A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• HAPPYstevie
    Jo hogy visszatertel a slotreform temara, mert pont most olvastam vissza 5 napos kimaradasomat :)
    Dentro:
    Igazad van az O: -val kapcsolatban (vagyis egyet ertek veled)
    A Savszel/Slot 5lettet meg mindig tamogatom (fuggetlenul a sok ellenkezestol), de a Maci listaja 1 picit jobban teccik :). Regebben emlitettem az "aranyokat" es kb erre gondoltam.

KOLI OP-ok:
    Veletek is egyet ertek abban hogy a "slothiany" lehet hogy problema lesz (sztem mar most is problema)! Vannak olyan userek akik szeretik a tobszalas letoltest, 20 embertol toltik az 1 filet, es lehet hogy 5 filet toltenek egyszerre, mindet 10-20 szalon. Igy 1 user (aki lehet hogy csak 6 slottot ad) lefog 50-100 slottot. Nemerdekli oket hogy ez igazabol nemsegit a letoltesen. Persze hogy slothiany van (nembeszelve arrol h valoszinuleg hibas filokat eredmenyez).

Szal itt van az en megoldasom: Hasznaljunk Dentro/Maci/Stevie Slotszabaly tablazatot, ami javitana a lassu letoltes problemat es ezzel egyutt tiltsuk a "Tobbszalas" kliensokat (amik mar ugyis tiltva vannak sok hubon), ami megoldana (minimilna) a TI slothiany gondotokat.

Mit szoltok ehhez? :)