A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
Ász #623 Ezt a hozzászólást azoknak szánom aki egyetértenek Retekkel nos , mindenki aki ittvan képzelje el hogy mindig feljár ide és mindig ad mindent de sokan nem igy vannak vele és amit tölt annyak sosem akar vége elnni mert mindig eltünik az akitöl elkezdte .
Nyugodtan irjon ide avagy válaszoljon az az ember aki örülne annak hogy 1000 fős a hub létszám és nem tudja befejezni a töltéseit és ott áll vagy 50 megkezdett töltéssel de nincsen egyiknek sem vége .Mellékesen jegyzem meg hogy a hub max kapacitása 500fő tehát ez az 1000fő egy kicsit meleg de mindegy, vagy azt a hubot választaná ahol mindennap ismerős nickekkel találkozik és mindennap tudja folytatni ügyes bajos dolgait akár 200 userrel csak. Nos teljesen megértem azon emberek nyügjeit akik nem kapnak helyt sajnos sok embernek a jó voltábol
ill akik itt megjelennek és azt sem tudják miröl alkotnak véleményt de lehurrogják az helyett hogy okosan gondolkoznának.Azon embereknemk egy tipp akik itt hurrognak és nem gondolkodnak ha más hubon leledzenek előbb utóbb találkoznak azon emberekkel akik a hungaryn vannak legalábbis egy két ember mindig jelen van más hubon is nos avval össze ismerkedni vagy csak megkérni hogy nem e lenne olyan kedves és szólna az érdekében ugyanis nem az olyan emberekkel van gondunk akik szivesen lennének itt hanem azokkal kik regisztrálnak és sosem jelentkeznek fel ,ugyanis olyan emberek elöl veszik el a helyet akik viszont szivesen lennének itt.
nos ezek után jó lenne ha magatokba szállnátok és elgondolkoznátok ezen amit irtam és nem az anyázás és az okoskodás lenne a fő dolog a fórumon hanem ha valakinek gondja van akkor az ide tud beirni csak és erre lehetne itt válaszolgatni ugyanis ez azért van tisztelt urak . No csak ennyit akartam mondani bocs akinek belemásztam a lekibe de ha elgondolkozik valahol igazam van tudjátook már jó páran igy probálkoztak és már itt vannak nálunk .