537
mi a menő manapság?
-
#124 Szerintem király,hogy a S4x4 és az Insane is magyar.
Bár a Cabelas féle offroad elég gyengus lett. -
#122 Az Insane-nel hogy állsz?
Épp az előbb töltöttem le hozzá egy Mustangot (a változatosság kedvéért:)) -
#120 Hát,az EA terjeszkedni akart a neten is...
Pedig egy ideig reménykedtem,hogy bár mulits lesz,mégis olyan lesz,mint mondjuk a Quake3 vagy az UT.Vagyis mehetsz "botok" ellen is...
De nem,ehelyett online,és valami nagyon magas a havi díja.Mondjuk ez külföldön másabbul csapódik,mint nálunk.
Pedig mennyi király régi fajta gépszörnnyel téphettünk volna... -
#117 Ő a klasszikus '67-es Shelby Mustang GT500:
Nekem is van pár száz autóm az Nfs3-hoz és 4-hez is. :)
Egy Cd-n csak kocsik vannak. + egy csomót töltöttem a netről. -
#115 Aha,sok kocsinak nem belső nézete,de van 1-2 aminek igen jól megcsinálták.Mint pl. ennek a Mustangnak is. :) -
#112 Na erről a Mustangról beszéltem:
A kedvencem... -
#110 bocs, hogy közbeszólok, de én nem egészen ezekre a játékokra gondoltam, amikor megnyitottam a fórumot
az STCC, Nascar, Toca mind olyan játék amiben csak az a lényeg, hogy az embernek mennyi a körideje, aztán ha véletlenül rosszul veszi a kanyart kezdheti újra, mert már nem lesz meg a record
ne értsétek félre, mert annakidején én is sokat játszottam a Rally Bajnoksággal, de ami játékok utána jöttek semmi újat nem tudtak adni, mind egy kaptafára megy, most nem grafikailag mondom, hanem játékilag
pl. ismeritek az 1990-ben kiadott Test Drive 3-at?
baromi jól megcsinálták, hogy a cél felé több útvonalon el lehet jutni, forgalom van, kisebb akadályok (pl. lámpa, útlezárás, tehén az út szélén,vasúti kereszteződés) és tényleg az ember úgy érzi magát mintha az utakon lenne (a grafikától tekintsetek el, mert ma már moslék, de akkor a csúcs volt)
csak az ilyen játékokat sajnos nem fejlesztik, pedig ehhez aztán tényleg elkellene a force feedback, a reflex előzéskor (mert itt szembeforgalom is van!)
de talán eljön majd az az idő is amikor a DVD-t berakod a meghajtóba és elindítod a Budapest szimulátort ahol Budapest egy az egyben le van modellezve, ha pedig meguntad kicserélheted Párizsra, Rómára, vagy Londonra -
#109 Egy a lényeg Rally Masters és az engine-jét használó STCC2 jöhet, a többi levesbe....
Screamer 4x4 a maga kategóriájában szintén csúcs. -
K.András #108 Hátha neked, a Toca2 élethübb, akkor annyit tudok csak mondani, hogy játsz azzal nem fogok vitatkozni.
Azthiszem, többet játszotam szimulatoral mint te, de mindegy ,neked az tetszik azt kész, egyébként mondtam neked, hogy kormány kell hozzá, egyébként svédekel meg hollandokal szoktam játszani neten, és nagyon jokat megyünk töbször nem egy online csapat tagot szarrá vertem ,akik már elégé régota csinálják.De a szimulatorozást én sem ma kezdtem, és remélem azt nem fogod kétségbe vonni, hogy egy szimulátornál az számit, hogy folyamatos teljesitményt tuddj nyujtani, magyarul az hogy akármenyi körön keresztül, amikor mész hasonlo idöt kapj, és ne az legyen hogy az egyik köröm mondjuk 1p24mp a másik meg 1p40mp, hanem azt a sebeséget amit tudsz azt tudd tartani is mert egy ingadozo teljesitményel nem lehetsz eredményes igazábol, -
#107 állítólag nemsokára kinn lesz a world rally csempionsip, amiben eredeti nevek, kocsik, pályák lesznek....de jó lesz -
#106 nemtudtok szereldét ahol megszerelik az MS FFW-met? -
#105 100:) -
#104 Nézd meg a www.gamecopyworld.com oldalát.
