-
uhhh tegnap 22-től ma 6-ig játszottunk végre megint összeültünk
akkora szívás volt
éppen visszatértem toronból 1ik ismerőshöz amikor jon 1 kobra h el kell intézni 1 melót, a meló h be kellett mennem az erigowi szegénynegyedbe és elkapni 1 faszit.
nos megvan a háza bevágon az ajtót megkeressük és csak a nevünk kérdezte de ugye állnaet használtünk erre meg felordít "Meghaltolk" és csinált maga köré villámpáncél és meg engem is megrázott na erre berágtam 5m-ről nekirohamoztam és és csupán csak 90-el ütöttem túl. az megdöglött de megint meg is rázott. erre kaparás hallunk a pince felöl és elkezdünk kifutni, kitör a pincéből 11 zombi kutya 4 a haver után ment, 7felém csak 4 leszakadt mert találtak mást.
nos egy ideig menekűltem előlük majd azzal a 3al elkezdtem harcolni, ritka szarokat dobáltam de a végéra bejöttek a jók és meghaltak, csakhogy a maradék 4 megint megjelent.ezekkel már nem harcoltam mer 59fp-ből már csak 6 volt
elkezdek futni amennyire tudok és láttam 1 batárt és ki ült rakta? a haver mert ügye ő vmilyen mágikus membránt nyomott rám és tudta h nagy bajban vagyok nos nagy nehezen beugrottam a batárba de túl lassú volt meg a zombik is 130km/h-al tudtak szaladni. nos felugráltak a kocsira és a varázló haver elsőre túl ütötték minden 0-ra ment mert am. is csak 5ÉPje volt, a km alkalmazta a moláris szobájt (vagy mit) mind1 10 körig ha nem stabilizálja vki meghal.a batáron még volt 1 bárd de az nem tudott kötözni.
1 zombi felugrott a tetőre és pedig dupla 0-val felszakítottam a kocsi tetőt a kis dög meghalt
stabilizáltam a varázslót erre 1 zombira nem figyeltünk és elkezdte ölni a lovat a ló elesett a batár felborúlt 6-ból lett 2 fp a haver megintcsak halálszélén állt és akkor beugrott a szakácsunk (aki melleseleg toroni iker
)kinyírta a maradék dögöket és hazamentünk...
mellékesen a másik ismerős pedig úgy döntött h bemegy a nekropoliszba öldökölni csak úgy jött ki onnan h 29-es erősségű átkot mondtak rá és megszentségtelenített egy darton templomot
röviden ennyi