14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#852 Chang:Tedd láthatóvá a rejtett fájlokat is, és pl desktop.ini meg hasonlók után kutass! Nekem szerencsére még nem volt olyan,hogy belekavarodott volna olyan fájl,ami nem volt a megosztáshoz való.Én csináltam egy könyvtárat "share" néven,és oda másoltam be minden megosztani valót.
Magus: Kizárt dolog,hogy valaki megosztotta volna valamelyikőtökön kívűl, ugyanis ahhoz vagy el kell indítani távvezérléssel a DC-t,vagy bele kell editálni ugyancsak távvezérléssel a SharedDirectories.config nevű fájlba.Ha nem vagy biztos benne,hogy valaki betört-e hozzád,használj tűzfalat! -
#850 egy elég huje kerdes de azert felteszem. Most nalunk otthon azert van megtiltva a dc, mert hogy vki vitte a fokumentumainkat. tb kártya minden. De eben az a furcsa, hogy amikro megnzétük akkor MEG VOLT OSZTVA. Ez nekem elég érdekesnek hangzik, mert 2 ember használja ezt a gépet. Apám és én. Apám azt állitja hogy nem osztotta eg, de én sem az tuti. Emlékeznék ráá. Az lehetséges vhogy, hogy vki kivulrol megoszttatta vagy ilyesmi?plz válaszoljatok... -
#848 Üdvözlünk a HUNGARY HUB-on. Ha először jársz nálunk, akkor FELTÉTLENÜL olvasd el ezt a pár mondatot, saját magad kímélheted meg némi kellemetlenségtől..:) Felhívjuk a figyelmed a szabályok pontos betartására!
1. A hubon 3 slotot minimum biztosítani kell, és meg kell osztanod minimum 5GB anyagot, mely másoknak is hasznos lehet.
2. Emailcím megadása mindenki számára kötelező.
3. Ok nélkül ne close-old senki letöltését, és ha okkal teszed akkor kérlek jelezd az okot egy operátornak.
4. Felinstallált programot, letöltés könyvtárat (megkezdett fájlokat), hibás fájlokat, vírusos fájlokat, VOB-okat megosztani TILOS. A rippelt progikat érdemes betömöríteni, a hibás következtetések elkerülése végett.
5. Wav fájlokat ne ossz meg, ha az egy program része akkor tömörítsd be a programot!
6. A Droid (ez egy script) azonnal bannol 15 percre ha desktop.ini, explorer.exe, iexplorer.exe vagy winword.exe fájl van a megosztásodban.
7. A hubon csak nyomdafestéket tűrő szavakat használj, figyelj oda hogy másokat ne sérts meg feleslegesen vagy önhibádon kívül.
8. A "My Connection Speed"-ben mindenki a valós elérését válassza ki.
9. A hubot ne hagyd el töltés közben. Ha észreveszitek, hogy olyan ember tölt Tőletek aki nincs a hubon, azonnal close-oljátok!
Bármelyik szabály megsértése 2 nap kitiltást eredményez. Visszaesőknél ez a szám növekszik, majd a regisztráció törlése következik. Ne próbálj minket átverni, mert nem erről szól a DC. NE CSAK KAPNI AKARJ!
Amennyiben most először jársz a HUB-on, légy szíves kérj meg egy Operátort, vagy bárkit a chaten, hogy ellenőrizze a kapcsolatodat. Amennyiben nem működik rendesen, vagy keress segítséget a lenti weboldalon, vagy kérj megy egy OP-ot, hogy segítsen megoldani. Ha ezt elmulasztod, akkor hibás kapcsolat esetén eltiltás jár.
A szabályzatot saját érdekedben olvasd el és tartsd be a későbbi félreértések elkerülése végett.
Opok: ÁSZ, Bad Company, Brabus, cocitus, Damox, Snike, !Witch, Cvd
A dc-ről bővebben: http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=//directconnecthun/ -
Yotzoo #846 nos, adsl-el rendelkezem.az meg nem lehet igaz hogy csak modemesektől próbáltam letölteni -
[HUN]Girl #842 Na végre sikerült...csak kitartás kérdése és megy ez... -
[HUN]Girl #841 Én is várok de nem megy. Mindig disconnectel. Pedig az előbb beengedett de ki is vágott 1 perc mulva. -
#840 Én nem tudom miért lettél banolva,mert nem vagyok op. :)
Én csak a honlapot csinálom,de szerintem várjál 10 másodpercet kapcsolódásonként minimum,ha nem tudsz fölmenni a HUB-ra.Jelenleg nekem is pont ez a problémám,úgyhogy én is várok... -
#836 Direct Connect Magyaroknak infó oldal HUB címekkel,Hasznélati utasítással,Gyakran ismételt kérdésekkel,HUB indítás módjáról:
http://www.tar.hu/directconnecthun
Nézd meg! Lehet, hogy itt megtalálod a kérdéseidre a választ! -
[HUN]Girl #834 Ász: -
Ász #832 tessék btohi
http://www.neo-modus.com/?page=Download -
Ász #831 Kedves ruredi tudod ha akkor is ennyit beszéltél volna mind most akkor nem tartanál itt.