Szerintem ott lennie kellene... -
#102 Ezzel én is így vagyok: a Forma 1-es játékok nekem se jönnek be. -
#101 nekem az tetszett az nfs5 ben hoyg simán el tudod ugy vezetni az atuot mintha normálisan közlekednél gyönyörűen 45 ön iven tartva stb stb..a legjobb rész amiben odafigyeltek mennyire nyomod a gázt/féket és hoyg mikor..jut ezsembe furcsa volt nekem egy kicsit ez a nascar 2002...mintha be lenne kapcsolva a driving assist de sehol nem találtam ilyen menüpontot!! a TOCA ban bazeg alig birtam menni egy iylen kört...nascar ban ful gázzal szinte végigmegyek..tocaban a kanyar végén midnig kisodrodsz ha nem jokor nyomod a gázt és nem annyit amenynit kell!!
még midnig TOCA 2 és az NFS5 a legjobb!!!szimként..ilyen grand prixeket nem hoznék fel mert az nekem nem auto..200 rol lelasúlsz 20 ra és beveszed a kanyart:) vhogy ez nem jön be.. -
#100 a rally extreme szvsz nagyon hjo a fizikai modellje!! ha megnézel egy rally közvetitést akkor pont ugy dobáloznak az autok!! akárki akármit mondd -
#99 fogalmam sincs nincs feltéve rég volt feltéve....amugy nem fél kilométer alatt áll meg! de kb 200 rol 100 méteren belől jó ha megáll egy autó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!és ezt komolyan modnom!! kb 80 méter szokott lenni!! ami kurva sok!!!de ez a real.. amucs kiproszáltam az nfs3-4 et hát nemtom annak mi köze a szimulátorhoz..idegesítően falhoz tapad stb stb..a borulás szarab mint egy biliárd szimulátor gamezban!! az nfs 5 az a legjobb rész vezethetőségileg!!!! -
#98 Akkor mit szólsz a 4x4 Evo 2-höz?
Azt írják mindenhol,hogy az autók fizikája egyenlő a nullával.Kár,pedig sok kocsi,tuning,jó pályák,minden adott lett volna egy jó kis offroadhoz. -
#97 bazz látom irtatok egy keveset nah kiprobáltam az stcc2-t és azt kell mondanom hoyg a TOCA 2 élethűbb és jobb..és régebigamez is!! de ful végsebességen az STCC2 ben simán rángatom a kormányt:) hjo azé nem teljesen no midnegy..egy kicsit nehézkes kanyarodni..nem nagyon csak szokatlan..lehethoyg a kormány hiányzik csak és nem bill el kéne.. a másik az auto viselkedése..egy kicsit fura.. azé a TOCA 2 ben érezhetőbb a HP....de ez is egy agyon jo gamez sőt köszönöm hogy felhítvátok erre a figyelmemet mert el fog férni a TOCA2 mellett!!!még valami aki nem ismeri az azonnal szerezze be a TOCA2-t!! kormány közelző!!!!!!nyah olvasom miket irtatok -
GamerBoy #96 eRacer langyos fos... gyönyörű körítés (azóta sem láttam semmilyen gépen olyan vizet, mint abban... és az autók felnijét is kidolgozták, ami nagyon nagyot dob rajta), ugyanakkor röhejes pályatervezés (pl. utcáról megyünk be raktárépületbe, de van szeméttelepes pálya is!), okádék, de idővel megszokható irányítás... szal olyan semmilyen az egész... ja és persze ki akarták hegyezni online játékra, de valamiért nem lett egy nagy siker a cucc :-) -
#94 Azt mondják nem rossz,csak mégsem az igazi.
