43179
-
#2928 Azert a teamelesnel az is szamit mivel jatszol. A theu-mat alig akartak "vadidegenek" elcsabitani valami csapatba, mig a cleric-emmel kb. 5 percenkent kaptam az ajanlatokat. Tehat ha valami healerrel (vagy nem tudom ott mi a smite-cleric/shaman megfeleloje) mesz, akkor kevesebb jatekosnal is nagy(obb) az esely a csapat szerzesre.
Killerbee
lvl 26 smite cleric
Carnificis Ministerium
Prydween
-
BadGuy #2927 Nem kell a reklam :), hidd el mi is vagyunk joparan magyarok. Igaz kevesebben vagyunk de azert mert mi nem a legnepszerubb realmot valasztottuk.
ES ha mar tobben vagytok miert gyarapitsa a ti szamotokat o is? :)
Az o dontese csak leirtam mivan... -
Atomy #2919 Nagyon kevés varázslónk van(wizard, theurgist, sorcerer, cabalist), minstrel, infiltrator is csak 1 van asszem. -
Stenois #2916 Ismerős atomy? :)
"Vagyunk Albionban egy páran magyarok(Prydwen serveren):
Dark Angels guild:
lvl35 körül:
Bithy, Grylla: cleric
Steveh, Gryllus: armsman
Kkrisz, Khurrak, Acorn: paladin
Qabyy: minstrel
Atomi: friar
lvl30 körül:
Tafaya: scout
Chalyd: wizard
Scythe: theurgist
lvl20 körül:
Dred: paladin
lvl10 körül:
Wigorgo: infiltrator
Gambell: mercenary
Akik szintén Albionban vannak de nem a Dark Angels guild tagjai:
Amorce, Hangianix, lehet hogy még van valaki, de vagy kifelejtettem, vagy nem ismerem még :-)
Az Excalibur-on is vannak páran Albionban, de erről inkább Krane-t kérdezd.Vagyunk Albionban egy páran magyarok(Prydwen serveren):
Dark Angels guild:
lvl35 körül:
Bithy, Grylla: cleric
Steveh, Gryllus: armsman
Kkrisz, Khurrak, Acorn: paladin
Qabyy: minstrel
Atomi: friar
lvl30 körül:
Tafaya: scout
Chalyd: wizard
Scythe: theurgist
lvl20 körül:
Dred: paladin
lvl10 körül:
Wigorgo: infiltrator
Gambell: mercenary
Akik szintén Albionban vannak de nem a Dark Angels guild tagjai:
Amorce, Hangianix, lehet hogy még van valaki, de vagy kifelejtettem, vagy nem ismerem még :-)
Az Excalibur-on is vannak páran Albionban, de erről inkább Krane-t kérdezd." -
Stenois #2914 Kicsapott a játék engem... És azóta nem tok felmenni, mert ezt a hibaüzenetet írja ki az updatelésnél:
Cannot retrieve patch utility update information.
Wait a while and try connection again.
If you still cannot connect, check your Internet settings.
Pedig működött... -
Stenois #2913 ok, átjövök, de mijen fajta kariból szenvedtek hiányt? És én is csatlakozhatnék majd esetleg? Meddig kellene felfejlődnöm? Még mehetek összevissza a szervereken, mer nincs mit veszítenem. -
Atomy #2912 Ja szivesen látunk. Vagyunk már kb. 15-en magyarok. -
szatyor #2911 Stenois : innen asszem Krane és RougeGigi van ott, meg lehet mások is én csak róluk tudok
magyar guild Prydwenen van Albionban, én látatlanban is azt ajánlom menj át oda és csatlakozz hozzájuk (itt a fórumon 5-6 ember szokott irogatni közülük) szerintem szivesen látnak de ezt majd ők megmondják :)
csöv
Mindzor -
szatyor #2910 ja az is egy megoldás csak képzeld el a 40, 60 meg 100 fős guildnel az ilyen reformot...gázos -
Stenois #2909 Ti is az Excalibur Albion realmben vagytok? Légyszi, irjátok be a nevem a friendsbe: Stenois -
#2908 Egyebkent kosz a valaszt ;-) -
#2907 A guild emblema valtas nem gond magas szinten - ott ugye a 300gp mar nem cucc. Tehat feloszlatod a guildet, ujra megcsinalod es uj emblemat valasztasz. -
szatyor #2906 ja amúgy Szatyor saga véget ért episode IIInél, a megfáradt Jedi visszatért szülőföldjére :DD -
szatyor #2905 1. még nem, nézd meg az amcsi Camelot Herald siteot, na olyan lesz az europaiakra is (guildadatbázis, összes tag class/lvl a guildekben, aktivitási mutatók tagonként, realm pontok tagonként, crafterek adatbázisa, és a guild emblémák is ott vannak), majd "valamikor"
bár folyamatosan csinálják az EU Chroniclest is
2. nem, bár asszem future patchben lehet lesz majd 1x (ahogy a guild emblémát is)
-
#2904 1. Olyat meglehet nezni valahol, hogy egyes klanok milyen szineket es logo-t hasznalnak adott szerveren?
