(MP3) Discman
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HDC MusicMan MP3 8cm/12cm CD-lejátszó!!
Van-e valakinek ilyen?
Vélemény és tapasztalat érdekelne!!
Köszi
A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
Ez a bugybuggy effekt engem is nagyon idegesít(ett), de pl az is megoldás, ha lame-mel joint-stereoba konvertálod a számokat.
Oket en is megtalaltam de nem igazan bizok az ilyen online rendelgetesekben. De ha azt mondod, hogy korrektek akkor lehet, hogy megprobalom.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Megtanultam együtt élni vele, de senkinek nem ajánlom.\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Egy kis segitsegre lenne szuksegem.
Freecom Beatman Flash MP3 lejatszot hol lehet kapni Budapesten?
Nem tudja valaki a LGF-556 discman mennyire jó?? Én 17990-ért láttam, megéri???
a szamok cime: 01,02,03,04,05,06,...
Van egy nagy problemam!
Vettem egy Freecom Beatman Mp3/Mini cd lejatszot, de most csak kuszkodom vele.
Nem abban a sorrendben jatsza le a szamokat ahogy felirtam.
Hiaba van playlist.m3u rajta (vagy nem is figyeli azt???)
Milyen szisztema szerint valasztja ki a szamokat?
Ha valaki azt gondolna hogy Random uzemmodban hajtom kozlom: NEM :[
Van otletetek?
A medve nem játék.
Sony D-CJ501
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Kinek mi a véleménye a Terratec MP3po Go! lejátszóról? Érdemes hajkurászni? (ID3v1 vagy v2 tageket kezeli?)
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Írtál vmi progiról amivel nyomtatható állapotba hozod a a CD-k tartalmát. Tudnál errõl bõvebben írni? Milyen progi? Honnan lehet letölteni? Hogy müxik?
Ezekrõl mit tudtok?
Philips EXP311
Philips EXP431
Hol lehet kapni? Mennyiéert? Megéri-e?
Errõl mit tudtok?
Nem vagyok otthon most a piac kínálta mp3 discman-ek világában.
Olyan mp3 discman-re gondolok ami id3 tag-et olvas (ez azért fontos hogy 1 adott számot meg tudjak keresni és ne kelljen 150 számot tudnom, hogy hol van a CD-n).
Ki mit ajánl? Mennyiért? Hol?
Jár hozzá adapter, beépitett gyorstöltö (bár ez nem nagyon kell), és van külsõ elemtárolója +2 AA elemhez, amivel együtt 16órán át is kibirja, rendesen feltöltött elemekkel.
+távirányitó, és szerintem remek fülhallgatók
Ja és korrekt (bár nem kivilágitható) kijelzõje van, ami a könyvtár számát, és az aktuális mp3 sorszámát is kiirja. Ezek alapján meg tökéletesen beazonositható, már aki egyátalán azzal foglalkozik zenehallgatás közben, hogy ennek most mi is a cime...
Mindez 1 éve volt 39000.
Amirõl meg beta sirt itt annyira, az az MP67-et nem érinti. Van néha tyuttyogás, de elenyészõ százalékában az mp3maknak, és akkor is szinte nem is hallhatóan. És nekem a 128astól a 320as bitig, VBR-es, 650,700, sõt túlirt, és RW cdn is vannak régi és legújabb netrõl szedett mp3-maim is dögivel... szal van alapja.
PS: úgy tudom pl philips 301-esén (210et nemtomde akkor valszeg azon se) nincs pl belepörgetésre lehetõség. Úgy meg gázos pl hosszabb mixeket hallgatni... Samsung ebbõl a szempontból is korrekt, album(könyvtár) ugrás, +1-1+10 ugratás, belepörgetés, random lejátszás, SBS, ki be kapcsolható ESP stb...
Amikor 39ért vettem az MP67es samsungom, akkor 49-ért volt a 303-mas philips, ami pontosan ugyan ennyit tud, vagy még kevesebbet.
Az egyedüli ami a philipsek mellett szól, hogy nagyon dicsérik a hangzásukat.
Szal nem kell kétségbe esni.
Hosszabb 200MB+ tranceknél bizonyos kódolással csuklik a hang néha, egész halkan, engem speciel mondjuk egyátalán nem zavar. De ezt már kitárgyaltuk itt korábban.
Valószinû ez nem standard teljesen, amikkel buggyognak...
nos a bitrate-ekkel nincsen semmi gond, 128, 160, 192, 256, 320 és variable is megy vele. a variable-nél ugrál a számláló, de lejátsza 😊
az hogy se id3, se filenév nincsen elég zavaró. viszont nem gond neki szóköz, ékezet (õ, û se), mindent abc szerint rak sorba amit talál, elõször a gyökér aztán a könyvtárak.
néha ez is "buggyog" ahogy a Samsungra írjátok 😞((
és maga ahogy a cd-t forgatja a motor elég komoly zajt csap sajnos.
még meglátom megéri e nekem a 21+áfát...
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
21000 FT+ÁFA a Mercury Magyarországnál. viszont hiába hívtam fel õket aszongya a csávó a kérdésemre milyen bitrate-tet bír:
- bevallom õszintén, halványlila fogalmam nincs róla!
hát vazze! kinek kéne tudni ha nem a forgalmazónak? 😊
mindenesetre aszonta ha beviszek 1 audió!! cd-t akkor megnézhetjük, hogy mûxik-e.
monnom neki, bitrate nem audió cdknél, hanem mp3nál van 😛 akkor azt hozzon!
😊)))))))))))))
hát komolyan, szerintem asse tuggyák mi fán terem, és még jó hogy direkt ahhoz a fickóhoz kapcsolt az elsõ aki _ért_ hozzá 😊)
na, majd lehet megnézem
pl minek 320 bps? 196 is böven elég szerintem...
ha a hifistáknál vitatkoznak a hangfal faanyagáról, akkor én is megengedhetek egy kis digitális sznobizmust nem?
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ezekben a mixekben is csak nagyon kevés helyen tyuttyog, és alig hallhatóan.
Szóval az hogy "beszoptuk" kicsit túlzás, ez aligha befolyásol akármit is, hacsak azt nem hogy ezentúl mivel tömöritesz MP3mat, az meg nem mind1?
Sajna marad a lejáccóba a joint-stereo tömörítés 😞
De sajna nem értelek 😊)
Miért ilyen? és hogyan lehetne megoldani ezt a problémát?
thnx!
OPM
legkoolabb progi, mindent kiir amit kell.
eleg a standard verzio!!!
nemtom milyen tömizéssel van, de néhány 200 mega feletti KISSFM digweed mixnél nekem is van enyhe nyivnyüv...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
De szerintem a weblapokon megadott arakbol lehet kovetkeztetni.
2 helyen 60 font volt, egy masikon pedig 160$.
Hajlok arra, hogy Mo-n inkabb az utobbi aron kapnad...
Expaniumhoz kiegészítõket (övcsat, stb...) hol merre lehetne kapni? köszi...
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Most pedig olvasd végig amit az ESPjérõl irtál, figyelmesen, és emeld ki nekünk, hogy hol is tévedtél logikailag😊
Lehet hogy neked ugrott valamiért, de tutira nem az ESP hibájából. Lehet hogy nem 48X-osan kéne audio cd-t irni?
Sonyról meg csak annyit, hogy anno hoztam németbõl egy Sony discmant, zsir ujat, 3 napig élt, azóta meg se mukkan.