Samsung,Nintaus,Philips,Panasonic,RioVolt és társaik
  • akos
    #1289
    Hát yo rég írtam ebbe a topicba. (Még előző életemben.)
    Most gyorsan átfutottam a hozzászólásokat.
    Annak ellenére, hogy sosem használtam iriver cuccokat, engem is meglep, hogy gondok támadtak körülötte. Pláne az egyik csúcsmodell körül. Furcsa... Esetleg tájékoztathatna is Seake, hogy mi a helyzet az övével.
    Frankó kis flame volt Sony vs minden más illetve cd vs md ügyben. Elismerésem a résztvevőknek. Süketek párbeszéde :))
    Én anno elfogyasztottam pár discmant és egyértelműen azért választottam a minidiscet, mert kisebb. Sokkal. Az már csak hab volt a tortán, hogy 5 óra zene megy egy discre és pofon egyszerű a discre másolás.
    Ha ma ruháznék be ilyen cuccra, bajban lennék. HDD kütyüt MÉG nem mernék venni, mert elég rizikós, és zabálják az aksit.
    Memóriás kütyük terén a 128-256 mb memória nevetségesen kevés. Az 512 már alakul, de piszok drága még, és többnyire nem cserélhető... Pedig az lenne az igazi, ha megvenne az ember néhány 512-es memóriát és szépen cserélgetni lehetne, ahol épp megunom azt, ami szól...
    Ami a Sony-t illeti. Legszerényebb véleményem szerint lehet a Sony-t nagy márkának nevezni, lehet multinacionális szórakoztatóipari gyártónak... (a legnagyobbnak a világon), de minőség gyártónak vajmi ritkán. Persze nekik is vannak high-end termékeik Qualio név alatt, de ezek már csak napjaink krőzusainak megfizethetőek. (Szarvasbőr tokkal kapható MD 500.000 ft körüli áron, stb stb)

    Uff, DecenS voltam.