2. A masodik nevet lehet valtoztatni? -
szatyor #2903 erre varrjatok lófaszt:
Jó szöveg mi? :PPP -
Stenois #2902 köszi. Már megcsináltam. Már be ok lépni, és ha belépek, nem üt ki 5 percenként. És a karakter kicsinyítet képét is már normálisan tudom látni. -
Stenois #2900 Frissítettem a Milleniumot, és a GeForcet, és el se indul így a játék... Azér az első eset jobb volt, lol -
Stenois #2898 Én az Excalibur Hiberniában egy mágussal. Lvl 1 :) -
szatyor #2897 hmm..érdekes, nekem egyszer se jött elő ez és most csináltam egy nightshadet hiberniában (össze akarom hasonlítani az inffel gyakorlatban) és kivág 4-5 perccel a log után...
fasz tudja mivan
melyik realmben/szerveren nyomod?
nemtom lehet az a gáz hogy 4 napja nem volt lelőve a gépem, megpróbálok egy rebootot -
Stenois #2896 o/c? Az mi, és hogyan lehet azt kikapcsolni, vagy eltávolítani? És hogy lehetne megemelni a voltot? Bocs a sok kérdésért, csak ehez hülye vagyok. -
Stenois #2895 Az operációs rendszerem Windows Millenium Me Edition.
A gépem:
667 Mhz
Pentium 3 processzor
128 MB RAM
NIVIDIA GeForce2 GTS (32 MB) -
Stenois #2894 Um, ahol az emberkének a képe kéne hogy legyen, ott csak összevissza szines pontok vannak. Gondolom ez csak nálam van. -
szatyor #2891 ja utánéztem, nem fognak neki menni a sárkánynak , csak a dragon nestet fedezik fel.. -
szatyor #2890 A Dragont még a Midgardiak se nagyon gyaláznák be szerintem -
Stenois #2888 Úgy is kilép, ha mindent kiszedek. -
Stenois #2887 sry, a >>> után [SaintS]Hicks-t elfelejtettem beírni. -
Stenois #2886 >>>Evilmann
csak úgy kilép a játékból, az egész játékból, semmi hibaüzenet.
>>>
Ok, majd mindent kikapcsolok egypár kivételével. Köszi a tippet.
-
#2885 Hehe, micsoda nagy talalkozas volt tegnap, a mi kis klanunk 40%-a osszefutott a DA szine-viragaval. ;-))) Meg most is konnybe labad a szemem, ha erre gondolok. ;-))) -
#2883 hi
ha esetleg fut háttérben ICQ és/vagy MSN akkor azokat kapcsold ki... -
Stenois #2881 plz valaki monjon valamit, mer állandóan kilép magától 5 percenként. -
Stenois #2878 ELkezdtem a játékkal játszani, de nem tom miér, mindig kilép egy idő után. -
szatyor #2877 :P
inf rox -
#2876 ja, ha caster(cleric)/fighter killer akkor nem szóltam...;) ellenük valóban a szúró a nyerő...
nekem sajna arra kell gyúrnom, hogy egyből lenyomjam az ellent...
nem szabad kiesnem STEből, mert akkor végem van...
nem szeretnék virítani az ellen tornyán mint egy húsos céltábla =DDD -
szatyor #2874 eh Hicks bocs ;]
-
szatyor #2873 nos Hick, stealthet 40 fölé NE VIDD.
egyszerű indokból, 50-55ös stealth bőven elég arra hogy átmenj a rouge kasztokon is...
és itemekből + realm status bonusokbol (+X minden skillre ha sok RPd van) össze lehet szedni +10-+15ös stealthet..
