1071
Ha bármi problémádvan a barátnőddel/barátoddal írd meg megbeszéljük.
  • Bájital
    rossz rangsor....nálam....szerelem,gyengédség....aztán szex...mindent bejeeee....
  • Mattboy
    Persze!
    Imádom lelőni a csempét a falról!!!!

• hunbasserúj
    valaki szokta verni a fütykösét közületek??? akdekel ez a téma, az írjon nekem privátot! köszi
  • smaszi
    Na igen! Én is jártam hasonló cipőben, (hála Istennek, csak 2,5 évig)és csak azt mondhatom, hogy PRÓBA-SZERENCSE!!! Ha nem próbálkozol, nem fog sikerülni! Csak mond el neki mit érzel iránta, ahogy lentebb írta egy csákó: Hívd el vacsorázni!!! :) ...és akkor megtudod, h. tényleg komolyan gondolja-e ő is! (Csak egy pl: én azóta is a kicsikémmel vagyok, pedíg annak már 5 éve h. vettem a bátorságot, és elhívtam egy vacsira) mellesleg 27 vok. ....:)
  • Mattboy
    Apa 9 éve bírod...?
    Kitartásod az van!
    Ha azt válaszolta van esélyed, akkor már csak a "konkrétumoknak" kell kialakulniuk...

Sztem sínen vagy!
  • baca01
    hívd el őt egy romantikus vacsorára, beszélgess vele, ha tényleg van esélyed nála akkor ott úgyis kiderül! :)
  • nono 26
    Sziasztok!

Ha valaki tud segitsen nekem.Van egy lány akit 9 éve szeretek,imádok még sose volt a barátnőm de én szeretném ha összejönne velem.Van neki egy élettársa és egy kisfia.Hétvégén lesz egy hete hogy rákérdeztem nála hogy van-e esélyem nála.A válasza az volt hogy igen van esélyem.Három nappal ezelött azt mondta a testvérének aki a legjobb haverom hogy mostanában sokat gondol arra hogy hol tartanánk ha velem jött volna össze.Ha elmegyek a házuk elött és meghallja az autó hangját akkor mindig mondja magában hogy itt ment el a N....!Én azt szeretném megkérdezni hogy elképzelhető hogy szeret engem és hogy esetleg szeretne velem lenni,vagy más lehet.Nagyon szépen kérek valakit probálja megfejteni hogy mit takar illetve mit érezhet a lány.A segitséget nagyon megköszönném.

Üdvözlettel:nono
  • ani29
    Reméljük békén hagy titeket a srác.Azért vigyázz vele!!Vigyázzatok egymásra!
  • baca01
    Na újabb fejlemények!
    Ma egésznap együtt voltunk..."vki" persze megintcsak meglátott minket ugyebár ez így természetes és szólt a srácnak...felhívott hogy menjek át dumálni jó ok felmentünk a lánnyal...kisebb balhé volt, lelki fröccs hogy nem tiszteljük őt hogy mégcsak most ért véget köztük máris összejárkálunk és ez mekkora szemétség...érted még mi vagyunk a szemetek persze amikor mondtam neki hogy éás amiket ő csinál hogy fenyegetőziik stb akkor mondta hogy az nem az én dolgom...ja jó ok persze értem mi vagyunk a szemetek Ő NEM...na mind1 mostmár a lány is úgy van vele végre hogy hagyja a francba és ezektől csak megutálja a srácot mégjobban szval úgy néz ki köztük vége mindennek teljesen...
    mi együtt vagyunk, szeretjük egymást és ez a lényeg! :)
    de valószínű hogy még egy ideig fognak menni majd a srác szemétségei az egyszer biztos...képtelen beletörődni hogy vége...
