-
Nuki #1042 ==ez az én magánvéleményem, ne tessék azt hinni hogy tudom hogy ez fog történni :) ==
toron és gro-ugon
tiadlan-niare-enoszuke
tengelyek egymás mellett.. a környező oszrágok befolyás, illetve pénz és egyéb módszerek hatására oldalt fognak választani. az hogy toron győz, nincs kizárva, :) de pontosan a vallásom miatt (ld. aláírásom^^) az én agyam olyan realitáson gondolkozik, ahol az ellenkezője, vagyis az valósul meg hogy toron és a goblin-ork fattyak buknak el.
nyílvánvaló az a tény, hogy ordan NYÍLTAN támogat minden egyes toron elleni cselekedet, eseményt... ezt toron is tudja. szóval addig, amíg a hátország zavartalansága nincs biztosítva (ergo ki nincs írtva az összes kém, és zavaró tényező), nem indul meg nagyobb hadjáratokra.
HA ESETLEG! minden rendezve lenne, egységes észak toron zászlója alatt, akkor a hadsereg megindulása is kérdés:
Gyalogszerrel: nevetséges, több évig is tarthatna, szekérrel, lóval, bármivel is mennyenek.
Térkapuval: könnyen szabotálható.
Egyedüli esélyük akkor lenne, hogyha kb. 1hónapi járóföldre nyitnák meg azt a térkaput...
erről tudomást szereznek pyarronban, és ordanban is egyaránt, és fel tudnak készülni, hiszen a sheral hegységen átjutni nem könnyű dolog. Ebből az irányból jőve át kellene kelniük az elátkozott vidéken, és erionon, ami ha nem is jelentős milliós hadseregnek, mégiscsak akadály, és idő a főgonosz- Ordan ellen :)
ha úgy döntenének hogy a sivatagban kötnek ki a térkapuval, (x idő járásnyira), ott sem gyerekjáték az eljutás: ugyanolyan ismeretlen és veszélyes mint az elátkozott vidék (homoki elfek, stb).
a többi ország viselkedését nem akarnám boncolgatni, hiszen tehetik majd azt is:
a) nem avatkoznak bele, hátha az északi hadsereg békén hagyná őket
b) beavatkoznak, és felmorzsolódnak, ezzel is meggyengítve az északi seregeket
c) el sem jut a hadsereg ordanig. <- bár a három közül ez a legvalószínüTLENEBB
Végül, ha odaértek a célponthoz, jön a következő próbatétel: Ordan. Gondolo, nem kell ecsetelnem miféle embertelenségek tanyáznak itt a tűzvarázslók-papok-főnixek-ordan egyéb csatlósai mellett.
Tehetné azt is az északi sereg, hogy békénhagyva Ordant továbbmegy délre, de ebbe én már nem mennék bele, nekem ordan védelme a dolgom
[apro]hallottam dark ynev-ről, de nem tudom a pontos részleteket