Hogy kell üzembe helyezni?
  • zserrbo
    Helló mindenkinek!

Van 1 nagy problémám! Először próbáltam ki levelező programot, ráadásul az outlook expressel kezdtem. Nem mondom, hogy nem jó, de szerintem nem a legjobb.
    Na mindegy szóval beállítottam az egyik freemail-es e-mail fiókomra. A gond ezzel csak az, hogy az összes bejövő e-mailemet letöltötte és letörölte a fiókomról. Ez nagyon nem jó, mert ha máshonnan nézem meg a fiókomat, akkor nem látom a régebbi tartalmát. Utánakérdeztem a freemail ügyfélszolgálatánál és közülték, hogy a levelek visszatöltésére nincs lehetőség. Erre én is számítottam. Főleg, hogy miért is menne minden simán . Aztán megkérdeztem, hogyan lehetne úgy először egy másik e-mail címemre feltölteni a leveleket aztán meg vissza, hogy a feladók címe és a tárgya maradna az eredeti állapotban. Úgy, mintha eredeti címről érkezett volna.

Ez volt a válasz: "Ha a levelezoprogramjaban van bounce funkcio, azzal ezt megteheti"

És még megkérdeztem nincs-e valami kiskapu: "Levelezoprogram kikerulesevel, az SMTP protokoll kozvetlen hasznalataval ez megoldhato, bar sok, esetleg mellekleteket is tartalmazo level eseten
    tobb, mint nehezkes."
    Igenm sok levélről van szó számszerint 280db-ról.

Először is az outlook expressben van bounce funkció? Ha igen azzal hogyan csinálhatnám az előbb leírtakat.
    Hogyan lehet a SMTP protokolt közvetlenül használni?
    Részletesen írja le, aki segít, ha lehet.

Előre is köszönöm.