  • ani29
    Tudom, mit érezhet a barátnőd, én a mai napig bezárt ajtónál vagyok egésznap.8 hónap az nem sok, én 10 évet hagytam magam után. Tarts ki mellette és biztos sikerül neki, kilépni abból a kapcsolatból, csak ne hagyd magára! Az,hogy féltékeny vagy, ez természetes, de neked most segítened kell neki .Gondolj arra,hogyha ennek vége lesz, akkor végre boldogak lehetek együtt. Kitartás!!
  • baca01
    hát eléggé kivan a srác szemétségeitől, azt mondta hogy ezek után végképp nem megy vissza hozzá...amúgy 8hónapot voltak együtt...de látom rajta hogy tényleg kikészíti őt idegileg és ezért énis rohadt ideges vagyok és legszívesebben én agyalnám meg a srácot hogy észhez térjen...
    de nagyon úgy van vele a lány hogy ezek a dolgok miatt, mármint hogy fenyegetőzik stb végképp eltávolodik tőle teljesen csakhát persze hogy féltékeny vagyok.
  • ani29
    Nem tudom,hogy a párod mennyire erős, ahhoz,hogy ezt végig csinálja .Mióta vannak együtt?Sajnos én is visszamentem először hozzá,mert sajnáltam. Most már tudom,hogy nem szabadott volna. Remélem nálatok nem így lesz! Próbálj meg minél többet a lánnyal lenni!
    Hidd el, ha mellettem is lett volna valaki, aki kitartott volna mellettem, talán én se megyek vissza.
  • baca01
    nem is érdekel hogy fenyeget én nem félek tőle, viszont attól félek amit mondasz hogy visszasírja magát...persze a lány mondja hogy nem isten ments istenért se próbálná meg mégegyszer vele, meg engem szeret de azért mégiscsak ott fúrja az oldalam az a fránya zöld szörny és tudom hogy van is alapja...
  • ani29
    Szia baca01. Sajnos még csak most olvastam, hogy mi történt megint veletek. Remélem, emlékszel még arra, amit eddig írtam. Gondoltam, hogy ez fog történi nálatok, ugyanabba a helyzetbe vagytok, mint én voltam. Nem fog téged bántani híd el nekem. Csak azért mondja, hogy el válaszon titeket egymástól, de ha elég erős a szerelmetek, ezt nem hagyátok. Első alkalommal én is bedőltem, ennek a fenyegetésnek, de másodszorra, már nem érdekelt, hogy mi történik, de nem történt semmi. Nem bántott senkit! Többször ellenőrzőt és leskelődött, de azon kívül nem csinált semmit. Ne hagyd, hogy a lány vigasztalja őt, csak sajnáltatja magát. Velem is ezt tette! Ne hagyátok magatokat.
    Ha hagyod, hogy vigasztalja a barátnőd őt, vissza fogja sírni magát neki.Hidd el!!!Ne hagyd!!!
  • baca01
    semmi gond engem is nagyon felhúzott a téma...énis szeretnék vele beszélni de hát "nem ér rá"....
  • Mattboy
    Szerintem próbáld meg elmagyarázni neki, hogy nem csak 1 nő van a világon...(Hátha nem olyan sík hülye hogy felfogja...)
    Ő meg gazdag, meg van mindene...kedvére válogathat....
    A verőlegényes sztorit meg ne hidd el.
    Van az a mondás, hogy amelyik kutya ugat....

Egy gazdag kis fasz, aki azt hiszi mindent megtehet...
    Rühellem az ilyeneket, aki egy fűszálat sem tettek még odébb és magyaráznak az élet nehézségeiről, meg hogy mindenért kűzdeni kell!

Szívesen elbeszélgetnék vele személyesen és elmagyaráznám neki milyen az élet...
    Majd csak akkor fogja beszívni, ha apu vagy anyu azt mondja neki....takarodj és éljél meg ahogy tudsz....
    Előbb utóbb ez is bekövetkezik...
    Nah mind1...bocs csak kész vagyok az ilyen kis senkiháziktól.

Good luck!
