1651
-
Nuki #1051 kahre nagyon messze van, kihagyható... a többiről nem nyilatkozok :P (nem tudok nyilatkozni) -
#1050 A lehetöség adott, és be is szokott válni. De elég sok állam van ott, ami ily modon nem kezelhetö, mint pl Doran, Kahre, és a Törpe tárnák. Ebböl mindhárom meglehetösen odabaszos. -
Nuki #1049 Adódhatnak szituációk amikor igen. Pl. családtag elrablása. Ilyen ha jól tudom a magyar történelemben is volt, azt hiszem Horthy Miklós esetében (legalábbis ahogy nekünk tanították). -
#1048 Ja, hát végülis lehet lefizetni, de mondjuk tizeniksz Zászloháboru után nem hiszem, hogy lepacsiznának Toronnal. -
Nuki #1047 félig jól :)
"a környező oszrágok befolyás, illetve pénz és egyéb módszerek hatására oldalt fognak választani."
itt az északiakra gondolok, ha jól megkenik őket pénzel, ígéretekkel még toron oldalán is hadba állnának :|
(dwyll unió, ilanor, erigow, eren, gianag, haonwell, tariun, de ezek csak szúnyogok lennének toron szemében, de ki tudja...)
(és persze a dél-quiron tengeri országokra mint: abasszisz, a városállamok, stb...)
mert nem mindig az elvek és az igazság győz, ilyen csak a mesékben van :) de lehet hogy igen, ez is egy alternatíva. -
#1046 akkor rosszul fogtam fel amit mondtál:\ -
#1045 ööö én szerintem ugyanezt mondtam :o -
#1044 ahogy mondta Nuki lehet h toron békénhagyná ordant
de ordan nem hagyná békén toronrt hiába okozná a vesztét -
#1043 Toronnak minden szempontbol messze van Ordan, de ha már uralja az északi vidéket, ugyan mért érdekelné öket már az ordani besurranok? :D
Kb semennyire se, akkora országgal szemben ugysincs haszna.
A szövetséget én még szerintem kiegésziteném az Északi Szövetséggel Niare oldalán, amik Torontol északra lévö országok. (Dwyll Unio, Illynor, stb.)
pedig neten fennvan+még nekem is -magus.rpg.hu- -
Nuki #1042 ==ez az én magánvéleményem, ne tessék azt hinni hogy tudom hogy ez fog történni :) ==
toron és gro-ugon
tiadlan-niare-enoszuke
tengelyek egymás mellett.. a környező oszrágok befolyás, illetve pénz és egyéb módszerek hatására oldalt fognak választani. az hogy toron győz, nincs kizárva, :) de pontosan a vallásom miatt (ld. aláírásom^^) az én agyam olyan realitáson gondolkozik, ahol az ellenkezője, vagyis az valósul meg hogy toron és a goblin-ork fattyak buknak el.
nyílvánvaló az a tény, hogy ordan NYÍLTAN támogat minden egyes toron elleni cselekedet, eseményt... ezt toron is tudja. szóval addig, amíg a hátország zavartalansága nincs biztosítva (ergo ki nincs írtva az összes kém, és zavaró tényező), nem indul meg nagyobb hadjáratokra.
HA ESETLEG! minden rendezve lenne, egységes észak toron zászlója alatt, akkor a hadsereg megindulása is kérdés:
Gyalogszerrel: nevetséges, több évig is tarthatna, szekérrel, lóval, bármivel is mennyenek.
Térkapuval: könnyen szabotálható.
Egyedüli esélyük akkor lenne, hogyha kb. 1hónapi járóföldre nyitnák meg azt a térkaput...
erről tudomást szereznek pyarronban, és ordanban is egyaránt, és fel tudnak készülni, hiszen a sheral hegységen átjutni nem könnyű dolog. Ebből az irányból jőve át kellene kelniük az elátkozott vidéken, és erionon, ami ha nem is jelentős milliós hadseregnek, mégiscsak akadály, és idő a főgonosz- Ordan ellen :)
ha úgy döntenének hogy a sivatagban kötnek ki a térkapuval, (x idő járásnyira), ott sem gyerekjáték az eljutás: ugyanolyan ismeretlen és veszélyes mint az elátkozott vidék (homoki elfek, stb).
a többi ország viselkedését nem akarnám boncolgatni, hiszen tehetik majd azt is:
a) nem avatkoznak bele, hátha az északi hadsereg békén hagyná őket
b) beavatkoznak, és felmorzsolódnak, ezzel is meggyengítve az északi seregeket
c) el sem jut a hadsereg ordanig. <- bár a három közül ez a legvalószínüTLENEBB
Végül, ha odaértek a célponthoz, jön a következő próbatétel: Ordan. Gondolo, nem kell ecsetelnem miféle embertelenségek tanyáznak itt a tűzvarázslók-papok-főnixek-ordan egyéb csatlósai mellett.