A Gamestar szerint inkább arcade. -
#93 Az E-racerről csak hallottam,meg láttam 1-2 képet róla.Valami túraautós?
-
GamerBoy #92 Rally Champ Extreme milyen? hol van róla leírás? -
#90 Hát,túl sokáig húzzák a kiadását.
Szerintem sajnos bukás lesz. (mostanra)
-
#89 "most lett meg"
Közel van a "t" meg a "z" :) -
#88 Nekem mosz lett meg a Rage féle Offroad.Jó kis offroad,de inkább arcade,mint szim.
Megvan a Paris Dakar Rally is,csak nem tudom feltenni(vmi hibás a cd-n) -
GamerBoy #86 Nálam amúgy az aktuális kedvenc a Master Rallye (és az aktuális kedvenc téma az offroad/4x4 játékok) -
#84 Mondjad,kibírom... :) -
#82 Nekem 1x se fagyott pedig Gf2-esem van. -
#80 Az is megvan :)
Azzal csak az a bajom,hogy eléggé irányíthatlan 1-2 kocsi benne. :( -
#78 A Loose Cannonról hallottam,hogy még idén kiadják.
A Trans Am-ről meg legutoljára vagy 2 éve láttam képeket. :( -
#77 Nekem is megvan,és biza elég furcsa a fizika.
Mikor kipróbáltam,egyből a S4x4 jutott az eszembe,hogy annak bezzeg van fizikai modellje... -
#76 A Dirt Track Racing jó játék,csak sajnos nincs benne sebességérzet.
Ugyanígy van ez a Ratbag másik játékával,a Powerslide-dal is.Hiába a szép grafika(még most is jól néz ki,pedig már van vagy 3-4 éves) ha nincs megfelelő sebességérzet hozzá.
Arcade kategóriában szerintem a Nfs4 a legjobb!Ráadásul külön királyság,hogy egy csomó plusz kocsit lehet hozzá letölteni a netről.Én pl. már régóta csak plusz kocsikkal játszom.A kedvencem egy gyönyörűen kidolgozott 69es Mustang.
Az Nfs5-öt játszottam bill.-ről és kormányról,és nekem bill.-ről is bejött,bár kicsit furcsa az írányítása.
Ja,akinek sebességérzet kell,és képes kicsit elrugaszkodni a földi valóságtól annak ajánlhatom a Star Wars:Racer-t vagy a Ballistics-ot.
Bár ennek a két játéknak aztán halvány gőze sincs a szimulációhoz. :) -
GamerBoy #74 Rally Masters tényleg császár... én a ratbagtól csak a Leadfoot Stadiumot ismerem, az is kurva jó. Amúgy nem értem mitől lett a ratbag ilyen "noname" cég, egy csomó állat játékuk van. oké, hogy a 90% ugyanarra az autós engine-re épül, de mégis mindegyik kaxra más... méltánytalan... Ja amúgy valaki írta, hogy S4x4-re esély sincs a folytatásra. ezt még elhamarkodott kijelenteni, a játék a jenkiknél csak dec. legvégén jelent meg és elég pozitívan fogadta a szaksajtó. Amúgy azóta már van egy új játékuk a Clever's-es fiúknak, csak - VÉRZETT A SZÍVEM, MIKOR KIPRÓBÁLTAM!!!! - elég szarul sikerült. Szintén terepjárós stuff, a címe: Cabela's Offroad Adventure 2... hát bazz... eszméletlenül igéretesnek tűntek az előzetes képek (amúgy a jenkiknek ez is tetszik, szal vagy komálják a stílust, vagy valami jó arc lehet az a Cabela), így nyomban beszervíroztam a stuffot... Eszméletlen grafika (Screamer4x4 * 1.5), fos menü, olyan semmilyen zene és HÁNYADÉK IRÁNYÍTÁS + FIZIKAI MODELL!!!! Nem igazán értem miért, de valószínűsíthető, hogy az Activision-ös skacok szólhattak a Clevers-nek, hogy írjanak egy arcade-osabb fizikai engine-t, mert nem hinném, hogy a magyar srácok maguktól elkúrták volna az eszméletlen báró fizikai motort. Ja és külön méltánytalan a dolog, mivel a CORA első része olyan hányadék prog volt (nemtom valaki látta-e, nem véletlenül tűnt el olyan hamar a süllyesztőben!!! 