  • baca01
    tudom tudom én is ezt mondtam a lánynak de ő hajthatatlan...azt mondta nagyon félt engem és ha úgy alakul akkor inkább hagyjuk egymást:S
    mondtam hogy ne féltsen engem majd én megoldom de ő akkoris ilyen önfejű...:(
    majd még keverem a lapokat de nemtom mi sül ki belőle, nagyon félek hogy elvesztem:(
  • Bammy
    Bazz szeretitek egymást, ne hagyjátok hogy egy újgazdag fasz miatt vmi gáz legyen! Próbálj meg vele komolyan beszélni erről, aztán ha nem érti akkor hagyjátk, úgyse nyírja ki magát! A verőlegényekre meg kezd el gyúrni :D
  • baca01
    na új fejlemények vannak...:(
    tegnap szakítottak ami alapvetőleg jó, de ez annál bonyolultabb...
    tegnap mielőtt a sráccal beszélt volna, fennvonlt nálam és hát hogy úgy mondjam megkoronáztuk a szerelmünket egy csodálatos együttléttel...
    a gond az, hogy amikor kísértem el vki megláthatott minket és a srác tudomást szerzett róla és marhanagy balhé kerekedett...
    namost meggyőztük hogy nem történt semmi csak barátok vagyunk és hát kiöntötte a szívét nekem a nagy szakítás előtt amit elhitt...
    tudni kell a gyerekről hogy mindene megvan, minden ott van a segge alatt ebből adódóan 19éves létére egy nagyon önző, önsajnálkozó ember lett belőle...
    a lány nagyon rosszul érzi magát mert állandóan öngyilkossággal fenyegetőzik és fél miatta emiatt ő vígasztalja a szakítás után...szép mi?!
    a gyerek féltékeny rám, és azzal izél hogy hozza a verőlegényeket...
    namost a lány emiatt fél hogy nekem valami bajom lesz és már majdnem azt mondta hogy félt engem és inkább hagyjuk egymást nehogy vmi bajom essék... engem nem érdekel ha megvernek az se csak vele lehessek úgy szeretem és tudom hogy ő is engem...
    most arra jutottunk hogy várunk egy kis ideig hogy lehűljön a légkör aztán lesz ami lesz:( úgy félek belegondolni hogy elveszíthetem:(
    mit tanácsoltok? én megpróbálok beszélni a gyerek fejével de ezenfelül tanácstalan vagyok:(
    lécci segítsetek!
  • baca01
    köszönjük szépen a jótanácsot...
    majd írom a fejleményeket, elvileg épp ebben a pillanatban beszél vele...
  • ani29
    bocsánat nem neked szántam!
  • Bammy
    Nha jó de ezt miért nekem mondod?
  • ani29
    Most olvastam el igazán, hogy mi is a helyzet veled. Igazából a barátnődnek adnék tanácsot.
    Én ugyanolyan helyzetbe voltam, mint a barátnőd, remélem, megfogadja a tanácsom, és okul
    az én hülyeségemből.
    Nekem egy 10 éves kapcsolatomnak lett vége, ami ugyanolyan problémával volt tele, mint a barátnődé. Nagyon sokáig azért nem hagytam el a párom, mert mindig fenyegetett, hogy öngyilkos lesz, ha elhagyom. Én 10 évig csináltam, azt, amit a barátnőd, bár én az első években nagyon szeretem őt. De nagyon sokszor megalázott és megütött, ezért, el akartam hagyni őt, de ő mindig azzal fenyegetőzött, hogy öngyilkos lesz. Annak ellenére, hogy bántott
    engem nem bírtam volna úgy élni, hogy miattam hal meg, ezért mindig visszamentem hozzá.
    Ebből a kapcsolatból született egy kisfiam, aki most 4 éves. Ő előtte is csúnyán viselkedett, ezért nem bírtam tovább és elhagytam. Természetesen ismét fenyegetőzött, hogy öngyilkos lesz, de úgy döntöttem, hogy nem érdekkel kisfiam fontosabb nála.
