• Bhalage
    hat nezd, valo igaz hgoy csak a bsen vagyok ab exalted ami iszonyu sok meccset jelent es abbol iszonyu sok gyozelmet es eleg keves vereseget.

a neptulon clusteren kb 1 kezemen meg birom szamolni hgoy hanyszor nyertunk, amig elertem a friendly (?3000repet) azert szamomra ez dúrva.
    aki tudja milyen egy pug a bs clusteren. bejon a 15ember, van 3-5priest. es rogton az elejen megy a spam macro - grp1 lm grp2 bs grp3mine ezzel szemben egy nepi clusteres pug all mint egy fasz neznek ki a fejukbol butan, elindul a jatek, mindenki megy amerre lat, total kaosz, senki lenem szarja, hgoy mondjuk minere vagy lmre senki nem megy, vagy epp emgtekeri farmot aztan tovabbmegy hogy a minerol feljovok siman elvigyek, hat kb ennyi olyan 20 jatekbol 3 normalis nyereseg kicsit zZZz

az hogy nagy pofan van az sose volt kerdeses

es meg annyit akartam hozzatenni hogy a low level pvp az meg eros horda foleny, ab - 10horda es 5 ally , meg jo hgoy 5perces gyozelem, semmi eselyuk nincs, viszont jo kis honorfarm.. de lvl60on egyenlore ugytunik hogy avn turheto a horda (bs ehhez kepest geciszanalmas) wsg ab pug vs pug viszont szar. barcsak megcisnaltam volna lvl40-59 kozott a repemet :G