Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Szóval néha megfagy a játék és újraindul a gép. Van, hogy 2-3 óráig nincs gond, máskor fél órán belül 2x is újraindul. Sõt, nem gépigényes játék közben is gondok vannak.
Azért gyanakszom még az XP-re is, mert sok játék szeret hibaüzenetekkel kilépni (nem a VGA miatt, átböngésztem a hibajelentést).
Lehetséges-e, hogy a HDD mondja be az unalmast? Ugyanis most töltötte be az 5. születésnapját és nem hinném, hogy ennyi idõre van tervezve egy ilyen kütyü.
púúúúú
Elvileg jön pár gyártótól X1650XT AGP-vel, de valószinüleg többe fog kerülni, mint a kolléga által említett GF7600GT - AGP.
Apus: 7600GT AGP-ben, Galaxy van 40 ezerért.
A következõ lépcsõfok AGP-re az x1950Pro, de sztem ez még 50 fölött van. Ráadásul erõs proci is kell neki. Persze a 7600GT-t sem érdemes 3ghz alatt i P4/Athlon mellé illeszteni (celeron/sempron meg pláne nem hajtja ki rendesen).
Köszi.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Egy ismerõsöm adta a linket, ati, nvidia driverek, állitólag van benne rengeteg opcio, apróságokat lehet beallitani a kártyán...Szerinte gyorsabban töltötte be a san andreast...Szerintetek?
lasd unreal3 engine-es teszt:
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2895&p=6
még azt szeretném kérdezni hogy szerintetek a 7600GT VGA elfogka birni az Unreal Tournament 2007 et mert én most olyat akarok venni ami elfogja azt birni és ha tudtok egy gépigényt rola léci irjátok le
elöre is köszi
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Mikor jönnek a dx10-es ATI-k?
Érdemes addig lecserélnem a HISx800pro-mat?thx
1, olcsóbbak mint a GT-k
2, Csak a GPU órajelben különbözik a GT-tõl --> 40MHz
3, 40MHz-et holbiztos, hogy lehet húzni még gyári coolerrel is a GPU-n --> tehát kaptál egy GT-t. 😉
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Lenne egy kis problémám a vassal és nem tudom hogyan tovább.
Konfig:ASUS M2N-E;AMD A64 X2 3800+;Kingmax DDR2 512MB(800MHz);Gigabyte 7600GS 512MB;Samsung SP2504C 250GB(SATAII)
Normálba megy minden, nincs húzva.(Gyári hûtõvel mennyit bírhat ?)
A probléma a következõ: játék közben (15-20 perc után(változó)) befagy a kép, majd kb. 4-5 másodperc múlva elakad a hang is, majd újabb 7-8-9-10 másodperc múlva megy tovább minden rendesen és ez a folyamat játéktól függõen többször is megismétlõdik.VGA driver frissítést csináltam, most BIOS update -en gondolkodok.Mi lehet a gond (RAM,VGA,alaplap??).Ha tudna valaki segíteni, nagyon megköszönném.
Elõre is Köszi,
(E-mail: [email protected])
ASUS M2N-E;AMD A64 X2 3800+;Kingmax DDR2 512MB(800MHz);Gigabyte7600GS 512MB;Samsung SP2504C 250GB(SATAII)
most akarok egy ujgépet öszerakni és nemtom hogy milyen videokártyát vegyek
7600 ason gondolkodom de nemtom hogy mi a külömbség a GS a GT és a GST között valaki azt irja hogy a GS jobb valaki hogy a GT
és hogy melyik gyártotol vegyek? inno3d vagy galaxi?
ha tudtok segiteni léci segitsetek
elöre is köszi
(Lásd utoljára belinkelt tesztek a Radeon X topikban)
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Sapphire ATI RADEON X1650 XT 256 GDDR3
ASUS 1600XT Silent 256 DDR3
HIS X1650Pro iSilence GDDR 512
Várom a véleményeket!
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De végül más karesz lesz: HIS Excalibur X1950Pro IceQ3. Ez is szimpinek tûnik így elsõre, na majd jövõ hét pénteken kiderül, hogy milyen😊.
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
De végül más karesz lesz: HIS Excalibur X1950Pro IceQ3. Ez is szimpinek tûnik így elsõre, na majd jövõ hét pénteken kiderül, hogy milyen😊.
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Tápcsere sajna nem valószínû, hogy bele fog férni, szóval akkor marad a 7600GT, mint választási lehetõség.
Lassanként tervezek egy vga cserét(lehet, hogy csak március lesz belõle 😊 ). Mindenesetre most 7900gs-ben (Leadtek) gondolkodom. Várható addig további áresése (most 49-ért láttam)? Illetve menyivel fogyaszt többet, mint a 6600GT? Bírni fogja a 400-as Chieftec, vagy ha ilyen kártyát akarok, be kéne ruháznom egy nagyobb tápba is (a lenti konfighoz jön még egy kombó +egy dvd író +egy 80(ide)-as +250(sata2)-es vinyó)?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Várni? Persze. Ha kivárásra vársz számtechbe, akkor sose veszel semmit.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Jó konfig.
Az ok egyszerû: Usa-ban 200 dollár alatt van már az ára, így reálisan max. egy hónapon belül 45k körül is lehet kapni majd.
Szerintem is ez túlontúl olcsó egy ilyen kareszhoz.
Most éppen az x1950 pro, és e között a geforce között gondolkodom.. Sosem volt nég Atim, mindkettõ 256 megás, a franc tudja...😊
De ott már elkelhet az 512 is, igaz akkor meg drágább sokkal.