Samsung,Nintaus,Philips,Panasonic,RioVolt és társaik
  • Gabcsika
    #1359
    Greco!

    Tehát, ha te elkezded tölteni az USB-n keresztül (világít a kék led a Job körül), akkor tök mindegy, hogy mikor húzod le róla (megvárod amíg a Jog körüli led kialszik), működik rendesen, ugye?
    Na, hát nálam pont az van, hogyha megvárom míg kialszik a led (-> leírás szerinti eljárás) és utána húzom le (azt gondolva, hogy a led kialvó jelzése a teljes feltöltöttség jele), akkor nem tudom bekapcsolni vagy 1 napig, majd pl. másnap valamikor amikor rádugom újból a gépre, akkor a töltésjelző teljes lemerültséget jelez, tehát kisült az aksi, amikor rajta maradt a gépen...

    Ez viszont nem lehet normális... Szerintem. Szerinted ezzel visszamehetek a boltba? Hogy prezentáljam a problémámat? Mert végül is működik, csak oda kell figyelnem rá. Természetesen tudom, hogy ez nem normális, csak attól félek, hogy az eladó csávó (www.digital-world.hu -nál vettem a Madách téren) biztos nem hisz majd nekem s nem akarja kicserélni, arra hivatkozva, hogy "most jó". Pedig én nem kérhetek több szabit csak ezért, hogy felmenjek egy hülyeségért Bp-re! Mit tanácsolsz/tok?