Astro TV-Tuner
  • horpeti
    ezzel nem értek egyet, volt LCD monitorom (FSC P19-2), szeptemberben vettem, és rá 1 hónapra továbbadtam..

akkori istenített monitor, de olyan szinten nem jött be, hogy csak na.... ott volt egymás mellett a mostani 21es CRTm (30kért), és az FSC (115kért), és egyszerűen bár ilyen színre meg cuccra jobb volt, de minden másban wááááááá!!

Szemből nézés: haver NFSU2őzött, én mellette ültem, és már full más színben láttam...

na most gondolj bele, ha 3 méterről kanapéból mondjuk bnőddel nézitek... (ráadásul nem feltétlenül 1 síkban, ha fekszetek)

az tuti, hogy valaki nem fogja látni rendesen :))

Amúgy az én szemem kimondottan érzékeny az ilyen utánhúzásokra is, és bár mindenki azt állította arról a monitorról, hogy nincs utánhúzás, meg semmi, én beraktam egy videót, és még ott is láttam , az autós játékról nem is beszélve .:D
    próbáltam megszokni, nem ment...
    főleg mert minek szokjam meg,ha nem muszáj... :)

azóta örülök a CRTmnek, és bár sok helyet foglal ez nagy hátrány, de jó...

A sugárzás meg ilyenek, hát azt meg nem tudom mennyire gáz, de én annyi pro kontra dolgot hallottam, hogy már inkább el sem gondolkodom rajta.
    A szemem nem fáj tőle! (az LCD fényerejétől fájt, még ha levettem is:P)
    több meg mi kell..

egyébként melóban LCD előtt ülök :PP
    Csak érdekes mód ez a kis pöcs LCDtől nem fáj a szemem, mint az FSC p19től :P na mind1... ez nem az a topic :)))))))))