Nuki#1176
Sajnálom hogy félreértettük egymást (főleg én téged).
Az elején rossz példát hoztál föl a szabálycentrikusságra, de ez a mászós dolog ez telibe talált, és elindított valamit bennem. Hirtelen arra gondoltam hogy lehetne valamit átültetni ebből az én általam hőn szeretett játékba (főleg világ), de mivel most legtöbbet a d20-as rendszerű MAGUS-al játszom, ezért abba. Aztán rájöttem hogy nem kéne elkapkodnom a dolgot, és inkább elolvasni kéne az egész általad javasolt FATE rendszert, és ha jó, esetleg 'átültetni' Ynev világára...
Mivel nekem nincs '90 óta tartó szerepjáték tapasztalatom, ilyen széles látóköröm és tapasztalatom a szerepjátékkal (MAGUS, Vampire, Káosz - ez utóbbiak 1-1 játékalkalom játékosként), ezért úgy vélem nem ok nélkül mondod azt amit, de az én szívem nehezebben fogadja be annak a szerepjátéknak a lehordását (nem, ez túl erős, de remélem érted mire gondolok), amin gyakorlatilag 'felnőttem'... érzelmi kötődés alakult ki köztem, és a játék, a világ között, úgyhogy a szívem mélyén mindig is szeretni fogom a hibáival, mindennel együtt.