43179
-
#41858 Hozzad,kell a sámán,meki is megmondta. Ne kérdezd ki az a Meki,majd meglátod! -
Bhalage #41857 hat nezd, valo igaz hgoy csak a bsen vagyok ab exalted ami iszonyu sok meccset jelent es abbol iszonyu sok gyozelmet es eleg keves vereseget.
a neptulon clusteren kb 1 kezemen meg birom szamolni hgoy hanyszor nyertunk, amig elertem a friendly (?3000repet) azert szamomra ez dúrva.
aki tudja milyen egy pug a bs clusteren. bejon a 15ember, van 3-5priest. es rogton az elejen megy a spam macro - grp1 lm grp2 bs grp3mine ezzel szemben egy nepi clusteres pug all mint egy fasz neznek ki a fejukbol butan, elindul a jatek, mindenki megy amerre lat, total kaosz, senki lenem szarja, hgoy mondjuk minere vagy lmre senki nem megy, vagy epp emgtekeri farmot aztan tovabbmegy hogy a minerol feljovok siman elvigyek, hat kb ennyi olyan 20 jatekbol 3 normalis nyereseg kicsit zZZz
az hogy nagy pofan van az sose volt kerdeses
es meg annyit akartam hozzatenni hogy a low level pvp az meg eros horda foleny, ab - 10horda es 5 ally , meg jo hgoy 5perces gyozelem, semmi eselyuk nincs, viszont jo kis honorfarm.. de lvl60on egyenlore ugytunik hogy avn turheto a horda (bs ehhez kepest geciszanalmas) wsg ab pug vs pug viszont szar. barcsak megcisnaltam volna lvl40-59 kozott a repemet :G -
Bhalage #41856 hat nezd, valo igaz hgoy csak a bsen vagyok ab exalted ami iszonyu sok meccset jelent es abbol iszonyu sok gyozelmet es eleg keves vereseget.
a neptulon clusteren kb 1 kezemen meg birom szamolni hgoy hanyszor nyertunk, amig elertem a friendly (?3000repet) azert szamomra ez dúrva.
aki tudja milyen egy pug a bs clusteren. bejon a 15ember, van 3-5priest. es rogton az elejen megy a spam macro - grp1 lm grp2 bs grp3mine ezzel szemben egy nepi clusteres pug all mint egy fasz neznek ki a fejukbol butan, elindul a jatek, mindenki megy amerre lat, total kaosz, senki lenem szarja, hgoy mondjuk minere vagy lmre senki nem megy, vagy epp emgtekeri farmot aztan tovabbmegy hogy a minerol feljovok siman elvigyek, hat kb ennyi olyan 20 jatekbol 3 normalis nyereseg kicsit zZZz
az hogy nagy pofan van az sose volt kerdeses
es meg annyit akartam hozzatenni hogy a low level pvp az meg eros horda foleny, ab - 10horda es 5 ally , meg jo hgoy 5perces gyozelem, semmi eselyuk nincs, viszont jo kis honorfarm.. de lvl60on egyenlore ugytunik hogy avn turheto a horda (bs ehhez kepest geciszanalmas) wsg ab pug vs pug viszont szar. barcsak megcisnaltam volna lvl40-59 kozott a repemet :G -
Bhalage #41855 detto sztem is tokjo -
dareiosz #41854 Már nem lehetek áruló mert széthullot a klán hehe -
Chris #41853 Van az a pénz... -
dareiosz #41852 2 karit át lehet vinni szerinted ? -
Chris #41851 Kálmán, áthozod vagy áruló vagy! ;D
(csak a belgás hangulatot próbáltam ezzel idézni)
-
dareiosz #41850 hát izé a Twisting Nether és a Neptulon 1 clusterben van és én eddig szinte mindig nyerte mondjuk a low lvl pvp részét látom csak a dolognak -
Chris #41849 Bhalage "csakbsenpvpzek, mennyiarenewticked" Balázsról beszélünk? Hagyjuk már... :D
Amúgy Nepán kb. 70-80% win arányt állapíthatnék meg pl. ab-n nagy mintavétel alapján.
-
#41848 hát ő Bhalage azt mondta, hogy Nepan még szarabbul nyomja horda bg-t :) -
Chris #41847 Hogyafrancbanehoznád?