CS 45 helyett 44 szerintem, ott kapod meg a 2. legjobb stylet, 50es amugy is hasznalhatatlan meg amcsi peccsel is
megmondom miért megyek thrustra...mert nem stealthuserkiller (de szép ez így :) akarok lenni hanem fighter ÉS caster killer
namost a casterek ellen nem kell bonus mert az AF/HPjük messze szarabb mint a többieknek...
amúgy kérdezgettem meg olvasgattam a dologról, magas szinteken nincs akkora külömbség, és szinte mindeki elégedett azzal amire gyúrt...thrust gyorsabb, slash nagyobb sebzés, kiegyenlítik egymást. thrustba szerintem az a jó hogy a második ütést is gyorsan be tudod vinni pl. casterek ellen, ha nem tudnád lenyomni 1ből (nemtudom inf erre mennyire képes)
kösz az infokat -
#2871 ja, amúgy az én elképzelésem:
STE-50, SLA-40, ENV-35, CS-45
ha nem jönne ki akkor a SLA veszek le
de remélem hamar jön a new patch, mert szeretném már a 2.5x szorzót kapni lvlenként, nameg visszamenőleg is =) -
#2870 szatyor:
ja, lehet hogy jó a szúró...de majd kivi leszek amikor az ellenfél hader?ivel akarsz szembenézni...
miértis?
mert a szúró a chainre kap bónuszt, tehát te harcosok ellen akarsz nyomulni a csatatéren...
nem, a castereket védeni az ellenséges infilekt?l, vagy nem a falakon mászni leszedni az ellen scoutjait..
mert:
az infil/scout leather/studded et használ, tehát arra a slash kap búnuszt...
dualra nem adtam semmit, de 2 egykezest forgatok amúgy.
én a STE 50re gyúrom, és a CS45 re, mert, ha 1 CSb?l lenyomod az ellent nem jösz ki a STEb?l...
tehát arra kell gyúrnom, hogy 1 STEvel végigmenjek az ellen falain álló caster/scout bandán
de te döntöd el mire gyúrsz, csak löktem pár infót
csá
=================
Amire SilentDeath
26 Infiltrator/Red Hand
GoL - The Phalanx
================= -
szatyor #2867 Bad : nem
HDSben lesznek mostantol nagy kozos hentek es guildmeetingek mer az officerek raeszmeltek hogy szar ez igy
azokon ott leszek, mert fun =)
de a main mostmar Albionban van, Infi..reg Hibernias haverok guildjeben, 10 szinttel elottem (2 nap behozni), nem lesz gaz..
Ja ize, aki Infi albionban lokheti a tippeket
utanaolvastam par dolognak ami fontos meg hogy mire erdemes menni, stb..briton infim van (+10 STR +10 CON +10 DEX kezdeskor) es thrustra megyek, mert sztm magasabb szinteken az a jo, mivel dex no leggyorsabban es thrust az DEX es STR alapu
javitsatok ki ha nem igy lenne :)
ja es kerdes..dual wieldre mennyire erdemes nyomni? azt olvasgattam hogy nem sokat baszik magas szinteken hogy 1en van a skill van 20on
mert ilyenre tervezem nelkule:
STE 40 (safe fall 4) THR 44 (2. legjobb style) ENV 42 (legjobb snare) CS 44 (2. legjobb style)
de ha kell akkor nemtudom melyiket vigyem le...egy kis stealthet meg envet talan
mondjuk igy:
STE 37 THR 44 ENV 37 CS 44 DW 25
bar ha stealthet autotrainelem akkor DWre meg mehet kicsi
imadok karit tervezni :-)
camelot : hatjaigen...voltam en turelmes eleget..csak mosma elegem van az xp vadaszatbol
mer Minddal mar csak annyibol allt a jatek :( neha egy kis duma a nagy haverokkal, amellett xp, de mivel legtobbszor nem volt kivel xpelnem, ezert unatkozas...es vitatkozas az officerekkel..hogy hogyan kene ezeket a gondokat megoldani..es mar nem fun..belefaradtam
kellett a valtas realmben is, jo felfedezni a dolgokat :)
ja most hogy nagyjabol ismerem mind3 realmet (vagyis jatszottam mar mindben 20 oranal tobbet) nyugodtan elmondhatom hogy Albion messze a legkidolgozottabb :( azert ":(" mert en nem akartam ezt eddig elhinni, de tenyleg kb. igy nezhetett ki a Mythicnel a munka : 50% ido Albion kidolgozas, 30% Midgard, 20% Hibernia :(
legalabbis en igy latom
na csov
Ywd /lvl5 Infiltrator/ :P -
BadGuy #2865 Tehat hibie palyafutasod befejezodott? Kar...