    Két éve egyedül élek a fiammal és ő már nincs velünk és nem is lett öngyilkos. Tökéletesen megvan nélkülünk.
    Sokan azt mondják, aki azzal fenyegetőzik, az nem teszi meg. Hanem megteszi fenyegetés nélkül. A barátnőd jobb, ha kilép abból a kapcsolatból mielőtt teljesen, belebolondul, tudom
    Nagyon nehéz, de ne tegye tönkre az életét, a srác se foglalkozik azzal, hogy a barátnőjének
    mi a jó., mert ha foglalkozna, akkor elengedné, és nem csinálná ezt vele. .
  • Mattboy
    Hm...
    Nem egyszerű a sztory az biztos!
    Én is azt gondolom, hogy mindenképpen ösztönöznöd kell a leányzót, hogy lépjen. Már csak azért is, mert akármennyire megértitek egymást és szép minden....azt ne várja tőled hogy légy nyugodt miközben ő találkozgat emberünkkel.
    Ez így nem fair!
    Az életben rengeteg nehéz döntést kell meghozni mindenkinek!
    Ezt hozza meg ő is...
    Másrészt a srác sem marha annyira hogy kárt tegyen magában csak az arca jár...ez inkább olyan gyerekes és önző viselkedés...(Jobb minél hamarabb távol lenni az ilyentől)

Akárhogy is lesz....egyvalamit ne feledj!
    Az ember az "első" kapcsolataiban sosem arra jön rá, hogy mire van szüksége egy kapcsolatban!
    Hanem arra, hogy mire nincs!

Szomorú, de igaz!

Peace!
  • ani29
    szia!Sajnálom,hogy ezt kell mondanom, de szerintem a lány nem fog szakítani a barátjával, mert még mindig kötődik hozzá. Ha téged szeret,már rég szakított volna!Én is voltam ilyen helyzetbe.
  • Randelz
    Mindenképp szakítsanak. És ha belhézik intézd úgy, hogy még neked álljon feljebb, hogy "most mit rinyálsz mit egy csaj tudhattad volna hogy úgyis szakítotok majd" meg ilyenek és ha jól viseli akkor "Ja van új csajom :)"
  • baca01
    igen én is erre gondoltam :) akkor tényleg jó megoldás, ha mások is ezt mondják köszönöm:)
    biztos vagyok benne hogy velem marad!...:)
    nagyon jól áll a szénám:D
  • mikike16
    Szerintem inkább ne várj, segíts a szakitásban.Vagyis sztem ösztönözd a lányt, hogy szakítson már ne játszodozzon, mond meg neki, hogy te addig vársz amíg nem szakítanak, mert nam akarsz balhét.Vagyis ne nagyon találkozz a csajjal amíg még járnak, kicsit érdekes megoldás de szerintem jólehet, mert ha szeret a csaj akkor nem bírja ki. hogy ne találkozzatok és akkor egyrejobban szakítani akarmajd és egyszer megis teszi, gondolom sokkal elöbb mint amíg találkozgat veled, mert akkor nem nagyon érdekli, hogy jár mással.
    Mivel ha veled van akkor azzal van akit szeret és nem érdekli a másik, vagyis ő neki így is jó helyzet egy ideig (sztem elég sokáig) csak neked NEM, remélem érted. Szerintem megpróbálhatnád és valószinű h szakyt vele hamar.
  • baca01
    pár napja írtam azóta kicsit változott a helyzet...
    nagyon összemelegedtünk a lánnyal, tényleg amikor tudunk együtt vagyunk stb stb, már tervezünk előre hogy mi lesz velünk ilyenek...
    csakhát engem zavar hogy együtt van közbe a sráccal...elmondása szerint már nem szereti egyáltalán, nem is tud rá úgy nézni, hiszek is neki mert látom rajta hogy értem van oda, de mégis zavar hogy még mindig nem szakított a sráccal.
    azt mondja csak idő kérdése, meg hogy nem szeretne tőle haragban elválni és elő kell készíteni a helyzetet, de ismerem a srácot és akármennyire készíti is előre úgyis balhé lesz belőle...
    nemtom mit tegyek olyan jól érzem magam a leányzóval, de mégis zavar hogy hivatalosan még más a barátja, gondolom érthető... :S
    mit lehet ilyenkor tenni? csak várjak?...féltékeny vagyok nagyon
  • Bammy
    Köszi mindent...majd írok h mivan velem.
