A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
Evidens, min. megosztasmeretnek nem kell egyeznie az osszes magyar HUBon, az egyseges slotszabaly bevezetese sem sikerult, de ha abban meg tudtunk egyezni, hogy a nick ele milyen prefixet varnak a magyar HUBok (illetve milyen fomaban), akkor ugyanilyen modon meg kene tudnunk egyezni a descriptionrol is... Eddig sem esett le a gyuru a tisztelt felhasznalo ujjarol hogy be kellett irnia a nickje ele hogy [HUN], ha ezutan a descjet is egy szogletes zarojelbe irt kifejezessel kell kezdenie, akkor sem fog sztem. Aki meg annyit nem kepes megoldani hogy a valos (vagy o altala valosnak gondolt) savszelet egy, szamunkra az ellenorzest megkonnyito formaban irja be, az a user nekem szemely szerint nem fog hianyozni (bocsi). Mindezt nem onzosegbol es lustasagbol irom, mindosszesen tudom, hogy az ilyesmit kezzel megoldani szinte lehetetlen, de minimum a nap 24 oraja rendelkezesre kene alljon ellenorzesre, ezert ugyis minden 50fonel nagyobb HUB bottal fogja ellenoriztetni, es akkor ott vagyunk ahol a part szakad. (Mellesleg userunknek is egyszerubb lesz megneznie a varhato sebesseget a masik usernek, ha azt egyseges formaban latja, nem csak nekunk!!!)