(MP3) Discman

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stann
Én is arra hajtok, de sajnos csak a hónap végétõl lehet kapni, addig is türelem...

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

CybearBoy
Sokkal jobban tetszik kinézetre is, a 200-as hasonlít egy Samsunghoz 😊, ez meg egy iRiverre inkább. Tetszik a könnyû, vékony aluminium kivitelezés, SRS WOW, TrueBass... Ahogy megláttam, tudtam hogy nekem ilyen kell. 😊

Meggymag
http://www.advancedmp3players.co.uk/shopping/pages/buydcp100.html
Ez a 200-asnak egy értékelése. Nagyon jókat írnak arról is. Én asszem, hogy a héten megveszem ezt..

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Meggymag
Jaaa te a 400-ast vetted meg. Én a 200-asra lennék kíváncsi mert az normális áron van és annyival nem tud többet a 400-as, hogy ennyivel több legyen. Ill. amit tud az úgymond extra és szerintem meg lehet nélküle lenni. Te miért a 400-ast vetted és miért nem a 200-ast?

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Meggymag
Nekem csak egy gondom van ezzel a kicsikével. Ugyebár van rá garancia(gondolom) de mivel ez itt Magyarországon egy eléggé új márka így ha baj van vele akkor hol fogják majd javítani? Mert az ilyen új márkákkal ez a legnagyobb baj, hogy nincs szervízhálózata és ugyebár ami elromolhat az el is romlik...

CybearBoy
A vastagságára, ill a vékonyságára gondolsz?? Mert 16 mm vékony.

CybearBoy
😊 Még a bûvölet hatása alatt vagyok. Természetesen elírás, és az SM55 nem veszi fel vele a versenyt. 😊 1 év garancia van rá.

Breki33
ugy erti hogy jobb

de tényleg 3 cm-es?
Meggymag
Most ezt nem értem. Nagyon király de nem veszi fel a versenyt az SM55-tel?? Szal szarabb mint az SM55? Vagy ez egy elírás volt? Garancia mennyi volt hozzá?

CybearBoy
Na megjött végre. 😊))) Az elsõ benyomás, hogy nagyon király, csak ajánlani tudom, az SM55-tel fel sem veszi a versenyt. (Igaz árban is van egy kis különbség...). Sajnos ma nincs sok szabad idõm tesztelni sem, meg írni se róla, de majd veszek még hozzá normális Sennheiser füleseket, és fogok róla írni bõven. 😊

Breki33
ki esett neked? :-)

te jobban akarsz venni mint én eladni
csak jószándék vezérelt......
CybearBoy
Remélem holnap már a kezemben tarthatom. 😊

CybearBoy
a lapos akku-t lehet kapni, sony márkaboltokban (a stamina kamerák használják) és a darabja nem kevesebb, mint 5500 ft.

Az AAA az vékony ceruzaelem, nem lapos akku...
CybearBoy
Ahh, de várom már hogy megjöjjön. 😊 Addig is találtam egy jó kis cikket, akit még érdekel elolvashatja itt.

jaja, vannak hibái...
de szerintem nem annyira szörnyû!
ha nem akarod gyaloglás közben hallgatni, akkor bõven elég a rázkódásvédelme (pl buszon)
A bugyogást meg lehet oldani... (ha van idõd rá 😊
És a hangja szerintem elég jó!

Stann
Az elõzõ tipust eléggé fikázták(PDP-2080), de ezt nem tudom, de nekme is szóba jött, amugy a M*troba lehet kapni, legalábbis Kecskeméten...

WiZZaRD
pontosan:-) aztan masodikkent hordozhato eszkozoknel a hordozhatosag es max lejatszasi ido. es csak 3-ra johet a ezt meg ezt nem viszi:-)))

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Akarod mondani a tipust felejtsék el.
A márkának semmi baja.
Stann
MP3 discman áfáját vissza lehet igényelni? Mert eddig ugy volt, h. vissza tudjuk igényelni, de kiderült, nem birnánk "minek" elszámolni!
Vagy esetleg ki tudja(foglalkozás) visszaszerezni?

Stann
Hátha szeptemberben vetted, akkor nem tudom, hogy hogy jön ki a 4hónap :-)
Amugy meg sztem zárjuk le ezt a dolgot, köszi a segítségedet, majd meglátom még milyet veszek, és attól, hogy nem a tied vettem meg, nem kell nekem esni :-(

kár... 😞
én is kiváncsi vagyok rá!

CybearBoy
Kurva életbe! Valszeg már csak jövõhéten jön a Dion...

Én 30 alatt eladom.
Íram neked mailt!

CybearBoy
Nagyon remélem hogy egy darabban fogom megkapni... 😊

Breki33
Pestrõl jön?

CSak azért mondtam mert törték már össze CD-met és van ismerõs aki elmondta, hogy a posta hogy dolgozik.

DE nem akarlak rémiszgetni biztos van saját hungarocelje :-)
Breki33
öcsém te nem vagy semmi :-)

Te irtad, hogy nálatok 30 fölött van erre most azt irod, hogy 29.000 3-4 ezerrrel drágább :-)
Minél a 35.000-nél?

