14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#1011 Elkészült a http://www.tar.hu/directconnecthun tükör oldala!!!!!
A cím: http://free.x3.hu/directconnecthun/
Ezt az oldalt elvileg külföldről is lehet látogatni, ha valakinek esetleg nem menne a tar-os cím.
Mindenkinek jó Direct Connect tanulást kívánok! -
#1009 Cvd és Byr!!!
Örülök, hogy így végződött, és nem harapódzott el a helyzet köztetek! -
#1008 Tényleg azt akarsz? Akkor tudhatnádm hogy nem warezolunk, a fórum pedig nem arról szól.. ha akarsz mondani vmit DC-vel kapcsolatban, akkor tedd meg, ha nem, akkor ne tedd. -
Cvd #1007 Byr: Igazad volt, én is keményebben léptem fel tegnap a kelleténél, de meglehetősen felhúzott a dolog. Utólag is bocs, és újra nyitva a HUB előtted. Sajna csak most értem rá elintézni, mert éjszaka melóztam, nappal meg aludtam.
tomzyr, Verebes, kj, Pet-R: A HUB elméletileg zárt, nem fogadunk idegeneket, mert lassan eléri a max létszámot. Ennek ellenére nem lehetetlen bekerülni, de nem csak egy ide írt sor kell hozzá. Villogjatok a tartalékon, és akkor pár héten belül bekerülhettek.
Brabus: Reggel 7 óra körül megtalálsz a Messengeren. -
[HUN]Girl #1006 tartalek.dns2go.com
a HUNGARY feltételeit már ebbe a fórumba is beirták jópárszor, olvassatok vissza. -
tomyzr #1005 En is szeretnem regisztralni magam. Olyan nehez keres ez? Sok dolgot tudok adni, ha engeditek. -
[HUN]GRoF #1003 KJ: a megosztast a DC -> Settings paneljanak File Transfer reszenel tudod beallitani. Ha oda az ADD gombbal felveszel konyvtarat, akkor azt tudod megosztani. Ha nem osztasz meg, nem tudod hasznalni a HUB - ot.
[HUN]Verebes: A tartalek HUB cime a nagyon frappans tartalek.dns2go.com
Mellesleg mind a kettotoknek ajanlom a http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/directconnecthun/ URL - t, bovebb tajekozodas celjabol.
Mellesleg nagyon elerhetetlen a hungary. Nem tudja valaki az okat? Vagy csak az en vonalam vacakol? -
Pet-R #1000 Helló! Én is szeretnék egy reget, ha lehet. Mivel a tar.hu-t én se tudom elérni ezért nem ismerem a feltételeket. -
#997 ment egy mail a postaladadba. check it. bye
-
#993 hehehe
Kipihenten, jollakottan, mindenben van valami szep...
:) -
#991 Hat, en is csatlakozom FreeHome-hoz, bar nem igazan ismerem Bry-t, de egy megboltasa mindenkinek lehet :)
Amugy meg aki nem tudja kideriteni az ip-t, a hostnevbol, az nemigazan tud vele mitkezdeni akkor sem, ha tudja, de ez mar szemelyes velemeny...
