Országúti Autószimulátorok!!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
hát nemtudom miről beszélsz!! az nfs 3-4 volt arrol híres ha neki mentél a falnak az utcso lettél sőt!! a falhz tapadtál és hadtl el kellett huzni a kormányt ekor el tudtá menni a faltol de azonnal mentél a másikhoz..a driver rhadtul csuszkála madness nek meg annyi köze van az auti szimhez mintha csinálnának egy ejtőernyő szimulátort...szar az irányitás és nem volt élethű! ha élethűséget akarsz mondom: TOCA2 és NF5!!!!lehet hogy itt nincs nagy kihivás bár a TOCA szvsz a legjobb autos gamez!!!!de a legélethűbb...a nevelőapámnak 500 SL je volt ( nem vagibol mondom mert pont leszarom de ö is és más olyan ember is aki vezetett autot az azt mondta hoyg ezek a legjobbak a legélethűbbek..az nfs5ben volt az hogy jol érzékelhető menyi gázt féket adsz neki hoyg menniyre fordítod el a kormányt és ebbe beleszolt hoyg ha bedőlt a kanyar...volt olyan hoyg olyan kanyar volt hoyg ellenkormányozni kellett!!😊))sőt el is megyek megcsináltatom a kormányomat és felrakom azonnal az nfs5 öt és a TOCA2-t...baromira várom már az uj TOCA-t!!!
Hitm@n
Most vettem egy leértékelt autós játékot,a Speed Busters.Asszem '98-ban vagy '99-ben adták ki,de ez nem nagyon látszik rajta.
Aki igazi arcade autós progira vágyik,bátran tudom neki ajánlani.
Király,hangulatos pályák,vátozó időjárással,napszakokkal,gyönyörű autókkal (melyeknek fiktív a nevük,de felismerhetőek),melyek színezhetőek,tuningolhatóak, szal nekem nagyon bejött.
A doboz hátoldalán az áll,hogy lehet hozzá a netről kocsikat tölteni.Én nem találtam hozzá,úgyhogy aki tud ilyen linket,ahonnan kocsikat lehet leszedni,lécci írja be a fórumba.

Szal mondom, jó kis gamma, simán megér azt az 1300 vagy mennyi forintot.

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

K.András
Jo most egy olyan dolog hogy nfs5-nek semmi köze nincs egy simulatorhoz!
Ugyanmár milyen simulator, nézd meg az STCC2-öt nálam öt kezdödik egy simulator és nem egy nfs-nél

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Hogy lecsengenének azt nem mondanám, de már jó lenne egy igazi, kegyetlen jól megvalósított országúti szimulátor.

htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu

Coast-coast
Pl.: NY-Los Angeles
Nagyon baba lenne. Csak valahogy egy fejlesztő banda se akarja megcsinálni

Midnight...hümm azé 1 kissé silány game volt... Gamestar nem véletlenűl nyomta be ingyen gaménak...szvsz még fizettek is nekik 😊)

NFS5 ben azé kell fékezgetni, ha csont nélkűl akarod végigvinni pályát-s ugye az a szép 😊

Driverben b*szhattad, ha nem fékeztél. Midtownban már kevésbé használtam, de oda is kell.

I.C.ram
pont a driverben kellet rataposni a fekre ha eles kanyarokat kellett bevenni!Madnessben is!! nfsben nem kellett soha! mert nyugodtan neki mehettel a falnak alig serult az autod es nem is lassult le jelentosen!
ha autópálya szimu kell akkor autobahn racer vagy mindight racing vagy speed theif:-)
annak ellenére hogy 30 MB osak egész kellemesek
CSOCSO
de most komolyan!! én kormányal nyomtam rendesen tépten de nem kicsit kellet fékezni és soem szabadot full féket...mindig ahogy éreztem😊...
GAMECUBE
igen en csak 20nal vagyok nagy majer.
😄
CSOCSO
ritkán???ti játszottatok már az nfs5 el vay mindneki csak 20 al ment?
Gerzson
jó persze ritkán kell nyomni a féket az NFS-ben is ez a baj, de a rally-k meg nem kötnek le
az NFS-nek csak a 3. része volt jó, meg új, mert az utánakövetkezők ugyanarra az enginre épültek, és néhány dolgot undorítóan valósítottak meg
pl. belátni az autóba
ritka vacak lett ettől a játék, elvesztette minden valóságjellegét
csak olyan részleteket lehet belerakni a játékba, amit tényleg meg lehet jól valósitan (pl. FIFA99-2001 szar játék marad mindig, mert embert soha nem tudnak majd élethűen leutánozni), és esetleg nem fölöslegesek is

CSOCSO
hehe
GAMECUBE
csocso, birom az ilyen emgnyilvanulasaidat😊
bazze nagyon jok😊

hat meg az en arayn jogsijaimra hogy ujjongananak😊))
CSOCSO
pedig 10 szer job akármelyik autos gameznl! joval élethűbb a GT3 nál... mind a kettőt játszttam kormánnyal... amikor gt3 at nyomtam 20 an álltak körbe mert az autokiálításon voltunk..vlt egy kurva nayg kanyar😊 a szeme könnyes lett ugy elérzékenyültem mikor ujjongtak az egyik kanyarbevételemnél!!!
az nfs5 sokkal jobb!!!!ide sorolható még a TOCA 2 is!
GAMECUBE
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee😄DDd
utalom az NFS5ot😊
CSOCSO
én se nagyon tapasztaltam azt hogy féket kéne nyomkodni ha igazi szim re vágsz ahol nem mindegy az hogy félig negyedig vagy tövig nyomod a gázt vagy a féket akor nfs 5!! nekem baromira tetszik hogy finoman kellett adagolni a gázt/féket
GAMECUBE
NfS3ban hol is nyomtal te feket?? elso palyan max 1szer kellett😊
Gerzson
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én utoljára a Need For Speed 3-nál tapasztaltam, hogy a játékban nem csak a gázt, hanem néha a féket is kell nyomni (bár Driver, és a Midtown éppen azért jó, mert nem kell nyomni a féket).
De sajnos voltak hibái is, pl. az útpálya kötötsége

Ismertek jó országúti autószimulációs játékot, mert nem találok sehol
talán mert nem is csinálnak ilyet manapság?