Ha bármi problémádvan a barátnőddel/barátoddal írd meg megbeszéljük.
-
ani29 #848 Most olvastam el igazán, hogy mi is a helyzet veled. Igazából a barátnődnek adnék tanácsot.
Én ugyanolyan helyzetbe voltam, mint a barátnőd, remélem, megfogadja a tanácsom, és okul
az én hülyeségemből.
Nekem egy 10 éves kapcsolatomnak lett vége, ami ugyanolyan problémával volt tele, mint a barátnődé. Nagyon sokáig azért nem hagytam el a párom, mert mindig fenyegetett, hogy öngyilkos lesz, ha elhagyom. Én 10 évig csináltam, azt, amit a barátnőd, bár én az első években nagyon szeretem őt. De nagyon sokszor megalázott és megütött, ezért, el akartam hagyni őt, de ő mindig azzal fenyegetőzött, hogy öngyilkos lesz. Annak ellenére, hogy bántott
engem nem bírtam volna úgy élni, hogy miattam hal meg, ezért mindig visszamentem hozzá.
Ebből a kapcsolatból született egy kisfiam, aki most 4 éves. Ő előtte is csúnyán viselkedett, ezért nem bírtam tovább és elhagytam. Természetesen ismét fenyegetőzött, hogy öngyilkos lesz, de úgy döntöttem, hogy nem érdekkel kisfiam fontosabb nála.
Két éve egyedül élek a fiammal és ő már nincs velünk és nem is lett öngyilkos. Tökéletesen megvan nélkülünk.
Sokan azt mondják, aki azzal fenyegetőzik, az nem teszi meg. Hanem megteszi fenyegetés nélkül. A barátnőd jobb, ha kilép abból a kapcsolatból mielőtt teljesen, belebolondul, tudom
Nagyon nehéz, de ne tegye tönkre az életét, a srác se foglalkozik azzal, hogy a barátnőjének
mi a jó., mert ha foglalkozna, akkor elengedné, és nem csinálná ezt vele. .