"norba, minden elismeresem, de kezdesz onmagadnak csunyan ellentmondani."
Akkor nekifutok mégegyszer, mert félreérthető voltam, a mi szabályainkból indultam el a jelenlegi rendszerre hivatkozásnál :)
Azt a részét továbbra is fenntartom, hogy alapvetően megtartanám a kapcsolattípus/hubszám dolgot. :)
A jobb net bevállalása nálunk jelenleg úgy néz ki, hogy "módosítókat" írsz a desc-be:
FASTDSL, FASTSAT, CHELLO (ez van kitalálva a 128-as Cable-re, a 256-os az simán Cable, más szabályokkal mint a Chello), stb...
LAN-os meg több mint egy éve nem mind annyira gyors, ők Cable-ra vagy DSL-re vannak állítatva. És IP tartomány alapján tudható, hogy ő egy korlátozott nethez tartozik.
Az tény, hogy beavultak a megoldások, és jobban tetszene a mostani kapcsolat alapú megoldás + kiegészítő [DL/UL] a desc-ben.
Azt nem tudom, hogy milyen kliens az ami 100-200 byte-ot ad egy usernek, a másiknak meg 4k-t, de az ilyen szemetet el kell dobni. Használjatok CZDC-t, az nekem ilyet még nem csinált (ok, nagyon ritkán igen, de akkor a másik oldal töltött egyszerre 50 szálon, ergo nem bírt többet).
Ja, nem hagytam ki 10-12 hónapot :) Csak kértem, hogy tárgyaljuk külön a két ötletedet :)
Ismétlem önmagam, hogy egyértelmű legyek:
1.: Min. limit ellenőrzése, betartatása -> Remek ötlet, tetszik, dolgozok is egy lehetséges megoldáson.
2.: Slot/limit reform -> Jó ötlet, hogy változtassunk, bár én valami kevésbé drasztikusat csinálnék mint dentro.