A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• [HUN]GRoF
    Sziasztok!

Sajnos egy rooterban tonkrment egy halozati kartya, es ez az utobbi napokban sok problemaval jart. Peldaul azzal, hogy csatlakoztam a hubhoz, aztan leestem, es a toltesem, nagyon kis sebesseggel jott, de tolem nem lehetett tolteni, mert nem latszodtam. Mivel nem voltam folyamatosan gepkozelben, ezert nem tudtam a dolgot kontrollalni, es nem volt a dolog gyanus sem, mert a megosztasok latszodtak, de mint kiderult, tenylegesen nem voltam a hubon. Akkor lett gyanus, amikor a toltes ment, de orakig nem szolt senki a szerverablakban, es egy ido utan a megosztasok mennyisege is 0 kbyte lett. Konzultaltam tobbekkel, es valoban nem lattak. Ekkor kezdtunk a problemanak utana jarni, es derult ki a turpissag. Nem arrol volt szo tehat, hogy szandekosan leleptem volna a HUB - rol, hogy ne lehessen tolem tolteni.
    Elnezest kerek mindenkitol, akinek ezzel kellemetlenseget okoztam, de rajtam kivulallo okok voltak. Ha minden jol megy, 1 napon belul javitjuk a hibat, es utana ujra elerheto leszek, remelhetoleg problemamentesen, varhatolag uj dolgokkal. Addig termeszetesen nem csatlakozom a HUB - hoz.

Udv: GRoF

P.S.: sajnos az ISP - k egyre rosszabbak :-(((