1401
Samsung,Nintaus,Philips,Panasonic,RioVolt és társaik
-
Borg #525 Ezt hol olvastad? Miért nincs? -
#524 Ez sose jön be... -
#523 nah aki nem iriver termékre áldozta a pénzét, az most csorgassa kicsit a nyálát:DDD
http://coolrythms.tripod.com/ -
#522 Amúgy a hozzá kapott füles kicsit kinézetre hasonlít a Samsunghoz, csak gagyibb kivitel, és szvsz nem is szól annyira jól. -
#521 Nem az hogy egy éve, de nem nagyon szoktam a tekerő funkciót használni. -
OPM #520 "legalábbis emlékeim szerint..."
úgy beszélsz róla, mintha már 1 éve nem láttál volna samsungot :)
Ja, és a hozzá kapott fülhallgatónak milyen a minősége a samsungéhoz képest? rosszabb?
Erről a KOSS fülhallgatóról nem tudjátok hol lehet még magyar infot találni? -
#519 Vmivel gyorsabb, de nem nagyon sokkal, legalábbis emlékeim szerint... -
OPM #518 és a sebessége?
sokkal gyorsabb mint a samsung?
mert annál egy 74 perces mixnek a végére tekerni nagyon sok idő lenne... ha nem akadna ki :) -
#517 Nem, nem akad ki tekerés közben. -
OPM #516 jajj és a legfontosabbat elfelejtettem megkérdezni!!
Milyen gyorsan lehet tekerni a számokban??
És nem veszti el a fonalat 5 perc után, úgy mint a samsung? -
#515 Ja, szoftverfrissítés. Nem nagy dolog. Netről leszeded (1 fájlból áll), kiírod egy CD-re, és így simán lehet frissíteni, a leírásban pontosan le van írva, hogy kell, lazán meg leet csinálni. A frissítésekben hibákat javítanak ki, új dolgokat készítenek a készülékhez, ill pl új codecek támogatásának megoldása is lehetséges ezen az úton. -
#514 Samsungoknál erre nincs lehetőség. -
OPM #513 de mi ez a firmware? (én nagyon nem vagyok képben ezen a téren)
ez szoftverfrissítés? és hogyan történik? el kell vinni szervízbe, vagy otthon? -
DecenS #512 a samsungokhoz nem készült el firmware frissités??? nem lehet hogy segitene a problémákon (ha a rázkódásvédelmen nem is - az sm55 esetében :-P) de a codec gondokon...?? -
#511 Na, akkor lássuk eddigi tapasztalataimat. A készülék kellemes, masszív látványt nyújt, stabil felépítésű. Kezelése nagyon egyszerű és kellemes, jó jó a LCD háttérvilágítása is. Rentgeteg funkció és beállítás van rajta, ált mindent több fokozatban lehet állítani. Mindent tud, ami kell. ID3 v1 vagy v2, mindenféle lemezt stabilan kezel, azokat is, amit gyorsabban (24x) írtam. A lemez beolvasása kb olyan, mint az SM55-é, talán egy kicsit gyorsabb. A számok váltása között néha egy kicsit több időt kell várni, de van amikor szinte rögtön vált. Érdemes rögtön felfrissíteni a firmwarért, gyorsít rajta. A hangja szép és tiszta, rentgeteg beállítási funkció van a hangszín egyedi beállítására. A mellékelt fülesek kinézetre sem túl jók, kicsit gagyi benyomást tükröznek, és nem is nagyon bírják a nagyobb hangerőt, cserélyük javasolt, pl Sennheiserre, gyárilag is ilyen lenne hozzá, de Mo-n kicserélik... A rázkódásvédelme is nagyon jó, MP3-akra 8 perc. A szám kezdésekor gyorsan fel is tölti a számot a memóriába, én onnantól már nem a CD-t hasznáéja, nekem még nem sikerült megugratnom sétálás közben. Ennyi jut eszembe, kérdésekre válaszolok, ha még vmi eszembe jut, leírom. Nekem bejött, nem bántam meg, hogy ilyet vettem. :) -
OPM #510 Ezt találtam egy fórumban:
DCP costs 155$.
www.mpwiz.com (Korea) -
OPM #509 nekem ilyen kell!! :)
Várom én is a választ, légyszi írd ide is be! thnx -
OPM #507 ez sem kötegedés képpen: de mi itt, ha samsungról beszélünk, akkor az sm55-re gondolunk :)
de legközelebb odaírom a samsung után! ok? -
DecenS #506 koránt sem kötekedés képpen - pusztán a tájékoztatás kedvéért: a Samsung MCD SM85 rázkódásvédelme kifogástalanul működik! -
OPM #505 Miért vettél fülest? Nem jó, amit hozzá adnak?
