A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• vegallomas
    Köszi ez korrekt és érthető volt, igen a CZDC-ről tudok, a 4.03-nál jól tapasztalható is volt ez a hibás forrás dolog volt vagy 5 javítás, de a 4.032 nálam bevált ezért használom szívbaj nélkül. Abban is igazad van hogy ahány gép annyi variáció... Nekem a ZoneAlarm fentvolt és ment vele a DC simán, de a Sygate-et ajánlotta mindenki, ezért ezt raktam fel, nagy többségr hallgatok...

A TTH és hasonló fogalmak azért tiszták, de köszi a magyarézatot, mint írtam lefordítottam a Strong és CZDC Klienseket amennyit tudtam, amit nem az annak a hibálya aki kihagyta az example fájlból a stringeket :).

Na de még 1 dolog elites bann "Emulációkkal ügyködés és limitálás vádja", ami igaz az adott OP-nak is mondtam nem valós. Ugyanis, CZDC-t használtam, nincs benne kliens emuláció ugyebár, viszont az infóban jól kiirja a netlimitert, nem is érdekelt, mivel már ki volt kapcsolva csak nem /refresh-eltem, ui csak ezután szedi ki néha az infóból... Írtam az OP-nak hogy azért használom mert a gépem webszerverként is üzemel és azt azért kell limitálni mert van hogy ugy eleszi a sávszélt hogy a dc-nek marad összesen vagy 5-6K, abból jó gazdálkodni, erre rá 5 percre mikor gondolom megunta hogy lefárasztom bannolt az előbb elített vádakkal, igaz ha annyira mozgatott volna akkor valamilyen módon sürgetek egy IP cserét a UPC-nél és más névvel elküdöm olyan messzire.... Na de mindegy, gondoltam ugyis összefutok még vele, azt majd megköszönöm kedvességét... Ha zavarja a fárasztó kérdezésem mért nem mondja ezt? Ezen nagyon berágtam a HUB-ra, mert nem tartom jogosnak...

És te most mit ajánlanál Klienst nekem?
    ha nem BC és nem sima DC....? ez érdekel...