Samsung,Nintaus,Philips,Panasonic,RioVolt és társaik
  • CybearBoy
    Na, akkor lássuk eddigi tapasztalataimat. A készülék kellemes, masszív látványt nyújt, stabil felépítésű. Kezelése nagyon egyszerű és kellemes, jó jó a LCD háttérvilágítása is. Rentgeteg funkció és beállítás van rajta, ált mindent több fokozatban lehet állítani. Mindent tud, ami kell. ID3 v1 vagy v2, mindenféle lemezt stabilan kezel, azokat is, amit gyorsabban (24x) írtam. A lemez beolvasása kb olyan, mint az SM55-é, talán egy kicsit gyorsabb. A számok váltása között néha egy kicsit több időt kell várni, de van amikor szinte rögtön vált. Érdemes rögtön felfrissíteni a firmwarért, gyorsít rajta. A hangja szép és tiszta, rentgeteg beállítási funkció van a hangszín egyedi beállítására. A mellékelt fülesek kinézetre sem túl jók, kicsit gagyi benyomást tükröznek, és nem is nagyon bírják a nagyobb hangerőt, cserélyük javasolt, pl Sennheiserre, gyárilag is ilyen lenne hozzá, de Mo-n kicserélik... A rázkódásvédelme is nagyon jó, MP3-akra 8 perc. A szám kezdésekor gyorsan fel is tölti a számot a memóriába, én onnantól már nem a CD-t hasznáéja, nekem még nem sikerült megugratnom sétálás közben. Ennyi jut eszembe, kérdésekre válaszolok, ha még vmi eszembe jut, leírom. Nekem bejött, nem bántam meg, hogy ilyet vettem. :)