• Gabo
    Ha eljutok odáig, lehet róla szó. :o)
    Azért azt előre jelezem, hogy messze nem egy hivatalos kiadvány szintjén lesz a dolog.
    A részletessége kb. a képregények, animék háttérvilágának részletességét fogja elérni. Tehát a meghatározóbb részletek mellett bőven marad hely új elemek számára is. Reményeim szerint így játék közben a többiek is hozzá tudnak majd járulni a megformálásához. (Illetve gátlástalanul lophatok tőlük majd ötleteket. ;o) )
    Ugyan ez vonatkozik pl. a mágiára is. Mivel alapvetően lusta dög vagyok, ezért nem igazán fogok kidolgozni egy teljes mágia rendszert. Néhány ötletadó megoldást le fogok ugyan írni, de a többit a játékosokra fogom hagyni. A FATE mutatvány alapú mágia rendszerét fogom használni elsősorban, így igazából a játékosok kreativitásán fog múlni, hogy mit tudnak kihozni a belőle. Ezzel el tudom érni azt, hogy egyetlen játékmechanizmussal le tudom fedni a boszorkány mágiát, a vudut, a hermetikus mágiát, a vérmágiát vagy éppen a harcművészek különleges képességeit. Ha megnézzük a képregények szuperhősei is szinte mindig az adott helyzethez igazítva, sokszor rögtönözve használják a képességeiket, így ez tökéletesen passzolni fog az elérni kívánt hangulathoz.