Tehetné azt is az északi sereg, hogy békénhagyva Ordant továbbmegy délre, de ebbe én már nem mennék bele, nekem ordan védelme a dolgom
[apro]hallottam dark ynev-ről, de nem tudom a pontos részleteket -
#1041 toron elérni ordant is igaz h az ordani tűzvarázslók mind meghalnának de a környék égne -
#1040 persze beszéltük h északon lennének olyanok akik toron mellé állnak és olyanok akik nem de azoknak nincs sok esélyük már olyankor -
Nuki #1039 ez jó poén, a másik viszont nagyon necces, térkaput nyitni nagyon nehéz dolog létsíkok között (60 kegy, zomg :D ) habár minden egyes sogronita aki egy cseppnyi kis mágiával vagy keggyel rendelkezik, végig kell mennyen a tűz ösvényén, szóval a jegy magában foglal egy 'látogatást a tűz létsíkján' :) legalábbis annak nevezik, es a mondat újabb viták szülőanyja lehetne éppen ezért nem folytatom tovább az eszmefuttatást :)
Ez a quiron-tenger dolog jó ötlet, de én inkább nem eriont bombáznám ilyenekkel, egyszerűen csak egy óceánba bele, éskész :)
Ti is tisztában vagytok azzal, hogy ott északon nem mindeki puszi-pajtás egymással, szóval ha eltűnne ott az a tenger, és északi szövetséget akartok mindenáron, akkor 1-2 ország elpusztulna :P
Persze végig lehet játszani, és az hogy mi lesz a végén, a KMtől függ, de minden egyes variáció, tűnjön akármilyen balgaságnak is tökéletesen elfogadható, komolyan. -
#1038 egyszerűbb de így viccesebb:D -
#1037 Ti aztán nagyon hülyék vagytok :o
Erion egy ekkora viztömeget nem birna el. Keressetek egy tápos varázslot aki tud teleportálni, és teleportáljatok oda a szorosba egy hegyet, nem egyszerübb? :D
Vagy nyissatok a vizbe egy elemi tüz sikjára átjárot és szépen lassan átcsordogál a viz, a másik siknak meg meg sem kottyan.
És a sikátjárok egyirányuak, ugyhogy a két sikos okosság nem igazán bejövös. -
#1036 Óriás medence.
Vmelyik tengerbe térkaput nyitni,és 1 térkaput erionba szép nagy fala van
szép nagy medence lesz -
#1035 Ynev halála:
1 térkaput nyitni a tűz elemi síkjára, és 1et a víz elemi síkjára,
és amikor ezek találkoznak kioltják 1mást.
és ha nincs meg vmelyik sík akkor annyi a világnak.
csak kár h az istenek nem hagynák -
#1034 Alidaxnál az a rész valahogy feltölteni h ne kapjön vizet a sinemos tengerből vizet
A quiron tengerbe 1 térkaput nyitni és Erionnál lenne a másik térkapu.
Erionnak nem számít a szökőár úgy is nagy fala van.
És így le van eresztve a quiron tenger,azt a területet nekiadni Toronnak.
Csaták háborúk lennének és végén megalapúlna az északi és a déli szövetség.
Ezt lagalább 1 óráig tárgyaltuk, már a felét elfelejtettem:\
-
#1033 vagyis eldüntöttük ynev jövőjét ha azt megcsinálnánk:] -
#1032 leírok v 2 hülyeséget emin elhülyéskedtünk
1. h lehet ynevet elpusztitani
2.Quironiát újra vízmentessé tenni:D -
#1031 aha kéne majd 1 kis segítség is -
Nuki #1030 látod hogy tudod te mi az, csak rég olvastad a szentírást, és kiment a fejedből
nem csodálkozásra való. ennél voltam már tanúja sokkal élesebb váltásnak is :) -
#1029 hát csak ide-oda, tolvaj mentalitás után kutato mentalitás...:D
Inkább ki a frontra és nem nézni, használni a pyrot, ha egyszer megadatott -
Nuki #1028 olvastad ordan könyvét nem? :)
akkor hova ez a csodálkozás kérem :D -
#1027 Ordani kutatok? Mik vannak már :o
Ordani hohérrend powa :D
(#1026: :o)
-
Nuki #1026 asz jó ^^
látom felvettél msn :) -
#1025 végre vki miskolc-ról(Y) -
#1024 Legtisztább, legproblémamentesebb sablon-t
egyszerű ja és persz az Ordani kutatókhoz tartozik -
#1023 vööö szerepjáték szerepjáték -
Nuki #1022 mit választottál végül? -
#1021 :] -
Nuki #1020 sejtettem :P -
#1019 na ma is játszunk meg valszeg holnap is de az csak 40%
lesz 1 karicsere tolvajról tűzvarázslóra :D
-
#1018 Föleg, hogy semmi értelmesröl nem szolunk itt, csak hogy tékelünk :D -
Nuki #1017 vicces :D -
#1016 Reggel 8kor? csodálkozol? :D -
#1015 1. Football Manager
2. Battlefield 2
3. Real Madrid Fan Club
4. Harry Potter
5. Windows: Vista (Longhorn)
6. XBOX360
7. PlayStation3
8. SilkRoad Online
9. Humoros és aranyos képek, videók
10. M.A.G.U.S.-azért ott vagyunk -
Nuki #1014 valahogy sejtettem ^^ -
#1013 amúgy azért van ez így, mert az én extrás tárhelyemre lett feltöltve az az oldal, ami meghívja randomra a képeket, meg a képek is oda lettek feltöltve.. -
Nuki #1012 oké. ehhez tartom magam