szatyor#2867
Bad : nem
HDSben lesznek mostantol nagy kozos hentek es guildmeetingek mer az officerek raeszmeltek hogy szar ez igy
azokon ott leszek, mert fun =)
de a main mostmar Albionban van, Infi..reg Hibernias haverok guildjeben, 10 szinttel elottem (2 nap behozni), nem lesz gaz..
Ja ize, aki Infi albionban lokheti a tippeket
utanaolvastam par dolognak ami fontos meg hogy mire erdemes menni, stb..briton infim van (+10 STR +10 CON +10 DEX kezdeskor) es thrustra megyek, mert sztm magasabb szinteken az a jo, mivel dex no leggyorsabban es thrust az DEX es STR alapu
javitsatok ki ha nem igy lenne :)
ja es kerdes..dual wieldre mennyire erdemes nyomni? azt olvasgattam hogy nem sokat baszik magas szinteken hogy 1en van a skill van 20on
mert ilyenre tervezem nelkule:
STE 40 (safe fall 4) THR 44 (2. legjobb style) ENV 42 (legjobb snare) CS 44 (2. legjobb style)
de ha kell akkor nemtudom melyiket vigyem le...egy kis stealthet meg envet talan
mondjuk igy:
STE 37 THR 44 ENV 37 CS 44 DW 25
bar ha stealthet autotrainelem akkor DWre meg mehet kicsi
imadok karit tervezni :-)
camelot : hatjaigen...voltam en turelmes eleget..csak mosma elegem van az xp vadaszatbol
mer Minddal mar csak annyibol allt a jatek :( neha egy kis duma a nagy haverokkal, amellett xp, de mivel legtobbszor nem volt kivel xpelnem, ezert unatkozas...es vitatkozas az officerekkel..hogy hogyan kene ezeket a gondokat megoldani..es mar nem fun..belefaradtam
kellett a valtas realmben is, jo felfedezni a dolgokat :)
ja most hogy nagyjabol ismerem mind3 realmet (vagyis jatszottam mar mindben 20 oranal tobbet) nyugodtan elmondhatom hogy Albion messze a legkidolgozottabb :( azert ":(" mert en nem akartam ezt eddig elhinni, de tenyleg kb. igy nezhetett ki a Mythicnel a munka : 50% ido Albion kidolgozas, 30% Midgard, 20% Hibernia :(
legalabbis en igy latom