A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
Sajnos a nagy slot/hub vitában úgyérzem elveszett a kérdésem :-))
Tegnap ugyan sikerült beszélnem újra egy opppal, de mikor nem sikerült megválaszolnia a kérdésemet offline lett miközben a közös csetbe irogatott (no comment)
Szóval álljon itt ismét a kérdésem:
"Sziasztok!
Lenne egy problémám a mátrix hubbal, ill Jr Agent Smith-szel. (remélem jár erre illetékes)
kb szept 1 óta folyamatosan kick-kel , mert állítólag nem tudja leszedni a filelistemet.
A probléma csak az , hogy rajta kívül ez mindenkinek megy az OP-oknak is (próbálták már) és másoknak is csak Smith-nek nem. Nem lehet, hogy bugos kicsit az ügynök?
Nézzetek utána lécci.
kösz "
Ui:Azt hiszem eljön lassan az ideje, hogy búcsút vegyek a mátrix hubtól és ez csak az egyik oka. szeintem az is gáz, hogy kb 8 hónapja nem volt frissítve az oldaluk stb.
Ha csinéltok valamit csináljátok normálisan, mert csak a sok kis passzív csaló user marad nélatok
Ui2: És nem azt a választ várom, hoyg ez csak nálam van így. Tegnap az egyik OP azt mondta, hoyg már többen panaszkodtak erre a jelenségre. Az OP is leszedte a filelistemet 76k-val töltöttek tőlem 2-en összesen 80-kval úgyhogy nekem ne mondja semmi kis Jr Agent, hoyg nem jön le a filelistem.
Üdv
Ennyi voltam! Remélem erre már választ is kapok