A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
Közben olvasgatok serényen és pár dolgot elcsippentek itt ott, lehet ezért hülyeséget írok, de megint BCDC-t emlegetett valaki és pár hibát, nem tudom ki hogy van ezzel de a BCDC-nek vannak jó részei, amik nagy ötletek, de ennek ellenére is csak egy crashelgető bugos vacak marad, ott az álítólag instabil CZDC, elite hubon mondták ezt mielőtt "kitalált okkal bannoltak egy pár napra :)" A CZDC mióta ezt nyomom sosem crashelt pedig non-stop megy! Ritkán nem vagyok online! Ellenben a BC 4.032ay is crashelt sokat...
Na ezt ennyire akartam kifejteni, na most többszálú kliensekről olvasok itt...
Én azt mondom hogy talán az nDC és hasonló már elavult 3.06-os alapokon működő kliensek hiába "jók" nem kéne nagyon engedni őket, az egyetlen többszállú kliens talán a StrongDC++ ami nem tölt hibásan, nekem bevállt, csak nem szabad letöltés közben klienset cserélni egyszálúra ennyi, mert akkor hibás a file, nDC-vel 10 fájlbúl 4 TTH hibás lett, StrongDC-vel 20-ból mindössze 1, de ha ennyire probémás egy TTH ellenőrzést beletehetnének mint a CZDC-ben is van, azt fel sem rakja a gépre hanem marad incomplete még nem törlöd ha TTH hibás!
Rövid káoszos hozzászólásaim lényege a következő, ha már reformokat akartok akkor ne csak a slot/hub/speed legyen a téma hanem a Kliensek is, és ne csak a BCDC, meg a DC, hanem esetleg a többi jól működő kliens is!