A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• HAPPYstevie
    Sziasztok

Orulok hogy tobben is gondolkoztok ezen a teman (500 b/s es hasonlo letoltesi sebesseg
    egy nagy rohely szerintem). Dentro, a te listad talan a legjobb megoldas. Matekot is tanultam
    kozben, lehet hogy ezek utan foglalkozast valtoztatok es matematikus leszek. :D

Komolyan, az 5let nagyon jo es erossen tamogatom. Azoknak akik hibat keresnek benne, konnyu
    lesz talalni, mivel tokeletes megoldas nemhiszem hogy letezik jelen idoben. Egy Kerdesem es
    1-2 javaslatom azert nekem is lenne, mivel az "aranyok" nem stimmelnek nalam.

Kerdes:
    xx/512 kbit-ig.........min 3 max 6 slot.................max 5 hub --> ~10k/s/slot
    ebben a peldaban, mikor hasznalhatna a min 3 slottot? Tole fugg vagy csak akkor ha csak 3 hubon van?
    Szerintem alapbol min 1 slot/hub kene. Ha egyszerusiteni akarjuk, lehetne csak 1 slotszam (a listadon
    levo max)?

Javaslat:
    Az Szmeby (#11315) valaszanak masodik felevel kb en is egyet ertek. A 2Mb es feletti
    savszelessegu kapcsolattal konnyen elbirnak tobb slottot es mehetnenek tobb hubra.
    Akiknek meg 5 vagy 10Mb-os van azok meg meg annal is tobbet birnak.

Szal 1 kis valtozassal a lista igy nezne ki:

UPLOADsávszél..............slotszámszabály......hubszámszabály....slotonkénti sebesség
    ......................................................................................

xx/56 kbit és ez alatt........ 1 slot.................max 1 hub --> ~5k/s/slot
    xx/128 kbit-ig................ 2 slot.................max 3 hub --> ~4-8k/s/slot
    xx/256 kbit-ig............ max 4 slot.................max 3 hub --> ~8k/s/slot
    xx/512 kbit-ig............ max 6 slot.................max 5 hub --> ~10k/s/slot
    xx/2Mbit-ig........min 6 max 10 slot.................max 6 hub --> ~16k/s/slot
    xx/5Mbit-ig........min 10 max 20 slot.................max 7 hub --> ~32k felett/s/slot
    xx/10Mbit-ig.......min 20 max 35 slot.................max 8 hub --> ~32k felett/s/slot
    --== (tudom az "arany" meg igysem stimmel de sztem 1 picit jobb) ==--

Tisztelettel,
    HAPPY_Stevie