Szal nekem mindegy, hogy Bry kint marad, vagy bent. De ha massal nem szolgal ra a kitiltasra, akkor az 1 honap az eros... (Legyen egy korso sor a buntetes! legalabb lesz valami ok arra hogy egy kollektiv sorozest tartsunk :) )
-Rm-
(aki szereti a sort...) -
#986 Elnézést,nem akarok belekeveredni a vitába, de ilyen melléfogása mindenkinek van az életben ugye Brabus? Szal a DC honlapon most utólag én is melléfogásnak tartom azt, ahogy jellemeztem annak idején Brabus HUB-ját,mégis itt vagyok. Talán azért,mert toleránsak voltak velem szemben az OP-ok. Szerintem Byr is egy ilyen baklövést követett el,és szerintem nem rosszakaratból,és ráadásul valamelyest Dikkma segítségével orvosolta is a problémát. Én Byr visszaengedése mellett tenném le a voksot, ha lenne szavazás, mert ezexerint tényleg nem akart ártani senkinek. -
[HUN]Brabus #984 ha vagy meg, gyere fel messengerre legyszi -
Cvd #983 Zavarj csak..... Nem vagyok haragtartó, szerintem holnapra elfelejtem a dolgot.:)
-
Cvd #982 Természetesen nehezebb titokban tartani az IP-t, mint mondjuk a szemig. számodat. Csakhogy itt nem is az a lényeg, hogy mennyire nehéz hozzájutni, hanem az, hogy aki hozzájut más IP-jéhez, az nem használhatja fel semmilyen célra a tulajdonos engedélye nélkül. Vagyis te nem írhattad volna be a fórumba az engedélyem nélkül.
Az igaz, hogy él pl. látom mindenki IP-jét, csakhogy:
- Nem írogatom nyilvános helyekre, és nem reklámozom.
- Bárhova csatlakozol (http, ftp, akármi), ott látják az IP-det. Tehát a DC semmiben sem külömbözik más kapcsolatoktól.
- Az előzőből kiindulva, te mint felhasználó eldöntheted, hogy hova mész fel, de ezzel vállalod azt is, hogy ott marad a nyomod. Ha ezzel bajod van, akkor mondd le az előfizetésed.
Azt meg nem igazán értem, amit a végén fejtegetsz. A nevedről is sok embernek van információja, de attól az még személyes adat. Ugyanez a helyzet az IP-vel is. -
Cvd #978 Akkor nézzük sorban:
1. Más dolog ha a domain szerepel itt, és más ha az IP-m (abban persze igazad van, hogy pillanatok alatt kideríthető az IP a domainhez, bár ahhoz nem kellett volna az nslookup vagy a ping se). Ha nem fogod fel, akkor gondolkozz el rajta, mi lenne ha a tiedet írná be valaki egy nyilvános fórumba..
2. Had pontosítsak, az hogy a HUB nálam fut,csak neked újdonság, a többség tudja, ezek szerint te eddig nem igazán figyeltél.
3. A HUB címét valóban nem te írtad ide, de te voltál az a zseni, aki bedobta az IP-met is hozzá..
4. Azonkívül az IP cím nem csak egy "azonosító a hálózaton", hanem az Adatvédelmi biztosunk egyetlen hasznos cselekedete hatására '99 óta személyes adat ugyanúgy, mint a szemig. számod vagy ilyesmi. Nem baj, ha nem értesz hozzá, csak akkor ne akarj villogni.
-
#977 Jah igen. Amikor elkezdtem írni még nem volt itt. :D -
#976 [HUN]Byr kérésére kiszedtem azt a pinges hozzászólást... illetve, volt itt akármilyen hozzászólás..? :PPP -
Cvd #973 Gratulálok, ezek szerint tudsz pingelni... Lássuk én mit tudok... Pl. egy hónapra megszabadítalak a HUB-tól. Szerintem nem kellene túl sok intelligencia ahhoz, hogy nem írkáld ide az IP-met, főleg hogy személyes adat. -
#972 Bent vagyok!!! -
#971 Connecting To hungary.dns2go.com:411
This hub is running version 1.0.25 of the NeoModus Direct Connect Hub Software.
Disconnected From Hub
Connecting To hungary.dns2go.com:411
Your IP is banned!
Disconnected From Hub
:))))) Tudom tudom....csak rosszué kaptam el a ritmust a Connect gombon :)))) -
#969 <[HUN]Rm> Jovan na... Most essunk hasra?
