(MP3) Discman
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Ez a 200-asnak egy értékelése. Nagyon jókat írnak arról is. Én asszem, hogy a héten megveszem ezt..
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
de szerintem nem annyira szörnyû!
ha nem akarod gyaloglás közben hallgatni, akkor bõven elég a rázkódásvédelme (pl buszon)
A bugyogást meg lehet oldani... (ha van idõd rá 😊
És a hangja szerintem elég jó!
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
A márkának semmi baja.
Vagy esetleg ki tudja(foglalkozás) visszaszerezni?
Amugy meg sztem zárjuk le ezt a dolgot, köszi a segítségedet, majd meglátom még milyet veszek, és attól, hogy nem a tied vettem meg, nem kell nekem esni :-(
én is kiváncsi vagyok rá!
Íram neked mailt!
CSak azért mondtam mert törték már össze CD-met és van ismerõs aki elmondta, hogy a posta hogy dolgozik.
DE nem akarlak rémiszgetni biztos van saját hungarocelje :-)
Te irtad, hogy nálatok 30 fölött van erre most azt irod, hogy 29.000 3-4 ezerrrel drágább :-)
Minél a 35.000-nél?
Amúgy négy hónapos és nem szoktam panaszkodni
Amúgy a magyar lapok tesztjeihez inkább nem fûznék hozzá semmit😊
Mondom engem pl egyátalán nem zavar a bugyogás az MP67-en, annyira halk, és csak nagyon ritkán jön elõ az adott kódolásu cuccnál is.
Vagy sokkal súlyosabb a helyzet SM55nél, vagy marhára eltúlozzák itt egyesek a károgást...
Külföldön sem ismertebb mint itthon, semmi jel nem mutat erre. Persze ettõl még lehet jó minöség, de mint minden noname cuccnál, itt is próbacseresznye kérdése.