ATI vs Nvidia

***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
  • kifli
    4850 sokkal jobb mint 9800gt, úgyhogy annyira jó vételt nem csináltak, főleg hogy dx11 miatt 4850 mégjobban ki tudja majd használni a dx10.1-es adottságát (pl kapsz "ajándékba" 4x aa-t, ami nem okoz teljesítményesést). Másrészt nekem már ez a 3. ati kártyám zsinórban, egyikkel sem volt gondom, az első agp-s volt, agp driverek nem jelentettek problémát, pedig akkor annyira nem érdekelt még ez a hw cucc nem néztem utánna dolgoknak, időnként letöltöttem a legfrisebbet és gond nélkül felment (biztos varázslat) aztán vettem egy 4850-et (itt majdnem nvidia lett belőle, csak aztán utánnaolvastam a drivercsalásoknak és hasonlók), azzal szintúgy nem volt problmám, pedig mikor vettem, még csak 2 driver volt hozzá (ami a cd-n volt meg a legfrisebb ccc). Most meg az 5770, mikor ezt vettem, csak a cd-n lévő driver volt jó hozzá, annyira új volt, de érdekes ezzel sem volt olyanom mint pl havernak 9800gtx-ével (amit mikor vette már nem számított friss kártyának, bár mikor megjelent ilyen néven már akkor sem volt az), a cd-n lévőnél ha újabb drivert rakott fel, nem volt kép se vista se xp alatt, kicserélték neki egy ugyanolyanra azzal is ugyanez volt (nemugyanazt kapta vissza, számát felírtuk). Végülis azt tanácsolták neki frissítse a vga biost, bár hozzátették hogy így ugrik a garancia...
    Meg ugye ph-n és itt sg-n is elég sok nv tulajnak halt meg a régebbi vga-ja driver frissítés után, a driverben letiltott effektekről ne is beszéljünk...

És itt szeretném üzenni a friss NV tulajoknak, hogyha minden effektjével együtt szeretnék élvezni a játékokat, nevezzék át az exéjüket pl 1234.exe-re!!!
    Így nem működik a driveres csalás. (letiltanak egy pár olyan effektet a driverben ami nagyon megterheli a kártyát, így ugyan jobban fut a játék, dehát teis letudod venni mediumra a grafikát ha nagyon akarod...)