***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
Bevallom a vidéki helyzettől nem vagyok hanyattesve - én is vidéki vagyok, és sajnos úgy találtam, hogy ha számitógépalkatrész kell, akkor a legjobb még mindig az, ha felautózom Bp.-re (könnyen beszélek - én megtehetem)...
Ha a 30.000Ft "kőbe vésett", és nincs Geforce 4 Ti4200, akkor inkább végy egy Radeon 8500 v. 9100-at, ez olyan huszonezer forintos nagyságrend. A Radeon 9200SE, Geforce 4MX és Geforce 5200 kártyákat kerüld, ahogy nem javaslom az Geforce FX5600XT kártyákat sem (ez utóbbi már éppen 30e Ft alatt van). Harmincezer forint körül már lehet kapni Radeon 9600SE kártyákat, de ezek megvételét sem ajálhatom tiszta szívvel - a 64 bites memóriavezérlő miatt még az olyan játékoknál is vissza kell venni Közepes (Medium) szintre a grafikát a játszható frame rate-hez, mint a Max Payne 2. És ha éppen kapható, akkor a sima (nem SE, nem Pro-Lite) 9600-osok ára olyan 35e Ft, míg a lassabb memóriás 9600Pro-Lite ára 40e Ft körül kezdődik.
Ha nekem kellene választanom, és 30e Ft fölé nem mehetek, akkor én egy Radeon 9100-at vennék.