-
#41846 csak nosztalgiazni nektek, itt az uj expansion...
Key Features
- A New Playable Race for all Realms - The Minotaur. Half man, half bull, the Minotaur is the first race to be available to all three realms. a grafika alapjan inkabb tehenek,mint minok...csak a togyeket hianyolom:)
Albion: Mercenary, Armsman, Heretic, and the new Mauler
Midgard: Warrior, Berserker, Thane, and the new Mauler
Hibernia: Hero, Blademaster, Warden, and the new Mauler
- A New Player Class for all Realms - The Mauler. Unlock this new brawler class and channel the elemental powers of the earth.
...leather, STAFF,FIST...hmm...
- A New Dungeon - The Labyrinth. Deep beneath the island of Agramon, this vast maze is the largest single dungeon in all of Camelot.
...na ez kurvara hianyzott...meg nagyobb NF...wee
- New RvR Game Play - Minotaur Relics. Players may acquire and use these relics, but become targets to be hunted by the other Realms.
...eleg ketseges szamomra...
- New Item Slots - Mythical Items. Hunt the depths of the Labyrinth for these rare new items.
...ezzel adatjak el az uccso bort...minden temp suttya a picsaba...
- New Levels - Champion Levels 6-10. Five additional Champion Levels allow players to expand their powers, abilities, and items slots.
...pfff...
-
#41845 nekem kimondottan tetszik az új design, olyan letisztult izé xD -
Rockety #41844 nem tom nekem tetszik az új design de még szokni kell :D -
dareiosz #41843 Van 1 karim a Twisting Nether-en Zak pedzegette, hogy vigyem át hozzátok a Neptulon-ra segitsetek dönteni
paraméterei : lvl 48 orc sámán revered wsg és ab, rank5 és nem resto talentes hehe
nem akarok én már új karit kezdeni de evvel szivesen játszanék, BS-en kicsit besokaltam a bg-n az állandó vesztéstől -
#41842 juj de randa lett így az sg :o -
RocketyATwork #41841 purple con zomg
rly -
Bhalage #41840 hogy gecisok meccset nyertunk instanced pvp battlegroundon es az jo :D -
#41839 és ez mit is jelent? :p -
#41838 bár nem vagyok daocos, de 12 éves vér istván se ;) -
#41837 engem érdekelne! -
Bhalage #41836 >.<
mult heten lettem AB exalted (nem nagy szam nem azert mondom, csak holypriesttel azert nem hozok szegyent es irto fun volt :) majd kiszamolom ez hany meccset jelenthet O_O -
#41835 hát ez az, itt porosodik, tudom hogy úgyse fogok vele játszani soha az életbe szal dori vedd meg légyszíves :p
wow topikba azér nem akarom berakni mer nem akarom hogy valami 12 éves vérpistike vegye meg (itt meg úgyse kell senkinek :o) -
Bhalage #41834 szombaton-at-work? ;'( -
RocketyATwork #41833 WOW LOL -
#41832 nem akarja valaki megvenni a wow accomat? bloodscalp hordába van egy 60-as mage rajta, van neki lova meg ilyesmik amúgy hót gimp (viszont az isteni lujo nevet kapod vele szal már megéri). nemtom mennyit lehet egy ilyenér kérni de tessék szépen tolongani :p
ja meg van még szétszórva pár kari ilyen 20-30-as szint körül -
#41831 lol -
#41830 debiza -
Bhalage #41829 nemis -
#41828 Troll :) -
#41827 Azért lol hogy erre a meh honlapja jön be :))) -
dareiosz #41826 de hogy miért nem tudok linkelni ? öreg vagyok én már ehhez hehe -
dareiosz #41825 hehe köszi
-
Bhalage #41824 kalman hianyzol nekunk :D (ez valoszinu jo link) -
dareiosz #41823 bénázásomat nézétek el hehe -
dareiosz #41822 ez tetszik -
dareiosz #41821 <a href="http://files.filefront.com/harm+ninjawmv/;4246679;;/fileinfo.html"> ez tetszik </a>
-
#41820 Kiről beszélsz? :)) -
Bhalage #41819 johat aki undead rugoval jatszik a scoutm8 helyett.. :)