A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• bHUNor
    Sziasztok!

Probaltam kovetni a gondolatmeneteket,de valahol elvesztettem a fonalat.... :-)
    Egy dolog biztos! Tobbszalu klienseket kell kesziteni,amik mukodnek is rendesen, mert azok egyfajta pszihologiai hatassal vannak a felhasznalokra,ha latja,hogy legalabb mar elkezdte a letoltest.Arrol nem is beszelve, hogy mar az osszes P2P halozat kliensei mukodnek rendesen igy.
    Sokan szidjak oket,hogy fagy....
    Az a helyzet, hogy egy normalis,ma mar nem is elerhetetlen teljesitmenyu geppel csodalatosan mukodnek.Az en peldamban a rc7-rol beszelek.
    A dolog masik oldala,hogy egy pl 700Mhz-es celeronnal,128 Mb rammal XP-vel,NEM is fog normalisan mukodni egy kliens,plane nem az ujak!! Ezt jo lenne mar mindenkinek belatni, es nem szidni a Windows-t,hanem jo lenne egyszer utanna jarni,hogy milyen gep igenye is van .Sokan elfelejtik ezt is.
    Termeszetesen valtoztatni kell a dolgokon,hogy valahogy valami valtozzon, de jo lenne nem azt nezni, hogy hogy 5-6-700 Mhz-es gepekkel kinlodnak sokan, hanem tovabblepni mert elszalad mellettunk a technika:-)
    Roviden ennyit szerettem volna hozzafuzni.Igaz nem szorosan tartozik a targyhoz,de ebben nem igazan tudok reszt venni, nincs idom sajna.De a HWB is tamogat minden ertelmes es megvalosithato dolgot a DC fejlodese erdekeben !!!

-=bHUNor=-