mi a menő manapság?
  • GamerBoy
    Bazze az mekkora faszság, hogy az NFS szimulátor... egyedül az első rész volt szimunak nevezhető, az is csak azért, mert 1994-ben jelent meg... azóta az NFS-játékok a legjobb arcade gamezok, de semmi küzük a szimuhoz... ugye azt te sem gondolod komolyan csocso, hogy egy porsche-nak 200-ról megállni kb. fél kilométer (mint az NFS5-ben), vagy hogy satugáznál nem kaparná szét magát már akár egy 928-as is 3-asban...
    Sztem nagyon kevés az autószimulátor, én ezeket nevezem igazi szimunak:

Screamer 4x4
    Nascar 4
    STCC 2
    Grand Prix 3

Próbáld ki bármelyiket! Nyomsz egy satuféket és pl. a Screamer 4x4-ben nagyon rövid távon megáll a verda, és faszán beleng a kasztni, ahogy az kell (majdnem orrabukik a járgány), vagy ott a GP3, ahol úgy gyorsulnak a gépek, hogy majd elszáll a fejed... NFS5-ben meg a 250-et alig tudom megkülönböztetni a 130tól. Meg ott van az is, hogy 160-nál kitekered kaxra a kormányt és a kocsi alig fordul és húzza a csíkot mint az állat... sztem úgy keresztbeállna és felborulna mint a szar... Nekem is a 3-as rész tetszett a legjobban az NFS-ekből, azóta csak grafikailag tupírozták, meg folyton átírták a fizikai modellt... és az eddigi legösszebaszottabb fizikai modell szerintem az 5-ben van... Vagy ott van az a dolog, hogy elindulásnál tolod a gázt, ahogy kifér, kitekered a kormányt és egyszerűen annyi történik, hogy a gépsárkány húzza a csíkot + fordul... Hát sztem valahogy egy HÁTSÓKEREKES többszázlóerős vas nem így reagálna ilyen mozdulatokra... És ne essék félreértés, az NFS5 valóban egy briliáns játék. De nem szimulátor!

Az, hogy kormánnyal könnyebb, az meg szintén gyíkság sztem... A GP3at, ami talán minden idők legélethűbb autós játékának titulálható, billentyűzettel is úgy nyomja egy-két elvetemült barom, hogy majd összeszarom magam! Frigy! Nem attól függ milyen vagy egy játékban, hogy mivel játszod, hanem hogy mennyire vagy fan...

amúgy NFS5-özni lehetne valamikor