  • FrezeR
    örülök ha hatnak rád a szavaim. Akkor ezeket is jól figyeld! Senki nem ér annyit, hogy az fogalmazódjon meg benned, hogy megölöd magad. Gondolj a szeretteidre...csak őket büntetnéd vele. Évekig meg biztos, hogy nem fog tartani, mert nem hiszem, hogy annyira ne találnál valakit ha elszántad magad. Fogd ezt úgy fel, hogy volt egy szép idő amit eltölthettél vele, de ennyi lehetett és nem több. Csak addig bird ki amig kicsit enyhl és tuds már úgy nézni más csajra is, hogy na de jó lenne emgismerni vagy valami:) Szóval fel a fejjel nem te vagy az egyetlen aki igy járt de túlélték ők is.
  • Bammy
    Nemtudom miért de ahogy a te szavaidat olvasom jobb kedvem lesz egy picit pedig már számtalan ember mondta nekem ezeket :).......de má 2 hónapja így szenvedek h legszívesebben megölném magam.....és amíg nem lesz valaki addig így is lesz szal évekig is eltarthat akár és nem nagyon akarom :( de nemtok mit tenni :(
  • FrezeR
    Ez teljesen természetes és maximálisan átérzem a gondodat, mit mondtam ugyanigy voltam. Idő kell hozzá nem is kevés, de utána jobb lesz meglátod:)
  • Bammy
    Hát igen....miután elolvastam egy picit jobb kedvem lett meg optimistábban tudtam felfogni a dolgokat, és néha van ez így hogy egész jól elvagyok me minden..........de nagyon sokszor (most is pl) annyira rossz kedvem van és annyira nemtudok semmit mnással elképzelni, és csak rá gondolok :(..áh
  • FrezeR
    tudom, hogy közhely de tényleg lesz majd más és akkor enyhülni fog a fájdalmad. Én az első bnőmet több mint egy évig sirtam vissza és nem tudam volna elképzelni, hogy legyen más. De aztán szép lassan az idő megoldotta ezt a dolgot és jött az a bizonyos másik. Szóval most nagyon rossz neked de gondolj arra, hogy ha ő 2 hét alatt kiszeretett belőled akkor bizony nem ő volt az igazi. Mert ha az igazi egyszer rádtalál vagy te rá akkor bizony úgy fogod gondolni utólag, hogy a most elmúlt kapcsolatod már nem is tünik olyan pótolhatatlannak a jelenből tekinte:) szal fel a fejjel és légy türelmes! A legjobb ha valamivel lekötöd magad, sport, haverok, bulizás akármi.
  • baca01
    persze persze, direkt nem is csinálunk semmi komolyat addig amég együtt vannak, ne legyen az hogy megcsalta...ebből is látszik milyen is a lány, hogy mondta hogy addig semmi komolyat, amég ott van neki a srác, mert ő nem olyan! :) imádom őt...
    ezt az öngyilkosságos dolgot meg én is mondtam neki hogy csak zsarolás, úgyse tenné meg, de ő akkoris fél tőle :S
    elég hülye ügy
  • Dynamic
    A klasszikus öngyilkossággal fenyegetőző önző, szaralak.Sok értelme van ám egy olyan kapcsolatnak, amit csak a zsarolás tart össze.
    Szarjátok le, akassza csak fel magát a birka.
