[HUN]norba#11377
Ja, a másik. Tudom, hogy rossz voltam mindig is matekból, és ezért nem értem, de nekem még mindig sötét folt, hogy miért lenne gyorsabb akármi is az új slotrendszertől.
A: Az össz feltöltési sávszél nem fog megváltozni a slotszabályok változása miatt.
B: Az össz letöltési igény sem fog megváltozni a slotszabályok változása miatt.
Akkor B/A mitől fog megváltozni?
Nekem nagyon úgy tűnik az én megközelítésemből, hogy lesznek szerencsések, akik hozzájutnak gyorsan ahhoz ami kell, meg átlagosak, akik kb úgy járnak mint most, meg pechesek, akik buknak egy rakás időt.
Ergo még mindig nem győztetek meg, hogy nem csak a letöltési idők szórása fog megnőni (ami nem szimpi, mert igazságtalanabb, lévén véletlenszerű, hogy ki-mikor-mit kap).
A DVD ISO letöltést meg végképp felejtsétek el 2 sloton. 0 esélye van annak, hogy végig legyen rá slotod. Szerintem megint be lett kavarva egy olyan dolog a slotszabályok közé (DVD ISO 1 db DSL-ről) aminek semmi köze hozzá.
Ja, és akik nDC-vel tömegesen visszaosztották a hibás fileokat, azok szerintetek upload queue-t fognak bámulni, hogy értelmesen adhassanak extra slotokat? Szerintem ennek 0 az esélye. Nyit 2 slotot, és sza**k a többiek fejére... Norti, Te meg már most is jól működsz 2 slottal, neked nem kell új szabály... :)