2001-es (!!!!) játék! Fél éven belül jelent meg a második rész, pedig biztos, hogy nem kapták szét a boltokat ezért a stuffért. Förmedvény! Vmi voxel-motoros grafika (a víz teljesen egyszínű volt!!), teljes ötlettelenség, és még a szar kiindulást is olyan tetvedék módon vitelezték ki, hogy az ember elgondolkodik hogy nézhet tükörbe egy ilyen prog után a cucc kiadója???? -
GamerBoy #71 Nem, tényleg nem 1600asok, de sztem elég reális... pl. ez az időeredményekben is kijön. Nemtom melyikben mennyit nyomok, az NFS4 nekem nem hajlandó elindulni WinXPvel, a 2SE-t majd megnézem mennyit tolok, a GP3 már régen volt, szabványkocsikkal volt ha jól emlékszem 1:16 körül a rekordom a Hungaroringen, de full simu módban, az összes segítség kikapcsolva, kormánnyal...
Idő? Ne is mondd bazzee.... én is suxxolok ám ahogy kell... tanulok, mint a barom, és ennek a gyümölcse is meglett... 4.9es átlaggal zártam a fél évet... persze a matektanár beszopatott, és 3ast adott... És szted mi ezért a hála szülői részről??? lehet, hogy búcsút vehetek a gépemtől, és akko igazán nemtom mi lesz a chq-val... meg amúgy is baszki szalagavató, érettségi, felvételi (a jogosítványt már nem mondom, mert ultra happy vagyok, ma vége az egész hóbelebancnak, átmentem forgalmi vizsgán, az egész világ leszophatja a retkes faszomat!!!) meg minden egyéb szar... és ha szabadidőm van, akkor olyan padlón vagyok agyilag, hogy semmi energy nincs írni... amúgy ezért is szeretem az autós meg egyéb kretén játékokat... és ezt nem értik a PC-sek!!! Ők imádják a stratégiát, meg az FPS-t és azt mondják, hogy a stratégiához legalább ész is kell, az FPS-hez meg jó reflexek... Há bazz. amikor én játszom már total KO vagyok, se pattogni (reflex), se gondolkodni (ész) nincs kedvem, energiám meg semmi másom. Ilyenkor sokkal szívesebben száguldozok, vagy akár zúzom az ellent a Ready2Rumble Boxingban... És emiatt nem érzem magam igénytelen játékosnak, egyszerűen arról van szó, hogy nálam a játék tényleg pihenés kateg, nem aktív időtöltés...
Na ennyi voltam mára asszem, mert holnap hajnalba be kell mennem a rohadt ribanc kurva kurva kurva szalagavató főpróbára :-((((((( És aztán felvételi előkészítő 4 teljes, hosszú, kimerítő órában :-((((((((((((((((((((((((((((((( imádkozzatok értem! -
#68 okes.:)
de azok sem 1600lovasak:9
Gamer Te mennyit nyomsz.. NFS4, NFS2 se, GP3ban?:)
Bazzeg GB nagyon sajnalom hogy meg mindig:( ne jottek meg a cikeim, de felev miatt nagy szarban vagyok, es (nem suli miatt na azt nem azert:) a geprol is minden anyag letorlodott (Melyforma tesom altal rulezz:) es igaz aprankent de dolgozok egy jopar cikken,
elozetesek, jatektesztek, leirasok??:(ez azert hosszu lenne:) illetve az elmelkedos cikek, es az Snes cdm, 64dd, virtual boy, stb cikkek ios still in developmentben vannak.