Tudod nem te vagy az első és nem is az utolsó aki itt mondja el hogy mi a gondja és miért nem volt JOGUNK kitiltani téged a hubrol.
Nos hadd világositsalak fel és nem akarok vitát inkább normál hangnemben és a probléma megoldására irányitva a választ szeretném neked elmondani hogy ha a tartalékra bemész és ott normálisan viselkedsz és a kapcsolatodat megcsinálod sokkal hamarabb kerülhetsz vissza mint ha itt neki állsz és követed azt a sok lázongó NEKEM VAN IGAZAM MERT ÉN MINDENT TUDOK ÉS NE HOGY MÁR ENGEM KITEGXYENEK TIPUSOKAT te nem hibáztál és normálisan voltál a hubon sajnos elkövetted azt a hibát hogy nem beszéltél senkivel mert akkor rögtöbn tudtad volna hogy a kapcsolatod nem jó.
Nos erre a válaszra megteheted hogy elküldesz a sunyiba mert ez az első ami eszedbe jut de akkor te is oda kerülsz ahova a többi ,avagy elfogadod hogy vannak mások is akikre tekintettel kell lenned és akkor rövidesen visszakerülhetsz a hungaryra a tied a döntés.
Az pedig csak mellékesen nem epésen hanem inkább tájékoztatóan mondom hogy ahoz hogy bannoljanak a hungaryrol ahoz akinek joga van az kulcsal rendelkezik pechedre nem tartozol oda bár néha ez szerencse.
Azt pedig engedd meg hogy a cvd maga döntse el hogy a bannak helyt ad avagy nem,tudod a sok munk mellett az is a joga hogy erröl döntsön és erröl nem kell megkérdeznie téged.
Egyszerűen igy dönt és kész.
Természetesen ez nem szokott előfordulni ami pedig a személyedet illeti én voltam aki inditványozta a bannolásodat tehát hogy nem tudsz bejönni én voltam ,hogy miért nos ha valami gondom van akkor szólok hogy ezt meg ezt kéne megoldani mivell neked 3 napon keresztül hagytam uzenetet de szarba sem vettél még csak annyira sem hogy egy mélt dobjál ami ne mond ott van a nickem mellett hogy bocs de most nem érek rá de valamikor megkereslek és akkor rendezzuk,semmi válasz a kapcsolatod rossz te mit tettél volna természetesen azt amit én de mivel nem én hanem te vagy igy azt sérelmezed .
Gondold át hogy miben hibáztál és a jövőben ezt próbáld valalhogy megoldani.
1 dolgot kérek még ha a hangnem ami a válaszodat illeti megüti a fórum szinvonalát akkor ide irj ha nem és a muterommal akarsz közelebbi kapcsolatba dönteni akkor a mélcimemre légyszives ami belefér mert lassan kezd az oldal normális lenni ne piszkoljuk be .hogy a mélemhez hogy jutsz hozzá nos a tartalékon bármelyik op tudja.
Gondolkozz e amit irtma és dönts belátásod szerint és ez akinek inge nyugodtan vegye magára!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#829 Ha megnézed a hozzászólást láthatod, hogy nem a tiedre válaszoltam. Én nem voltam ott, nem tudom, de a többiek elmondása szerint többek és többen is megkerestek téged, hogy segítsenek...de te nem válaszoltál. -
kwega #827 DC is forever!!! -
#826 Akkor ne is irogass ide, ok? -
Yotzoo #824 Nem tom . De én letöröltem a bajba a d.c-t.Olyan tetvarek lassú volt minden letöltési kísérlet hogy borzalom.Pedig erről a" tartalék "nevű akármiről keresgéltem .Ez pedig magyar,nem? Nah , erről ennyit nekem nem kell a továbbiakban.Lehet hogy türelmetlen vagyok ,de nem bírom nézni a 8-10 kbps-t. -
Tatek #822 Bad Company!!!!!!!!!!!!!!!
