Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy kérdésem!
Problémám a következõ, abarátommat egy ruteren lógunk
amibe egy 512/128 kilobites kábelmodem van kötve
a haverom állandóan tölt a dc++ al
nem tudok rendesen netezni,játszani
mert elveszi a sávszélességem
hogy lehet a dc-ben beállítani fix 256 -ot neki?
lécci segítsen valaki mert hülyét kapok tõle!!!!!
A cég Router-e transzparens.
Az átenged mindent.
A hardveres tûzfal sem lehet akadály, mert az minden bentrõl indított kérelem válaszát elviekben beengedi.
A Linux-on meg nincs tûzfal korlát, mert én kezeimben van.
Szóval nem értem 😞
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.
nem egyszerûbb kivárni mig elterjed a TTH hash (tartalmi kód)? BCDC már tudja, a következõ DC++-hoz is be van ígérve. Akkor nem a filenév és a fileméret alapján fog a kliens az egyezõségrõl dönteni (erre utaltam a tökéletlenséggel), hanem a valós tartalom alapján, bárminek legyen átnevezve.
Hogyan lehet azt beállítani, hogy a megindult feltöltéseken kívül már ne fogadjon több kérést a program? Pl. akkor ha hamarosan ki szeretnék lépni.
Ez marhaság. A RC és klónjai nem rontják el az összeillesztést. A probléma abban van, hogy nincs garancia arra, hogy valamennyi forrásfájl tartalma megegyezik és hibátlan. Még az azonos méret és azonos név sem jelent 100%-os garanciát, elõfordulhat, hogy az egyik forrás hibás. Ezért javallott:
- avi fájlok esetében a divfix program check errors funkciójával
- mp3 fájlok esetén az encspot programmal (settings -> initial scan mezõben frames to read legyen 0, tehát all frames bekapcsolva) sync errors oszlopot nézve
- tömörített fájlok esetében a tömörítõprogrammal (kicsomagolás után úgyis szól)
leellenõrizni a letöltéseket. Amennyiben a programok hibát jeleznek, a fájlt ne oszd vissza, hanem kíséreld meg újra letölteni. Ha pedig nem vagy biztos a letöltés sikerességében, akkor kérd meg azt a felhasználót, akitõl töltöttél, hogy csináljon a fájl(ok)ról egy sfv fájlt (windows/total commander is tud ilyet készíteni). Ezzel leellenõrizhetõ, hogy a fájl(ok) hibátlanul jöttek e le. A különféle group release-eknél eleve szokott ilyen lenni, érdemes ezeket keresni.
igazabol mostanaban fordult elo,eddig nem nagyon
azert jottem ezzel,mert igen idegesito,ha felig lenn a film,vagy akarmi es utanna game over,ill. kezdhetem ujra.
Sokan kilepnek,pedig nem hiszem el,hogy nem latja,hogy letoltes folyik
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
A ROLLBACK INCONSISTENCY HIBA OKAIRÓL... Ez a hiba akkor van ha valamiért úgy találja a kliens hogy az addig letöltött file nem azonos azzal amit más usertõl vagy akár ugyanattól folytatni akar. Ez lehet azért is, mert tényleg nem ugyanaz, de általában más kavar be. Ha már megtörtént, akkor a write buffer növelésével (128-256-512) és a CutOff.exe használatával lehet próbálkozni, néha segít. Ha nem akkor újra kell töltened a filet.
>>>> Amit tenni lehet, az a megelõzés:
- Ismert dolog hogy Windows XP beépített tûzfala kb. Semmire se jó. Ebbe is bekavarhat, kapcsold ki.
- Ismert az is, hogy Zone Alarm és DC összeakad. Használj más tûzfalat. Pl.: Kerio Personal Firewall (freeware), Sygate Firewall
- Ne használd az újabb DC kliensek Antifrag funkcióját, nem valami sikeres találmány. File-settings-advanced-a vége felé a listában
- Rendszeresen töredezettségmentesitsd a particiót ahova töltesz.
- Hibás filet ne ossz vissza akkor sem ha csak 1etlen 1 bájt rossz benne.
Sokszor jelentkezik ez a hiba olyankor amikor nDC-t vagy rmDCt használó usertõl akarsz tölteni, hiszen azok a kliensek a többszálú töltés tökéletlensége miatt szinte mindig elrontanak pár bájtot a letöltésben a részek összeillesztésénél, így az általuk visszaosztott anyagot a következõ -korrekt- user nem tudja tölteni, mivel nem egyezik a forrásfileval. Ezért is dönt egyre több hub ezen kliensek kitiltása mellett.
ez mire utal??
a Rollback nalam 4096
pls help
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Asszem értem.
Mégis ha kiválasztok v.kit a kapcsolódásnál nem jutok tovább.
Hol hibázok?
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Megosztásom van annyi amennyi kell.
Jelenleg a
http://guinevere.no-ip.org/hungaryhubs.config
HUB listát használom.
Tudna v.ki olyan HUB listát, ill. konkrét HUB-ot, nev-et, stb. írni, ami teljesen jól mûködik?!
Vagyis amit használtok.
(elsõsorban game-k letöltésére kellene, másodsorban mp3)
Direkt Internet elérés.
Szeretném beállítani a DC++ úgy, hogy jól is mûködjön.
Mennyi megosztást kell megadni?
HUB listához mit kell írni, hogy magyar hub-ok jelenjenek meg?