<[HUN]puccos> nem kellú
Disconnected From Hub
Disconnected From Hub
Disconnected From Hub
Disconnected From Hub
Disconnected From Hub
Disconnected From Hub
Disconnected From Hub -
Ász #967 nos tootoo nem lettél bannolva -
Vucli #966 Köszike!!!!! -
tomyzr #962 Szeretnek csatlakozni a Hungary HUB-ra. Kabeles csatlakozasom van, 60+ GB tarolasi lehetoseg. Most csak 25 GB anyagom van, de lehetne tobb is. A tartalek HUB-on valoszinu most is fent vagyok. Kihez fordulhatok a regisztracioval kapcsolatban ? -
[HUN]GRoF #959 Sziasztok!
Sajnos egy rooterban tonkrment egy halozati kartya, es ez az utobbi napokban sok problemaval jart. Peldaul azzal, hogy csatlakoztam a hubhoz, aztan leestem, es a toltesem, nagyon kis sebesseggel jott, de tolem nem lehetett tolteni, mert nem latszodtam. Mivel nem voltam folyamatosan gepkozelben, ezert nem tudtam a dolgot kontrollalni, es nem volt a dolog gyanus sem, mert a megosztasok latszodtak, de mint kiderult, tenylegesen nem voltam a hubon. Akkor lett gyanus, amikor a toltes ment, de orakig nem szolt senki a szerverablakban, es egy ido utan a megosztasok mennyisege is 0 kbyte lett. Konzultaltam tobbekkel, es valoban nem lattak. Ekkor kezdtunk a problemanak utana jarni, es derult ki a turpissag. Nem arrol volt szo tehat, hogy szandekosan leleptem volna a HUB - rol, hogy ne lehessen tolem tolteni.
Elnezest kerek mindenkitol, akinek ezzel kellemetlenseget okoztam, de rajtam kivulallo okok voltak. Ha minden jol megy, 1 napon belul javitjuk a hibat, es utana ujra elerheto leszek, remelhetoleg problemamentesen, varhatolag uj dolgokkal. Addig termeszetesen nem csatlakozom a HUB - hoz.
Udv: GRoF
P.S.: sajnos az ISP - k egyre rosszabbak :-((( -
#958 Ezerszer szólt már Ász. Én már nem nézek semmit. Ne mond azt, hogy annyi pont nincs, mert nem hiszem el. -
#957 köszi tomcs... -
tomcs #956 nem, akkor mar 4,9 is elfogadhato, akkor mar 4.8 is aztan mar 4 is legyen...
inkabb szedj ossze amit csak tudsz es ne 5gre hanem 15re hajts.....minimum -
#954 LOL!
köszi....de nem hiszem hogy ez DC hír lenne.... -
#952 Szerintem az csak azért lehet mert hammerolta a HUBot és 10 perces ban-t kapott... -
Ász #950 Brabus úgy értette hogy a hungagyra a legjobb ajánló levél ha a tartalékon már bannolva lettél :-)))) -
Capo #949 Már órák óta nem tudok connectolni, mindig discconnect van. Nem tudja valaki miért????? -
[HUN]Brabus #944 hmm a leheto legjobb uton haladsz a hungary hub fele.... -
#941 Szijjasztok!
Keresek egy programot ami NAGYON fontos lenne. A neten sid2mid néven van, de csak demot találtam. :( Akinek van az elküldhetné max emailba (nem nagy) [email protected] Előre is thx -
[HUN]Brabus #939 el a dolog...
-
Cvd #938 Na a mai restart kicsit megnyúlt, mert meghalt a szolgáltatóm is pár percre, de már minden rendben van (legalábbis jelenleg). Droid még mindig nem megy, emiatt páran csalnak a megosztásukkal meg a slotokkal. Az ilyenek egy hét pihenőt kapnak, úgyhogy szerintem nem éri meg.. -
[HUN]Brabus #936 ne legy rest olvass vissza ... a betegsegedre itt a gyogyir ;] -
[HUN]Brabus #932 aha leveled erkezik hamarosan .... -
[HUN]Brabus #930 hat az meg nalam odebb van de szep jo estet neked is kedves Chuck =]