Tessék a hubra jönni! Valakivel chatelni akartál és most itt van, de holnap is lesz.... -
#821 Ez azt jelenti hogy most megsz...tam? Vagy azért létezik megoldás? -
Ász #820 Drága arany mikike01 egyem meg azt a gyatra emlékezetedet mielőtt ide irkálsz miért nem olvasol vissza ?????,
Hq ezt megtennéd akkor
1.választ kapnál sok mindenre.
2. rájönnél hogy itt warezrol senki nem tud
3.Te nem tudod hogy az illegális program amit tekeresel és azt a törvény bünteti???,
4.Miért pont a mi oldalunkat szemeteled be ilyen felesleges dolgokkal.
És végül de nem utolsó sorban annyit szeretnék hozzá tenni hogy itt senki nincsen aki ebben résztvenne veled ill aki ilyet csinálna
,ugy hogy légyszives a későbbiekben tartózkodjál az ilyennemű kijelentésektöl.
-
Ász #819 az cumi kedves ergo ugynis mi a regisztrációt csiáljuk nem pedig a te regisztrációdat tartjuk a fejünkbe -
#818 Tisztelt Op.-ok!
Mi a teendő olyankor ha elfelejtettem a jelszavamat? Segitsetek!!! Köszi
[HUN]Ergo [email protected] -
Yotzoo #816 ok. bár tegnap is egyedül gubbasztottam ott -
Ász #815 Minden uj usernek a figyelmébe ajánlom a
A Tartalék energia HUB új címe:
tartalek.dns2go.com
itt gyülekezzetek és akkor sokkal nagyobb esélyetek van arra hogy bekerüljetek mint hogy ha itt szóltok mert se imél cimetek nincsen sem a megsoztásotok nem látszik tehát semmi információ nincsen rólatok na csá
ász -
#809 Tisztelt OP-ok, illetve ÁSZ, mert eredetileg vele beszéltem! A problémám az alábbi:
Kértem az unokatesómnak [HUN]Godmode névre egy hete egy accot, meg is kaptam, működött. Egy nappal később már nem ment. Aztán pár nap múlva reggel szóltam, hogy gubanc van, megoldotta ÁSZ, de délelőtt már megint nem ment, s azóta sem! Tud valaki segíteni, hogy mi lehet a baj? Dobja az accot, ha X időn belül nem jelentkezik be, vagy egyszerűen csak nincs szerencséje Godnak? Segítsetek, plz! -
DaneeL #808 Azthiszem megoldodott. Valoszinu a tuzfal volt a gond. -
DaneeL #807 Koszi sikerult bejutnom.
Mar cask egy kerdesem lenne. Miert nwm tortenik semmi ? :) Ugyertem bejutok, de hiaba keresek ra valamire vagy probalom egy felhasznalo megosztott file-jait megnezni nem csainal semmit. -
DaneeL #805 Hello !
Csak azt szeretnem megkerdezni, hogy a hungary.dns2go.com hubra, hogy an lehet jelszot szerezni, es ennek mik a feltetelei.
Koszi -
#803 Nem azért mondtam...de mindegy. -
Vucli #802 TISZTELETTEL BOCSS BAD
vucli -
#801 Szerintem úgy mondom, ahogy akarom. Mellesleg ha megnézed, lassan naponta el kell mondanom. -
Vucli #800 Nyugika,csak finoman :) -
PCK #799 Jó estéket!
Mindenkinek az elnézését kérem egy pár napig nem leszek, csak szólok mert nehogy megszünjön a acc.-om.
ÜDV -
RadyR #798 Idokozben jo lett.
KOszi -
RadyR #797 Hi!
Fogalmam sincs, hogy miert, de bannolva lett az ip-m a hungary.rol. Szeretnek megkerni egy illetekest, hogy nezze meg miert is. Nagyon Koszi.
RadyR -
[HUN]Godmode #795 Ti nem találjátok, én meg be sem jutok... -
#793 Csak ami windoswra utal...pl desktop.ini, word.exe, meg ilyenek.... -
#792 NEM WAREZOLUNK HOGY ****ÁTOK MEG MAGATOKAT! NAPONTA MONDOM EL! OLVASS FÓRUMOT! -
#791 Ezt jó lett volna mail-ben -
[HUN]Girl #790 HUNGARY meg megint -
[HUN]Girl #789 Na..beszéltem Ász-al telefonon. Intézkedik a HUNGARY ügyében. Addig mindenki jöjjön a tartalék-ra. cim: magyar.dns2go.com -
[HUN]Girl #788 Ugy tünik nem megy a HUNGARY. Tartalékra bejutottam és sok vannak ott. Gyertek oda.