Samsung,Nintaus,Philips,Panasonic,RioVolt és társaik
  • Poki
    Hali!
    Én vettem egy Beatman II lejátszót januárban és kiválóan működik még most is. Elég fasza jó a hangja, MX300 ahhoz képest mekkora meglepően jó hangzást ér el. Én még a recsegést nem nagyon tapasztaltam csak egyszer de azóta sem. Lehet csak amiatt volt hogy az mp3 maga is basszussal volt meg még ráadta a discman is és lehet ez volt sok. Azóta semmi gáz.
    Azt nem értem, miért mondja azt mindenki (=forgalmazók), hogy nem kezeli a könyvtárakat? Én kipróbáltam és nicsak mégis. Igaz hogy nem bír lekezelni 255 számnál többet ami nem tom mitől van. Kár hogy nincs rajta valami csatlakozó pc-hez, mert ráraknék egy firmware-t :)))
    Az még negatívuma hogy nem tud a könyvtárakat átugrani. Ezt is orvosolhatták volna, mondjuk a BI-et nem ismertem személyasen.
    Még azt észrevettem, ha futok és az oldalamra van kötve, az állandó zötyögéstől atugorja a számokat, miután befejezte a cd beolvasását és már csak a memóriát kéne használnia. Nem értettem miért csinálja, így most inkább a kezemben tartom, de a súlya nem vészes.
    na mind1. Én nem bántam meg ennek ellenére sem mert az árához képest nagyon jó kis gép, és nem kell flash-re sem költeni (vásárláskor úgyis kap az Mber hozzá cd-t).
    Üdv