***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
Neoncsoves #19589 Ja és lényegében annyi van hogy az Nvidia logo ott van az intro előtt, és? Szerintük ezért most nVidiat vesznek? Igaz, jó kis reklám, olyanok akik nem értenek géphez egyértelműen nVidiat vesznek (nem azt mondom hogy aki ért hozzá az ATit vesz) csak azért mert az van az elején... Volt is egy ilyen haverom. Játszottunk egy játékkal, elég tré kártyája volt, ATI nem tudom hányas kártyája... nekem egy jobb fajta ATi kártyám volt. Persze az elején ott lógott az nVidia logo, erre ilyecco: veszek nVidias kártyát biztos jobb lesz! mondtam neki hogy ez csak reklám. ATinak is rengeteg drivere van, sokat javit, ugyanugy mint az nVidia driverek csak nincsenek agyonreklámozva... Bár ez örök vita tárgya marad...
[Amúgy pont tegnapelőtt beszéltem haverral arról hogy lassan nem is kell proci, hanem csak memoria,alaplap,videokártya... Nemsokára jönnek a többmagos videokártyák. Lassan helyettesiteni fogják a procit. Mivel mostmár egyik lényege a vidkariknak az, hogy átvegyék a terhelést a prociról... :) 8-10 év mulva szerintem kiesnek a processzorok, legalábbis nem lesz muszáj venni a géphez... (ez magánvélemény)]