• Gabo
    Mesélnem kellene inkább és azt is a saját alkotásomat használva. Csak az utóbbi időben állandóan tolódnak, halasztódnak a projektjeim.
    Hónapok óta most jutottam el oda, hogy újból elővegyem azokat az anyagokat, amiken dolgoztam. Újra gondoltam ezt-azt az eddigi elképzeléseimről és rá kellett jöjjek arra, hogy valahol menet közben eltérem egy másik irányba, mint ami az igazi cél lett volna.
    Szóval: Reset!

A téma továbbra is marad horror, de a hardcore helyett egy kicsit lágyabb irányba, inkább közelebb a fantasy-hez fogom elvinni, talán némi cthulhu-s beütéssel. Két háttér lesz adott, egy modern, jelenkori és egy középkori. Majd a társaság dönt, hogy melyik tetszik inkább. (Vagy éppen opcióként felhasználom őket egymás kiegészítéséhez.) Az alapok mind a két esetben ugyan azok lesznek.
    A két háttér adja magát. A modernkori változathoz nincs szükség részletes magyarázatokra, hiszen mindenki ismeri, benne élünk. A középkorról szintén mindenkinek vannak benyomásai, ha máshonnan nem, legalább a történelem órákról, jelmezes filmekből. Ha az egészet nem túlbonyolítva belekeverünk egy kis természetfelettit, akkor már egész használható dolgot kapunk eredményül.

Sajnos tartok attól, hogy kezdőket messze nem izgatná fel annyira egy ősi Japánban vagy Kínában játszódó játék által nyújtott lehetőség, mint amennyire engem foglalkoztat. Persze a középkori részt ezzel még ki lehet bővíteni. De ez már a jövő zenéje. Most a cél az, hogy végre valami használható és elegánsan egyszerű anyag álljon a rendelkezésemre, amivel el lehet kezdeni a játékot.