***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
Nem értem téged miért zavar, hogy valaki békésen elvan a 8800GTS-ével?! :D
Amikor vettem, nemigazán volt jobb kártya, csak a 640-es, meg a GTX-ek, de 140k-t nem adok egy szaros videókariért. Most persze már elavult, mint ahogy eddig minden karim elavult és el is fog. Majd, ha valóban lesz 4x-es nyers power növekedés (és nem csak a krájziszban), akkor veszek másikat, de most még nagyon nem tart ott a technika. 1360*768-ban játszok mindent AA nélkül, ehhez ez a kari is bőnyállal elég.
Értsd a 8800GTS saját méréseim szerint is 4x volt gyorsabb ugyanabban a konfigban, mint egy x800pro, ergó akkor eljött a váltás ideje. Magam is programozgatok D3D-ben, így van némi képem a dologról.
Az már hab a tortán, hogy a DX10-nek is vajmi kevés értelme van, mivel konzolátiratokhoz baromira nem lenne hozzá szükség (semmihez sem) és aki teheti menekül a Vistától. DE ugye a gyártók erőltetik az MS nyomására. Mégsem terjed az istennek sem és már csak a Windows7 tehet erre pontot (talán).
Aki teheti, kivár. Én is. Amíg ők nem tudják merre mennek én sem váltok kártyát (főleg nem a mai árfolyamokon). :D