Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TÉK

anti hero

Gratz Tafaya!

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Hangianix
Ja meg az NF nem akar felmenni, mert szerinte nem a DAoC konyvtarba akarom installalni 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Jol haladok, most mar csak a karakter keszitesnel/kivalasztasnal fagy le mindig 😄DD

Hangianix
BG-t elkezdjuk midibe, oszt meglatjuk, lehet arra se lesz idonk vegul 😊

dori meg en albiztunk :> de az mar reg volt

anti hero

neked is grati tafi
Hangianix
Most meg Renderer Creation Failed. Hat. Valaki nagyon nem akarja, hogy osszejojjon 😄

Hangianix
Felraktam ToA-t is, de az meg nem indult el :p

Hangianix
Meg van az is, csak gondoltam minek jatszak ToA klienssel, ha nem muszaj 😊

AngeLujo
elvileg a toa ingyen van már szal csak le kell szedni, de aztán ez nem biztos :o

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Hangianix
Baszics, SI kliens mar nem is jo?

Hangianix
Egy honapra beujitottuk az acc-ot Amorce-szal, nincs valakinek karija Glastonbury/Midgardban? Csak BG-be akarunk menni, de azert elfogadnank nemi mecenaturat 😊

Tafaya
Köszi 😊 És csak volt gyöngye 😊

Ui.: Boldog nagykorúságot vagy mi Stalky 😊

Boldog szülinapot Tafaya! Scoutok gyöngye :-)

kösz mindenkinek 😊
már csak a 21-et kell leküzdenem, és minden korhatáron felül vagyok <#smile>

Botond: ha tudtam volna...

Boldog névnapot! ^^

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

az meg hagyjan de milyen regen wazze.. :f

anti hero

Botond
Névnapomon születtél gonosz ember,távozz!
te vagy a szulinapos kommando?
😄

ps: happy borzday stalky

anti hero

Botond
heppi börszdéj!
lolázó

zzz

azon gondolkoztam visszanézek pár hónapra erre jönnek a rossz hirek 😊
Uberlama
hát igen nagyjából. egyre több idõt visz el az IRL így már csak koca-gamerek vagyunk 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Lujo,Ubi,Weldrin mi történt feloszlott a csapat?
Hyder
Heheyyyy, feltámadtam hamvaimból =D

kb 2 hete kezdtem újra 2 év szünet után...hát pfff, mitnemondjak...tiszta nOOb vagyok ;-D

Steam: [HUN]Feriggno

Olléé, te még életben? 😄

Pari
Az hogy US verzio van letoltve es nem EU szamit az ilyen guest key-nel?

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Pari
na nekem egy ilyen trial guest buddy key is eleg lenne csak ki akarom probalni,hogy egyaltalan milyen...stb...ha van vkinek egy folos azt megkoszonnem😊

Botond

húje!
Since! Gyere inkább US serverre (Gareth, classic) Parival ott nyomjuk, alb oldalon és a duónkba nagyon kellene egy cleric. Szal remélem szeretsz gyógyítani, mert akkor várunk.
ja és az különbözõ idõzóna? Hát, igen. Munka mellett, hajnal 2 bírok max. hétköznap, ne kérdezd meg, hogyan érzem magam csütörtök körül...
Botond
Jaja,10napos trial,de nem tudsz tradelni (itemet,pénz adni kapni) és lvl20 a max,az kb el is érhetõ 10nap alatt.
s0n1c
Wow free szerverek szarok, imo meg se közelítik a freeshardot, meg nem is nagyon van. Kérj valakitõl egy guest key-t, vagy buddy key vagy mi a tököm a neve, az talán 10 napos trial-t eredményez.
Pari
Inkabb itt kerdezem,meg nem a wow topikba,mielott leharapjak a fejem...szert tettem a BWE fel wow 5cd-jere...kerdesem az lenne,van vmi olyan free szerver ahol ki lehet probalni a gammat,mint a freeshard?

anti hero

asszociáljunk daocra

zzz

zerg!!!!!

anti hero

Uberlama
ja excal midibe az a két magyar akik 2-3 órára ha fellogolnak minden második nap valóban több mint pry/albba .. ^^

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

tegla
loál

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Magyarokat nem fogsz találni igazán sehol pry/albon se. Kb több magyar játszik jelenleg excal/miden ott megtalálod Lujot aki biztos segít mindenben;P

AngeLujo
hát a helyedbe mindenképp EU serveren játszanék az idõzónák miatt, meg merthogy itt szerintem több a magyar. én prydwen/albiont ajánlom, amcsi serverekrõl nem tudok nyilatkozni mert teljesen más.

Melyik servert tudjátok ajánlani? Szerintem holnap elkezdem a trialt aztán majd meglátom :-) Egyébként létezik valamilyen beginners guide a játékhoz hogy mi merre van?

Mleyik servert tudjátok ajánlani? Szerintem holnap elkezdem a trialt aztán majd meglátom :-) Egyébként létezik valamilyen beginners guide a játékhoz hogy mi merre van?

AngeLujo
ha meg videót akarsz látni 1-2 magyar emberke szereplésével akkor reklámozom magunkat picit:
Angels of Darkness videó, ezek vagyunk/voltunk mi páran prydwen/albionban
Ez meg én vagyok amint az infimmel lúzerkedek

igaz már elég kevés magyar játszik de azér lehet még találni.

tegla
Ha megnézted az itteni képeket akkor keress rá pár Catacombos képre és meglátod a különbséget/fejlõdést.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

tegla
EU official gallery

pl. itt van a hivatalos EU oldal galériája de rengeteg ingame kép,video van a játékról.

Értem. A grafikáról mit tudsz mondani? Azt tudom hogy volt egy upgrade de nemláttam a gamet mostanában

Hyder
huh, na ez egy jó kérdés...az igazság az, hogy 2 év játék és 2 év kihagyás után most kezdtem újra

de ha jól tudom Pryd / Albion -on vannak magyarok elég sokan. Én mondjuk Glastonbury -n nyomom Midgard oldalon

végülis teljesen mindegy hogy hol veszem meg mert ugyanannyiba kerül...És így egy helyen tudom megvenni a serialt. Melyik serveren vannak a magyarok?

Hyder
itt is lehet 1

csak az alap DAoC -ot is elég megvenned, mert a többit a GOA subscription page -n is rendelheted (van csak serial rendelés is, és akkor csak elég letöltened)

Értem. Köszi szépen a segítségedet sokat segítettél :-)