***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
Na, most elbizonytalanodtam. Elmondom a helyzetet. Mint már írtam, kinéztem magamnak a Gainward BLISS8600GT PCX 256MB HDMl DVI
“Golden SampleTM” Goes Like Hell kártyát (DD3, 625+MHz core clock, 900+ (DDR 1800+) MHz memory clock). Ezek után betámadtak egy X1950 PRO-val 25k-ért. Na erre még a Gainward (vagy inkább nV) hívő ember is azt mondta nekem, hogy jobb kártya és ennyiért jó vétel. Szerintetek is így igaz ez? És ezekhez képest hol áll a HD 2600XT? Jobb, rosszabb? Vagy csak tudja a DX10-et, de azt meg lexarni, mert úgysem tudják az általam igényelt, játszott játékok? És mi van, ha már minden játék támogatja, attól még a 1950 elketyeg 9-esben, vagy a "10-es, vagy semmi" elv fog érvényesülni? És hogyan lehet ezen a karin később túladni, amikor DX10 uralom lesz? Majd rám rohad? A Corel, meg a Photoshop gondolom nem érdekli ezt a karit. Hűtése milyen? Húzni lehet-e, érdemes-e?
Ez most így sok, de ezek mindenképpen érdekelnének ahhoz, hogy dönteni tudjak, mert amikor úgy éreztem kezdem átlátni a témát, akkor jött a döbbenet, hogy "namostnemértemcsakigazán". Előre is köszi a tájékoztatásokat.