Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anti hero
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
anti hero
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
már csak a 21-et kell leküzdenem, és minden korhatáron felül vagyok <#smile>#smile>
Botond: ha tudtam volna...
Boldog névnapot! ^^
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
anti hero
😄
ps: happy borzday stalky
anti hero
zzz
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
kb 2 hete kezdtem újra 2 év szünet után...hát pfff, mitnemondjak...tiszta nOOb vagyok ;-D
Steam: [HUN]Feriggno
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
ja és az különbözõ idõzóna? Hát, igen. Munka mellett, hajnal 2 bírok max. hétköznap, ne kérdezd meg, hogyan érzem magam csütörtök körül...

anti hero
zzz
anti hero
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Angels of Darkness videó, ezek vagyunk/voltunk mi páran prydwen/albionban
Ez meg én vagyok amint az infimmel lúzerkedek
igaz már elég kevés magyar játszik de azér lehet még találni.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
pl. itt van a hivatalos EU oldal galériája de rengeteg ingame kép,video van a játékról.
de ha jól tudom Pryd / Albion -on vannak magyarok elég sokan. Én mondjuk Glastonbury -n nyomom Midgard oldalon
csak az alap DAoC -ot is elég megvenned, mert a többit a GOA subscription page -n is rendelheted (van csak serial rendelés is, és akkor csak elég letöltened)