Szal nem hagytam ott a consolehq-t csak az idom elrabol tole sajnos es a konzolaimtol is:( -
GamerBoy #67 Tölts le ilyen season packages-okat, abban hozzáigazítják a teljesítményeket a mai kocsikhoz... -
GamerBoy #66 CSOCSO: mennyit nyomsz NFS5-ben melyik pályán melyik kocsival? -
#65 "Az, hogy kormánnyal könnyebb, az meg szintén gyíkság sztem... A GP3at, ami talán minden idők legélethűbb autós játékának titulálható, billentyűzettel is úgy nyomja egy-két elvetemült barom, hogy majd összeszarom magam! Frigy! Nem attól függ milyen vagy egy játékban, hogy mivel játszod, hanem hogy mennyire vagy fan..."
HAt en az elvetemult barom kategoriaba tartozom.
Kormanyos korok suxx:)
Egyebkent nekem nem szallt le a fejem a GP3 sebessegetol..
epp hogy lassunak talalom nem nem a sebessegerzetet, hanem a verdakat :PP
MEhetnenek tobbel is.
ezert szoktam neha 1200-1600loeros gepekkel versenyezni... ugy jobb:)
-
GamerBoy #64 Bazze az mekkora faszság, hogy az NFS szimulátor... egyedül az első rész volt szimunak nevezhető, az is csak azért, mert 1994-ben jelent meg... azóta az NFS-játékok a legjobb arcade gamezok, de semmi küzük a szimuhoz... ugye azt te sem gondolod komolyan csocso, hogy egy porsche-nak 200-ról megállni kb. fél kilométer (mint az NFS5-ben), vagy hogy satugáznál nem kaparná szét magát már akár egy 928-as is 3-asban...
Sztem nagyon kevés az autószimulátor, én ezeket nevezem igazi szimunak:
Screamer 4x4
Nascar 4
STCC 2
Grand Prix 3
Próbáld ki bármelyiket! Nyomsz egy satuféket és pl. a Screamer 4x4-ben nagyon rövid távon megáll a verda, és faszán beleng a kasztni, ahogy az kell (majdnem orrabukik a járgány), vagy ott a GP3, ahol úgy gyorsulnak a gépek, hogy majd elszáll a fejed... NFS5-ben meg a 250-et alig tudom megkülönböztetni a 130tól. Meg ott van az is, hogy 160-nál kitekered kaxra a kormányt és a kocsi alig fordul és húzza a csíkot mint az állat... sztem úgy keresztbeállna és felborulna mint a szar... Nekem is a 3-as rész tetszett a legjobban az NFS-ekből, azóta csak grafikailag tupírozták, meg folyton átírták a fizikai modellt... és az eddigi legösszebaszottabb fizikai modell szerintem az 5-ben van... Vagy ott van az a dolog, hogy elindulásnál tolod a gázt, ahogy kifér, kitekered a kormányt és egyszerűen annyi történik, hogy a gépsárkány húzza a csíkot + fordul... Hát sztem valahogy egy HÁTSÓKEREKES többszázlóerős vas nem így reagálna ilyen mozdulatokra... És ne essék félreértés, az NFS5 valóban egy briliáns játék. De nem szimulátor!
Az, hogy kormánnyal könnyebb, az meg szintén gyíkság sztem... A GP3at, ami talán minden idők legélethűbb autós játékának titulálható, billentyűzettel is úgy nyomja egy-két elvetemült barom, hogy majd összeszarom magam! Frigy! Nem attól függ milyen vagy egy játékban, hogy mivel játszod, hanem hogy mennyire vagy fan...
amúgy NFS5-özni lehetne valamikor