A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• Ász
    Kedves ruredi tudod ha akkor is ennyit beszéltél volna mind most akkor nem tartanál itt.
    Tudod nem te vagy az első és nem is az utolsó aki itt mondja el hogy mi a gondja és miért nem volt JOGUNK kitiltani téged a hubrol.
    Nos hadd világositsalak fel és nem akarok vitát inkább normál hangnemben és a probléma megoldására irányitva a választ szeretném neked elmondani hogy ha a tartalékra bemész és ott normálisan viselkedsz és a kapcsolatodat megcsinálod sokkal hamarabb kerülhetsz vissza mint ha itt neki állsz és követed azt a sok lázongó NEKEM VAN IGAZAM MERT ÉN MINDENT TUDOK ÉS NE HOGY MÁR ENGEM KITEGXYENEK TIPUSOKAT te nem hibáztál és normálisan voltál a hubon sajnos elkövetted azt a hibát hogy nem beszéltél senkivel mert akkor rögtöbn tudtad volna hogy a kapcsolatod nem jó.
    Nos erre a válaszra megteheted hogy elküldesz a sunyiba mert ez az első ami eszedbe jut de akkor te is oda kerülsz ahova a többi ,avagy elfogadod hogy vannak mások is akikre tekintettel kell lenned és akkor rövidesen visszakerülhetsz a hungaryra a tied a döntés.
    Az pedig csak mellékesen nem epésen hanem inkább tájékoztatóan mondom hogy ahoz hogy bannoljanak a hungaryrol ahoz akinek joga van az kulcsal rendelkezik pechedre nem tartozol oda bár néha ez szerencse.
    Azt pedig engedd meg hogy a cvd maga döntse el hogy a bannak helyt ad avagy nem,tudod a sok munk mellett az is a joga hogy erröl döntsön és erröl nem kell megkérdeznie téged.
    Egyszerűen igy dönt és kész.
    Természetesen ez nem szokott előfordulni ami pedig a személyedet illeti én voltam aki inditványozta a bannolásodat tehát hogy nem tudsz bejönni én voltam ,hogy miért nos ha valami gondom van akkor szólok hogy ezt meg ezt kéne megoldani mivell neked 3 napon keresztül hagytam uzenetet de szarba sem vettél még csak annyira sem hogy egy mélt dobjál ami ne mond ott van a nickem mellett hogy bocs de most nem érek rá de valamikor megkereslek és akkor rendezzuk,semmi válasz a kapcsolatod rossz te mit tettél volna természetesen azt amit én de mivel nem én hanem te vagy igy azt sérelmezed .
    Gondold át hogy miben hibáztál és a jövőben ezt próbáld valalhogy megoldani.

1 dolgot kérek még ha a hangnem ami a válaszodat illeti megüti a fórum szinvonalát akkor ide irj ha nem és a muterommal akarsz közelebbi kapcsolatba dönteni akkor a mélcimemre légyszives ami belefér mert lassan kezd az oldal normális lenni ne piszkoljuk be .hogy a mélemhez hogy jutsz hozzá nos a tartalékon bármelyik op tudja.
    Gondolkozz e amit irtma és dönts belátásod szerint és ez akinek inge nyugodtan vegye magára!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!