  • mikike16
    Szerintem mindenképp várd meg, hogy szakítsanak.Aztán utána 1 héttel később mond a barátodnak (a csaj exének), hogy sokat vagy a volt barátnőjével meg jól kijöttök finoman modn meg neki.
    Így is rossz lesz a barátodnak de mivel nem a kapcsolatuk közben nyúltad le és nem is tögtön talán nem veszi magára annyira.
  • baca01
    hmm elég bonyolult a problémám próbálom rövidre fogni...
    szval van egy lány, akivel kb pár hete ismerjük egymást, és beszélgettünk, találkozgattunk és borzasztóan jól érezzük magunkat egymással:) egyfolytában egymásra gondolunk együtt vagyunk amikor csak tehetjük és tényleg ilyet még egyikünk sem érzett máskor, viszont innen kezdődnek a problémák.
    namost, ez a lány az egyik barátomnak a barátnője...ugye milyen rosszul kezdődik?:S
    a kapcsolatuk már a végét járja, tulajdonképpen még azért nem szakítottak, mert a srác nagyon önfejű, makacs és hisztis és azzal fenyegetőzik minden egyes balhéjuk után hogy öngyilkos lesz és fél a csaj inkább elő se hozza a szakítás témát, közben egyfolytában rám gondol ha a sráccal van, ha egyedül, ha velem és én is így érzek iránta.
    tudjuk hogyha ez kiderülne, mármint hogy találkozgatunk, akkor nagyon nagy balhé lenne belőle és a srác is összeroppanna, mitöbb még talán verekedés is lenne de nem tehetünk róla egyszerűen így érzünk egymás iránt.
    mit javasoltok, mit lehet ilyenkor tenni?!
  • Bammy
    Csá! Nekem az a gáz hogy mostanában elég rosszul vagyok. 2,5 hónapja szakított velem a barátnőm akivel 10 hónapig voltam együtt.....ő volt az első barátnőm..és végülis ő kezdett el rám hajtani, mondta a barátaimnak hogy tetszem neki, stb. Aztán összejöttünk és én is nagyon beleszerettem és végülis 10 hónapig teljesen jól megvoltunk....néha éreztem úgy hogy kezd sok lenni, és már nem olyan jó mint régen, az elején és egyszer meg is fordult a fejemben hogy szakítok vele de utána így "észbekaptam" és rájöttem hogy ő nekem a legfontosabb és nagyon szeretem..az volt kb a 8-9 hónap után. Aztán utána pár hétig még megvoltunk és senki nem vett észre semmi változást, én se, és kb 2 hét alatt kiszeretett belőlem....amíg ittvolt velem nem vettem észre jelét, aztán elutazott 1,5 hétre és nagyon kevésszer, sőt egyszer sem hívott, csak én, furán is éreztem magam de erre nem gondoltam. És hazajött és ezzel fogadott hogy már nem szeret és jóvolt meg minden de hagyjuk, legyen vége. (nincs másvalaki a dologban mielőtt erre gondolnátok). Én ekkor teljesen összetörtem...de a legnagyobb gond hogy ez 2,5 hónapja volt és még mindig minden nap gondolok rá és minden reggel úgy kelek hogy nagyon szar az egész és nincs kedvem semmihez. Pedig sokat vagyok társaságban, barátokkal, sokat segítenek, illetve próbálnak...és a volt barűtnőm is mondta hogy rossz ez neki hogy én ennyire szenvedek meg minden, de ő se tud semmit tenni mert ugye nemtud csak úgy újra belémszeretni. De nekem ő életem szerelme és nemtudok mással elképzelni semmit..és tök sokan mondják hogy ők is voltak így ugyanezekkel az érzésekkel de elmúlt nekik meg találtak mást és újra boldogok...de nekem csak ő kell :( valahogy nemtom elképzelni mással, de abba már bele kellett nyugodnom hogy nem leszünk újra együtt meg ilyenek...nemtudom mi lesz velem :8 adjatok valmi tanácsot légyszi.