***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
steweee #1455 én nem kételkedem cifuatwork hozzáértésében, de eléggé kellemetlen a stílusod.olyan kioktató, pedig erre semmi szükség, szerintem a fórumban az emberek segítsenek egymásnak mintsem fikázzák a másikat!nézd meg a korábbi bármelyik hozzászólásomat,csak olyat találsz ahol konkrétan próbálok válaszolni vkinek egy problémájára, más nincs.egyébként nem vagyok láma a géphez, sőt!de két évvel ezelőtt vettem egy akkor ütős konfigot 300e-ért, aztán azóta nem nagyon nyúltam hozzá meg kísértem figyelemmel a változásokat.most megint aktuális lenne, de é vége előtt nem vettem már semmit a géphez,gondoltam március-áprilisra úgyis nagyot csökkenek az árak(meg augusztus/szeptember)ez trend, de lemaradtam a radeon9500 gef4ti-ről.egyébként itt a miskolci boltok honlapját figyelve nincs radeon csak 9200 mindenféle,9600 sima és pro, vmint 9700/9800-as.9600-os se és pro-lite meg hasonlók még véletlenüls sincsenek!csak azért mondom, mert egy városban van vmi vagy nincs, nem azt jelenti hogy ez másütt is igaz!