"gondold vegig, ha van 6 almad, azt beoszthatod ugy hogy megeszel reggelire 2-ot ebedre 2-ot vacsorara 2-ot, vagy ugy hogy negyedorankent harapsz egyet belejuk, igy egesz nap csak futkosol a konyhaba (terheled a konyhaajtot a ki-be csukassal :) de igazabol nem erzed soha ugy, hogy egy jot ettel"... szerintem te azt akarod, hogy együk meg mind a 6 almát egyszerre, és estére hajunk éhen....
"Igazabol nem ertem miert aggodsz ennyit az esetlegesen picit leeso userszamtol, reméltem hogy a regi "kineknagyobbafasza-holvantobbuser" verseny mar elhalt, es a minoseg fontosabb mint a látszatnépszerűség."
Csak tudnám, hogy jön ez ide? És mi köze ahhoz, hogy KEVÉS A SLOT az uj rendszerben?
Ellentmondásokat meg nálad is találni dögivel... söt bármit meg lehet magyarázni...
"Én azt gondolom, aki azert lovi ki DCt mert nem azon nyomban nyilik a csap minden letoltesre, csak picit kesobb, az fusson is szepen kazaara." - miközben azt hallani, hogy milyen jo is többszál...
Meg még tudnék irni, de már belefáradtam a forumozásba, azt hiszem most már csak olvasgatni fogom...
pá