***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
Az a baj, hogy január elején rá tudok szánni még 5-öt (tehát így 20 együttvéve), de többet jövő év elejéig biztos, hogy nem, mert rengeteg más dologra kell most költenem. Elvoltam x1950 -el, főként 2-3 játék miatt - amivel már igencsak szeretnék játszani - miatt vettem másikat (Armed Assault 2 leginkább), ennek elvileg 4670-essel nagyon jól kellene mennie, és a tesztek alapján a többi játéknak is. 4870 -est már szinte biztos, hogy a tápom se bírná el (350-es). Nem szeretnék most várni februárig, márciusig, most januárban lesz sok időm, utána már csak nyáron :S
Néztem a Lordot, de a Tescompba most akciós volt, így 15700 -ért vettem meg a hd4670 -est, és 20000 valamennyiért volt 9800 GT (haverom azt vett, ugyan ott). Úgyhogy az lesz, 27-én visszaviszem, viszem a teszt eredményeket, meg fps képeket a játékokból, és megkérem, hogy teszteljék le ők is, vagy esetleg cseréljék ki, ha nem a kártya volt rossz, akkor meg január elején hozzáadok, és veszek 9800 GT-t.
De mondom, igazából nekem az is jó, ha lowon futnak a játékok, csak folyamatos legyen, ezért nem is akartam 15-nél többet kiadni most, így is le kell mondanom akkor pár dologról, ami szintén fontos lett volna :(