ATI vs Nvidia

***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
  • fumirossi
    Teljesen igazad van. DE:
    Inkább egy tizes lesz az. Miért olyan nehéz megérteni, hogy van egy kerete és abból kell kihoznia, amit tud. Akármilyen sz@r is az a Te nézeted szerint. Egyszer már elmondtam: most hülye, aztán ha azt akarja megvenni, amit te mondasz, akkor mások már mondják is neki, hogy mekkora barom, mert még 7-10e forint és már vehetne egy 8800-at. Aztán meg azért egy segg, mert még 8k és már több memóriával vehetné meg. És ez így gyűrűzik. Már javasoltam, minden ilyen embernek mondjuk meg rögtön, hogy mekkora kis tahó pöcs, amiért nem 140-ért veszi meg a legújabb kártyát.
    Tudod mit, nézd is le érte. Én is szarul érzem magamat, amiért mikor volt 95.000 Ft a zsebemben, vettem magamnak egy 23-ért egy 1950XT-t, meg a gyereknek a legjobb, tesztgyőztes ISO-FIX gyerekülést. Pedig meg is fordíthattam volna az arányokat. Nekem most minden olyan játék, ami nem érdekel olyan felbontásban is futna, amit soha nem használnék, a gyerek meg dögöljön meg a 20.000 forintos ülésben. A k..va anyámat, mit képzelek magamról...