Amúgy négy hónapos és nem szoktam panaszkodni
Stann
Nem muszáj panaszkodni, ha nem tetszik, ne irj be semmit, és kész. Bocs, hogy nem vettem meg a féléves discmanedet a bolti árnál 3-4ezerrel drágábban! 😞(

CybearBoy
Remélem nem lesz semmi baj. Arra felhívták a figyelmem, hogy ha bármi baka van a csomagolásnak, vagy akármi, akkor rögtön ott helyben fell kell venni a jegyzõkönyvet. Azért remélem törékenyként van feladva, meg van valami bélés is hozzá... Majd kiderül. :|

Breki33
ajjaj

ez komoly?
a posta veszélyes.................
CybearBoy
Nem, posta.

Breki33
teis cseréld ki
Futár hozza?
CybearBoy
A Dion hivatalos honlapján a kép szerint Sennheiser van hozzá. Úgylátszik Mo.-n kicserélik másra...

CybearBoy
Oké, nagyon remélem, hogy még ezen a héten megjön. 3 napot írtak, talán belefér...
😊

Stann
Áááá... Kösz nem, az a 29ropi sztem sok érte, most inkább egy Dion 200-asra startolok rá...

Stann
Tudom, láttam, h. 2x is bemásoltad a szöveget, de inkább vmi tapasztalat érdekelne, ha vki vett már ilyet!

CybearBoy
Dion 400 megrendelve, SM-55 holnap eladva.

CybearBoy
Kevesebbet mint a Dion. 😊 De nem rossz, sõt. 2 fokozatú mélyhangkiemelés, meg egy on/off magas. Kedvencek lista létrehozása. Többi meg a szokásos. Elég dinamikusan szól, bár ez inkább a mellékelt füles miatt van.

CybearBoy
Azt hallottam róla hogy nem rossz, de hát tuti nem egy high-end kategória. Egy olyan Sennheiserre füles mennyibe van?

CybearBoy
Ajjaj, tényleg kezdek átesni a ló túloldalára. 😊 Sajna egy havernak sincs Dionja, és tom hogy elsõsorban a belcsbecs számít. Amúgy a Samsung eladása már régóta érlelõdik bennem. 😊 Pár hete vett öcsém egy Philips 511-estm ekkor döntöttem el, hogy ilyenre váltok. De aztán megláttam a Dion-400-at, külsõre nagyon megfogott, aztán utánanéztem a tudásának, az is nagyon korrekt, nem bugyog, és eddig azon kevés emberek közül, akinek ilyen Dion van, és írt fórumokba, még senkit nem hallottam panaszkodni, mindenki elégedett volt vele.

Ez igy igaz, csak az a kérdés kinövi e magát jobbra, vagy nem...

Amúgy a magyar lapok tesztjeihez inkább nem fûznék hozzá semmit😊
CybearBoy
Amúgy sztem nincs itt semmi próba cseresznye. 2 magyar lapban is csak jókat írtak róla, mindent tud, amit egy hasonló árkategóriás 'márkás' lejátszó, sõt, még többet is, nincsenek bugok, mint pl a Samsungnál, és eddig mindenki meg van vele elégedve, aki ilyet vett. És ha még nem is elterjedt márka, akkor is simán lekörözi a Samsungot vagy a Philipset pl szvsz. Dehát remélem nemsokára saját tapasztalatból is elmondhatom ezeket, és sokáig szolgál majd. 😊

CybearBoy
Egyszer minden cég noname-ként kezdi, ez a Dion még csak 1-2 éves. 😊

CybearBoy
Hát, engem nagyon idegesít, minden egyes 3.92-esnél (sok olyanom van) majdnem olyan hangos a bugyogás, mint maga a zene...

Amúgy mostmár marha kiváncsi lennék egy SM55ös samsung hangjára, mert marhára eltúlozzák itt egyesek a gondot szerintem.

Mondom engem pl egyátalán nem zavar a bugyogás az MP67-en, annyira halk, és csak nagyon ritkán jön elõ az adott kódolásu cuccnál is.
Vagy sokkal súlyosabb a helyzet SM55nél, vagy marhára eltúlozzák itt egyesek a károgást...
Full noname maradjunk ennyiben😊

Külföldön sem ismertebb mint itthon, semmi jel nem mutat erre. Persze ettõl még lehet jó minöség, de mint minden noname cuccnál, itt is próbacseresznye kérdése.
CybearBoy
Szerintem egyáltalán nem noname, csak Mo.-n nem annyira ismert (mint pl a Rio, pedig azok is kiváló lejátszók, csak Mo.-n körülményes a beszerzésük...). (Csakis MP3-discmanekkel foglakkozik amúgy a Dion.) Aki eddig Diont vett, nem hallottam panaszkodni. 😊 Egyébként szvsz látszik a képeken, hogy profi cuccok, és mindent tudnak, amit az adott árkategóriában el lehet várni, sõt! És gyakran a nagy márka sem garancia a minõségre, lsd Samsung, de ezt már mondtam. 😊

Stann
És a HDC-rõl van vkinek tapasztalata? Az az átalakítható discman...

Stann
Ez a Dioneer "márka" ez kint ismert, v. ez is vmi lenoxx-nintaus-napa szerû cucc, csak adesignje jobb?! Ez erõsen gondolkodóba ejtett...