Én egy 200-ast szeretnék venni nemsokára, gondolom a hangzása ugyanolyan, mint a 400asnak. nem?
Ja és milyen a 400as rázkódásvédelme?
mert ugyebár a Samsungnak ez a LEGNAGYOBB hibája..
lehet vele gyalogolni, esetleg futni?
Mennyi idő alatt olvassa be a cdt? kell neki olyan sok idő, mint a samsungnak, vagy gyorsabb?
THNX!! -
#502 Vagy a fülesre gondolsz? :) Mert arról meg itt van kép. -
#501 Sajna a digifotógépet elvitte fater, és egy darabig nem lesz... De van itt is, meg a itt is pár. -
#499 Végülis egy MX500-asat találtam 5000-ért. -
#497 Épp most töltöm újra a Diont, aztán felfrissítem a szoftverét, aztán jöhet a nagy teszt, már megvannak a Sennh. fülhallgatók is. :) -
#496 igy ismeritek ezt:creative nomad muvo mp3player??
ha valakinek van vagy ismeri lécci irjon le róla minnnél többet!!
kössz -
#495 Lehet, mind1, a lényeg, hogy belülről nem hasonlít rá, és szépen szól. -
#494 Ja, meg az is jobb benne, hogy a távirányítóján van a kijelző, szvsz sokkal jobb, mintha a készüléken lenne. -
#492 figy ismeritek ezt:creative nomad muvo mp3player??
ha valakinek van vagy ismeri lécci irjon le róla minnnél többet!!
kössz -
DecenS #491 apropó fül- és fejhallgatók: próbáljátok ki a KOSS -t... olyan mélyhang kiemelés van a fülhallgatóban, hogy külön X-Bass meg mindenféle erősítés nélkül is majd szétrázza az ember fejét, de a fejhallgatójuk sem rossz darab (olyan fülre ültethető, mint a Panasonic-é)
MM-ben kaphatóak, az előbbi 7000, az utóbbi 10000 - elég baba mindkettő -
DecenS #490 cyb, nem akarom elrontani az örömöd de a dion-400 -as a Samsung SM MCD85 -re hasonlít ;-) -
#488 Én is arra hajtok, de sajnos csak a hónap végétől lehet kapni, addig is türelem...
-
#487 Sokkal jobban tetszik kinézetre is, a 200-as hasonlít egy Samsunghoz :), ez meg egy iRiverre inkább. Tetszik a könnyű, vékony aluminium kivitelezés, SRS WOW, TrueBass... Ahogy megláttam, tudtam hogy nekem ilyen kell. :) -
#486 http://www.advancedmp3players.co.uk/shopping/pages/buydcp100.html
Ez a 200-asnak egy értékelése. Nagyon jókat írnak arról is. Én asszem, hogy a héten megveszem ezt.. -
#485 Jaaa te a 400-ast vetted meg. Én a 200-asra lennék kíváncsi mert az normális áron van és annyival nem tud többet a 400-as, hogy ennyivel több legyen. Ill. amit tud az úgymond extra és szerintem meg lehet nélküle lenni. Te miért a 400-ast vetted és miért nem a 200-ast? -
#484 Nekem csak egy gondom van ezzel a kicsikével. Ugyebár van rá garancia(gondolom) de mivel ez itt Magyarországon egy eléggé új márka így ha baj van vele akkor hol fogják majd javítani? Mert az ilyen új márkákkal ez a legnagyobb baj, hogy nincs szervízhálózata és ugyebár ami elromolhat az el is romlik... -
#483 A vastagságára, ill a vékonyságára gondolsz?? Mert 16 mm vékony. -
#482 :) Még a bűvölet hatása alatt vagyok. Természetesen elírás, és az SM55 nem veszi fel vele a versenyt. :) 1 év garancia van rá. -
#481 ugy erti hogy jobb
de tényleg 3 cm-es? -
#480 Most ezt nem értem. Nagyon király de nem veszi fel a versenyt az SM55-tel?? Szal szarabb mint az SM55? Vagy ez egy elírás volt? Garancia mennyi volt hozzá? -
#479 Na megjött végre. :)))) Az első benyomás, hogy nagyon király, csak ajánlani tudom, az SM55-tel fel sem veszi a versenyt. (Igaz árban is van egy kis különbség...). Sajnos ma nincs sok szabad időm tesztelni sem, meg írni se róla, de majd veszek még hozzá normális Sennheiser füleseket, és fogok róla írni bőven. :)