***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
Az engem nem erdekel, ha egyedul vagyok az igazsaggal, nem nagyon tud meghatni, ha kozben az emberek a valosag ellentetjet allitjak es kozben marhasagokat mondanak.
Ezek a tenyek a teszteredmenyek igazoljak. Csak es kizarolag az uzletpolitika mondatja azt, hogy vegyetek a dual magos processzorokat, mert nem tudjak kihajtani az egymagosok a VGA-kat. :D
LOL a sok marha meg megeszi. Csak annyi valtozott, hogy a processzorok sebessege megnott azota, amiota megszuntettek az egymagos processzorok gyartasat, semmi egyeb. Ott a teszt egyertelmuen jelzi, hogy egy 4000+os AMD mindosszesen 10%-al marad el egy x2 4000+os processzorral szemben, az egyik eroforrast legjobban zabalo jatekban, raadasul ugy, hogy a kiadasa ota emelkedett a memoriak es mas osszetevok sebessege.
Csak egy kerdest feltennek tudod te hany db ket processzort tamogato jatek van ? 10-20 db ?
Ja es vegul maradj tudatlan, ha akarsz de itt egy kis olvasnivalo, ha okosodni akarsz.
Dual-Core Processors in 3D Games
Csak ennyit zarszokent.
# Performance gains from the second core are generally not very large right now — about 10-15%. Many games either don't benefit from the second core at all or performance gains are very small — 5-7% and smaller. This small performance gain is reached owing to video driver optimizations and more efficient distribution of background and system processes between CPU cores. Only special multi-threaded games provide significant performance gains, if you install a dual-core processor