• Gabo
    Bár csak hobbi projekt az egész, eleve úgy írtam az anyagot, hogy másnak is a kezébe lehessen adni. Szóval ha elkészül, akkor akit érdekel, annak szívesen át fogom küldeni.
    Elég sok forrásból merítettem hozzá az ötleteket. Pl.: WoD (Vámpírok, Hunter, Wraith), Kult (ennek a játéknak van talán a legjobb a háttere a horror RPG-k között), Witchcraft, All Flesh Must Be Eaten (a zombis, rinyálos, túlélős horror RPG kategória kötelező darabja), mangák, animék, képregények, H. P. Lovecraft regényei, Horror filmek minden mennyiségben és még a Heroes sorozat is.
    Igazság szerint az egész azzal indult, hogy a Heroes hatására szerettem volna valamilyen szuperhősös anyagot kerekíteni. Aztán ebbe belekeveredett egy jó adag horror is... ;o)

A félkész anyagaim között akad még egy fantasy a középkori Japánra és a chanbara, anime filmek hangulatára építve, valamint egy Star Wars alternatív Sith-háborús anyag is. Valószínűleg ha ezzel a mostanival elkészültem ezeket fogom majd ismét kezelésbe venni.