A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• vegallomas
    Hát pár mondat igencsak tapasztalható minden HUB-on.
    Telepített wint oszt meg, nem tudja a saját sávszélességét, szerintem a p2p meg kimondottan magas fogalom is lehet bizonyos körökben, nem mondom hogy nagy agy lennék, de azért ehhez ahhoz értek szerencsére de én is kérdezek elég sokat, mondjuk nemhiszem hogy a FAQ első sora lenne az, van hogy 2 órát magyarázom a csajnak hogy állítsa be a kliensét mire mire a vége az lesz ídőtúllépés, kérdésem egyből van-e tűzfal? Nincs, na ná hogy volt....

Ami még nagyon tud idegesíteni engem is hogy megoszt valamit egy XY, tszem azt a egy új filmet, amit ugye lehet hogy nála kezdődik, de nem várná ám meg még letöltöm inkább elmegy 1 hétre a HUB-ról minsem megvárja azt az 1-2 órát, ami esetleg megmaradt... Én nem bírok most nagy megosztást, mert max 45 GB-t tudok osztani, kicsi a winyóm és sajna igy is ki kell vennem ezt-azt, de általában azt a filmet veszem ki amit mondjuk min. 5-6 ember leszedett rólam, és ha epp tölteni kezdi megkézdezem van e más alternatíva a listájában, ha nincs hagyom had szedje....