(amik itt a fórumban voltak állományok azokat letöltöttem, csak nem tom, hogyan használjam)
Köszi: KranaZoli
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
Sebaj, az Úr adta, az Úr elvette, legyen áldott az Õ neve. 😊
"To make everybody purchase copy protected downloads for ninety nine cents is to KILL the business. It's the free flow of MP3s that is making the business HEALTHY once again. Because people can HEAR NEW MUSIC!
Think about that. How are people going to hear new music once you kill P2P?
You've already put a big dent in Internet radio. Major chains not wanting to simulcast having no idea what their ultimate liability will be.
And now you want to kill the goose that laid the golden egg."
"probaljak meg kitartobban kapcsolatba lepni valami segitokesz op-al a kolihubon?" --- Hát, ha be akarsz jutni, akkor mást nem nagyon tehetsz
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Sajnos a tejszinhubra meg mindig nem sikerult regisztraciot szereznem. A kolinak a honlapjan voltam, ott a a forumban semmi ezzel kapcsolatos temat nem talatam, illetve a kozlemenyekben sem talatam utmutatast. A koli hubon voltam fent, de az ugy be van lassulva nalam,hogy keptelenseg a komunikacio! Egyebkent maga a hub is elrettento stilusura notte ki magat, 4500 felhasznalo, mindenki nyomja a maga hulyeseget, elbeszelve a masik mellett. Szoval nem tunt ugy,hogy valaki is eszrevenne a feltett kerdesemete a kozosben.
Szoval valami egyszerubb megoldast tudnal javasolni,vagy probaljak meg kitartobban kapcsolatba lepni valami segitokesz op-al a kolihubon?
==============
Hibajelenség: a gép automatikusan kikapcsol.
A kikapcsolás megállítása: Start \ Futtatás \ beír shutdown -a Enter
További lépések:
Amiben minden Service Pack 1 utáni biztonsági frissítés benne van (MSBlast-os is):
Magyar:
http://download.microsoft.com/download/5/0/b/50baf54a-efda-4e16-9a0d-bd240b1b93d3/WindowsXP-KB826939-x86-HUN.exe
Angol:
http://download.microsoft.com/download/d/8/0/d80dfc9d-fe92-4009-aa54-1cd00c880a20/WindowsXP-KB826939-x86-ENU.exe
http://support.microsoft.com/?kbid=823980#WinXP
Ezután ezt a file-t le kell tölteni es le kell futtatni:
http://securityresponse.symantec.com/avcenter/FixBlast.exeEltávolitja az esetlegesen beszedett trójait. Ha azt irja, hogy nem tudja törölni a file-t, akkor safe (csökkentett) módban kell inditani a windowst és úgy lefuttatni.
Ha az,akkor szerintem az xp biztonsagi frissitocsomagja bezarja neked a biztonsagi rest,es nem jon ujra a virus.
Elöre is köszi!
Hullagyors a matáv :/
Látom tisztogatás volt 😄DDDD
Nemszállok vitába ,mert nincs mirõl. Mivel a fórumot üzemeltetõk úgy látták, hogy jó dolog ha én vagyok a házigazda, igy lett törlési jogom. Azt hogy mikor, mit és miért törlök senkivel sem vitatom meg. Veled sem Jakuza.
Okitásra sem kértelek, nemtartok rá igényt. Köszi.
Köszönöm mindazoknak akik engem vagy az elvet magát megvédték. Neveket nem emlitenék.
A vitával kapcsolatos hozzászólásokat viszont töröltem. OKA: hogy nem a Direct Connect-el kapcsolatos TECHNIKAI jellegü hozzászólások.
A továbbiakban is kéretik ezt a helyet a megfelelõ célra használni.
JAKUZA. Megnyugtatásodra elmondom, hogy továbbra is törlöm ami nem technikai vagy nem idevaló. EZ A DOLGOM.
Kellemes napot mindenkinek.
Pusza den :-)
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
Norti? Veled mizu? Elvagy veszve 😞(
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Inkabb pontozd ki legkozelebb, mint torolj.
Pont ezert vannak a moderatorok. Foleg ugy , hogy a hozzaszolasban, nem a figyelem felhivasa volt a cel a fakelesre, hanem pont az ellenkezojere.
• http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config (minden DCvel)
• URL=http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.xml (xml listát kezelõ DCkkel - pl. CZDC, nDC, zDC)
Koszi
A legujabb kliens.
Eleg turhetonek nez ki es tud szegmentalt letoltest is.
Elkészült az Elite Special Edition BCDC kliens új verziója, mégtöbb Elites vonással (pl. userlistikonok) és az új 0.307-es BCDC összes vívmányával.
Innen tölthetõ: ELITE KLIENS (minden hubon használható ahol a BCDC engedélyezett, csak designban tér el).
Ha meglévõ BCDC-re telepíted rá akkor ajánlatos a fekete hátteret választani, avagy készülj fel hogy telepítés után a sárga betûket feketévé kell állítani.

Magyar BCDC++ honlap: http://bcdc.dccafe.org Magyar LUA fórum: http://ro.4242.hu/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl
Magyar BCDC++ honlap: http://bcdc.dccafe.org Magyar LUA fórum: http://ro.4242.hu/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl
felraktam az uj BCDC-t és az a bajom, hogy nem tudok bejutni egy HUB-ra mert egyszer kapcsolódik aztán ha full kész.
Eddig addig próbálkozott autómatikusan amíg be nem jutottam.
Hol tudom ezt beállítani.
Az átírányítások követése nem jó az másikra rak.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci